16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac 0:0

Mare_Liman

Re: 16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac, subota 19h

Post by Mare_Liman »

ЈЕ Л' ИМАТЕ ОБРАЗА??? А да немате...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Nadam se samo da čovek sa severne tribine nije pretio Medojeviću jer je on najmanje kriv. Najviše je kriv što je poverovao go*nima i poslušao svoje srce. Jedan je Meda kapiten!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Vraceni bar bod Tekstilcu da se ciganske vodje sto vode ovaj klub osete sitim, ocekujte sledecu tekmu protiv Pazara neku traljavu pobedu ipak se sa njima svaku sezonu igra 3 za 3

ZBILJICU, LALATOVICU MARS!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ovde su igraci najmanje krivi. Nemaju tu sta oni da se vredjaju.
Promeniti tri trenera u tri meseca i ocekivati od njih neku tecnu igru. Oni su ljudi ubijeni u pojam.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
VošaNS

Post by VošaNS »

Lalatović: Moji igrači nemaju komunikaciju kad svaki priča različitim jezikom

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... kom/497646

Znači Vukajlović za Barosa, Bojić za Serija, Čović za Depua/Delea, Andrić za Buteana i napadamo titulu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
LIMAN

Post by LIMAN »

VošaNS wrote: Sun Nov 24, 2024 12:57 am Lalatović: Moji igrači nemaju komunikaciju kad svaki priča različitim jezikom

Znači Vukajlović za Barosa, Bojić za Serija, Čović za Depua/Delea, Andrić za Buteana i napadamo titulu.
Bice pre da ne razumeju trenera, koji u 21. veku ne zna engleski, a bavi se ovim poslom. Bog vas kleo, pogani izrodi, mars iz Vojvodine!
Само храбро до нове победе, але...
Salvador

Post by Salvador »

Idiotskije objašnjenje nismo mogli čuti.

Bilo kakav preporod ovog kluba mora krenuti od što skorije smene Lalatovića, M. Jovanovića i naravno Zbiljića i ostale ekipe.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Od svih u klubu jedino bih igrace zadrzao. Sa kim saradjuju, rezultati su odlicni.
limanfkv

Post by limanfkv »

Au kakav klosar. U pravu si Minja sve. Nek nestane
0.0625
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

VošaNS wrote: Sun Nov 24, 2024 12:57 am Lalatović: Moji igrači nemaju komunikaciju kad svaki priča različitim jezikom
Jel on normalan? Ozbiljno pitam, ne zajebavam se.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fcvisart

Post by fcvisart »

Ovi iz kluba neće otići kao ni ovi sa vlasti..ista je to garnitura govana.
Uprava napolje!!!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
limanfkv

Post by limanfkv »

0.0625
Deep Purple

Post by Deep Purple »

“Prelazni rok je bio sjajan. Ovo je šampionski tim. Bio sam iznenađen da su Zbiljić i Jovanović uspeli da dovedu tako kvalitetne igrače. Ako nemamo rezultate sa ovakvim timom, ja ću biti krivac. “

“Vojvodina je sada najorganizovanija, od kako sam ja bio trener. Ovako moćni strani igrači ne mogu da smetaju, već je čast imati ih. U prošlosti sam imao jednog do dvojicu igrača, ali to se pokazalo kao moj dobar izbor. Sigurno da sam i grešio oko nekih igrača, ja svoje greške priznajem, ali i da sam radio i dobar posao sa domaćim igračima pokazuju moji rezultati.”
slanobarac

Post by slanobarac »

PA ŠTA?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Sun Nov 24, 2024 7:55 am PA ŠTA?
Meni si odgovorio? Samo da podsetim šta je Lalatović govorio pre mesec dana a sada udara po tim istim igračima !

On je sam rekao da će on biti krivac ako nema rezultata a sada pušta niz vodu igrače.

Pogledaj samo njegov komentar za Depu-a, da nije Depu kriv što postigne gol na prijateljskom meču i ovaj mu u takmičarskoj utakmici da šansu na kašičicu?
Pusti bre čoveka tri utakmice po 90 minuta i onda ocenjuj da li može ili ne može.

Eto Mrkaić bio gol igrač ali Depu nije.

Kakve se greške prave, umesto da se doveo Gaćinović kao prelazno rešenje dok se ne nađe neko na duge staze oni vrate putujući cirkus u klub.

Svaki fudbaler ima kvalitet u ovom timu ali ne možeš ti da guraš Ranđelovića na način na koji igramo, dok je bio Tekstilac visoko i dok je Ranđelović imao prostora odnosno da na liniji ofsajda dobija poprečne lopte on je mogao da zapreti ali u trenutku kada stanu iza lopte igrači Tekstilca on tu nema šta da traži.

On je direktno krilo, motorički jako sposobno koje može da probija ali kada igra u tomu koji igra na kontra napade, ne može on da pravi uticaj na igru kada se igra protiv postavljene odbrane.

Trener treba da prepozna šta igrači mogu ili ne mogu i da na osnovu toga sklapa igru.

Izgleda da sam ja potcenio uticaj trenera, sećaš se kad smo diskutovali na tu temu, bio si u pravu i ako i dalje stojim iza toga da je igrački kvalitet najbitniji da bi trener nešto ostvario.
Locked