Kad je to bio problem blizancima i jednom i drugom da dovedu igraca iz domacih klubova na koje su bacili oko?
Transferi
Re: Transferi
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Uvek sa tobom
Па што би продавали најбољег играча конкуренцији за следећу сезону у којој нападамо титулу ?ssnigd wrote: ↑Fri Nov 22, 2024 2:26 pmApsolutno se ne bih kladio na to da nemaju novca. Uletece tamo neko sa kintom.
Mene vise brine nasa uprava. Da li imamo ljude koji su spremni da prodaju najboljeg i najatraktivnijeg igraca kojeg imamo crvenom ili crnom blizancu? Retoricko je naravno.

Нема логике

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Nije njemu Srbija vrh vrhova, njega do ovakvog pada u karijeri najbolji klubovi drugog reda nisu mogli da priušte.Minja wrote: ↑Fri Nov 22, 2024 2:36 pmЊему је Србија врх врхова. Направиће највећу глупост ако оде одавде. Поготово ако оде у неку јачу лигу. Чека га клупа и заборав па повратак у неку овакву лигу. Закључак сами извуците, ако га уопште и има.Grof Žekula wrote: ↑Fri Nov 22, 2024 12:15 pmСамо да се испостави да су понуде иностране. Да не буде да ми Серија више немамо, а он остане у Србији...Deep Purple wrote: ↑Thu Nov 21, 2024 1:41 pm Sery bi svakako otišao jer ima ozbiljnih ponuda i ne treba čoveka zadržavati jer je on najmanje dva nivoa iznad nas.
Neka gradi karijeru jer zaslužuje bolje svakako, mi smo svakako cirkus.
A mi smo eto rizikovali kada nije igrao uopšte i pogodili.
On bez problema može da igra u ekipama koje su redovne u LE.
On bez problema može da se šali sa nekom Belgijskom ligom.
Čovek je maestralan fudbaler, šta je radio u Amsterdamu delovali su fudbaleri Ajaxa pored njega kada ima loptu kao da igra sa niželigaškim fudbalerima.
Recimo biću iz mog ugla subjektivan ali Sivas koji se naigrao Bundesligaškog fudbala i za kojeg je plaćeno dvocifreno obeštećenje ili je isto dogovoreno je lošiji fudbaler od Sery-a.
Ferencvaroš pre dve godine nije mogao da ga priušti.
Sadašnja uprava je jednom blizancu već dala dva bonus igrača za džabe, zašto i drugom ne bi udovoljila? Naravno, nije uporediv doprinos Serija i ove dvojice koji mogu samo vodu da mu nose, ali davanje klinaca tek tako ni za šta nam može reći da su spremni i da daju najboljeg igrača.
Setite se samo kako je Zbiljić kovao Kabića u zvezde i govorio kako će se tim graditi oko njega, koji je i tad bio samo potencijal, ništa više od toga. Čovek je klasičan naprednjački isprdak koji radi ono što mu se kaže, makar to bilo i gašenje kluba. Mada, za to mu ni me treba neka dozvola, on to već (ne)svesno sam čini sa svojim kolegama.
Setite se samo kako je Zbiljić kovao Kabića u zvezde i govorio kako će se tim graditi oko njega, koji je i tad bio samo potencijal, ništa više od toga. Čovek je klasičan naprednjački isprdak koji radi ono što mu se kaže, makar to bilo i gašenje kluba. Mada, za to mu ni me treba neka dozvola, on to već (ne)svesno sam čini sa svojim kolegama.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Deep Purple
Treba vratiti Emila, pustiti Rosića. Neka Emil bude podrška Gočmancu.
Okej mi je povratak Čovića.
Mislim da je vreme i za povratak Gaćinovića, ima ove sezone dosta slabiju minutažu u odnosu na prethodnu i da se rešimo Vukana Savićevića.
Treba raditi u tom pravcu, skroz je u pravu Medojević.
Slaninarstva nam najviše fali.
Mislim da je vreme i za povratak Gaćinovića, ima ove sezone dosta slabiju minutažu u odnosu na prethodnu i da se rešimo Vukana Savićevića.
Mislim da je rano za Mijata, ali za 3, 4 godine moždaDeep Purple wrote: ↑Sat Nov 23, 2024 4:01 pm Treba vratiti Emila, pustiti Rosića. Neka Emil bude podrška Gočmancu.
A sta je sa Bolingijem jel zavrsio karijeru?
-
Prevelika plata je Mijatu u Grčkoj, eventualno bi Zvezda u Srbiji mogla to da isprati. Mislim da on čak i hoće da se vrati, ali isto tako mislim da će imati još jedan klub nakon AEK-a, pa tek onda Vojvodina.Deep Purple wrote: ↑Sat Nov 23, 2024 4:01 pm Treba vratiti Emila, pustiti Rosića. Neka Emil bude podrška Gočmancu.
- churguzijanac
Treba vratiti Krtolicu i pustiti Lajatovića.
-
Eee, a kad je Maki trubio o tome, onda su ga svi hejtovali.Deep Purple wrote: ↑Sat Nov 23, 2024 4:01 pm

Šalu na stranu, čovek umeo da isprovocira i preuveliča, ali poenta je bila upravo to. FKV bez Slaninarstva ne može da opstane. Polako se pretvaramo se u neki Tekstilac, IMT i slične. Ko vidi, vidi. Ko ne želi da poveruje, ne mora.
Gos’n Zbilja je pogubio konce odavno. Čovek ima druge prioritete.
- gospodinFKV
Trenutno sam na putu, ali kad se vratim, nece mi biti tesko da pronadjem upis u kojem sam maltene od reci do reci predvideo ovo.
Sretan pravi povratak ove prevare na klupu svima koji slave. Uzivajte u bravurama Ljubomirca i Petra Bojica.
Sretan pravi povratak ove prevare na klupu svima koji slave. Uzivajte u bravurama Ljubomirca i Petra Bojica.

-
Klub je na jednoj specijalizovanoj mreži za transfere objavio da potražuje špica, ofanzivnog veznog, centralnog veznog i krilo. Da li se ovo poklapa sa onim što sam napisao o Lalatovićevim željama pre neki dan, zaključite sami.
Ako to znači da će skloniti Medojevića iz startnih 11 neka odmah pakuje kofere i krene za Kruševac jer mu je to sledeća stanica svakako.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!