16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac 0:0
- Mare_Liman
Re: 16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac, subota 19h
ЈЕ Л' ИМАТЕ ОБРАЗА??? А да немате...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Nadam se samo da čovek sa severne tribine nije pretio Medojeviću jer je on najmanje kriv. Najviše je kriv što je poverovao go*nima i poslušao svoje srce. Jedan je Meda kapiten!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mark Renton
Vraceni bar bod Tekstilcu da se ciganske vodje sto vode ovaj klub osete sitim, ocekujte sledecu tekmu protiv Pazara neku traljavu pobedu ipak se sa njima svaku sezonu igra 3 za 3
ZBILJICU, LALATOVICU MARS!
ZBILJICU, LALATOVICU MARS!
Ovde su igraci najmanje krivi. Nemaju tu sta oni da se vredjaju.
Promeniti tri trenera u tri meseca i ocekivati od njih neku tecnu igru. Oni su ljudi ubijeni u pojam.
Promeniti tri trenera u tri meseca i ocekivati od njih neku tecnu igru. Oni su ljudi ubijeni u pojam.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Lalatović: Moji igrači nemaju komunikaciju kad svaki priča različitim jezikom
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... kom/497646
Znači Vukajlović za Barosa, Bojić za Serija, Čović za Depua/Delea, Andrić za Buteana i napadamo titulu.
Znači Vukajlović za Barosa, Bojić za Serija, Čović za Depua/Delea, Andrić za Buteana i napadamo titulu.
Stojim u mestu gubim vreme
Bice pre da ne razumeju trenera, koji u 21. veku ne zna engleski, a bavi se ovim poslom. Bog vas kleo, pogani izrodi, mars iz Vojvodine!VošaNS wrote: ↑Sun Nov 24, 2024 12:57 am Lalatović: Moji igrači nemaju komunikaciju kad svaki priča različitim jezikom
Само храбро до нове победе, але...
Idiotskije objašnjenje nismo mogli čuti.
Bilo kakav preporod ovog kluba mora krenuti od što skorije smene Lalatovića, M. Jovanovića i naravno Zbiljića i ostale ekipe.
Bilo kakav preporod ovog kluba mora krenuti od što skorije smene Lalatovića, M. Jovanovića i naravno Zbiljića i ostale ekipe.
- Neizlecivi
Od svih u klubu jedino bih igrace zadrzao. Sa kim saradjuju, rezultati su odlicni.
Au kakav klosar. U pravu si Minja sve. Nek nestane
0.0625
Jel on normalan? Ozbiljno pitam, ne zajebavam se.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ovi iz kluba neće otići kao ni ovi sa vlasti..ista je to garnitura govana.
Uprava napolje!!!
Uprava napolje!!!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
VošaNS wrote: ↑Sun Nov 24, 2024 12:57 am Lalatović: Moji igrači nemaju komunikaciju kad svaki priča različitim jezikom
0.0625
- Deep Purple
“Prelazni rok je bio sjajan. Ovo je šampionski tim. Bio sam iznenađen da su Zbiljić i Jovanović uspeli da dovedu tako kvalitetne igrače. Ako nemamo rezultate sa ovakvim timom, ja ću biti krivac. “
“Vojvodina je sada najorganizovanija, od kako sam ja bio trener. Ovako moćni strani igrači ne mogu da smetaju, već je čast imati ih. U prošlosti sam imao jednog do dvojicu igrača, ali to se pokazalo kao moj dobar izbor. Sigurno da sam i grešio oko nekih igrača, ja svoje greške priznajem, ali i da sam radio i dobar posao sa domaćim igračima pokazuju moji rezultati.”
“Vojvodina je sada najorganizovanija, od kako sam ja bio trener. Ovako moćni strani igrači ne mogu da smetaju, već je čast imati ih. U prošlosti sam imao jednog do dvojicu igrača, ali to se pokazalo kao moj dobar izbor. Sigurno da sam i grešio oko nekih igrača, ja svoje greške priznajem, ali i da sam radio i dobar posao sa domaćim igračima pokazuju moji rezultati.”
- slanobarac
- Deep Purple
Meni si odgovorio? Samo da podsetim šta je Lalatović govorio pre mesec dana a sada udara po tim istim igračima !
On je sam rekao da će on biti krivac ako nema rezultata a sada pušta niz vodu igrače.
Pogledaj samo njegov komentar za Depu-a, da nije Depu kriv što postigne gol na prijateljskom meču i ovaj mu u takmičarskoj utakmici da šansu na kašičicu?
Pusti bre čoveka tri utakmice po 90 minuta i onda ocenjuj da li može ili ne može.
Eto Mrkaić bio gol igrač ali Depu nije.
Kakve se greške prave, umesto da se doveo Gaćinović kao prelazno rešenje dok se ne nađe neko na duge staze oni vrate putujući cirkus u klub.
Svaki fudbaler ima kvalitet u ovom timu ali ne možeš ti da guraš Ranđelovića na način na koji igramo, dok je bio Tekstilac visoko i dok je Ranđelović imao prostora odnosno da na liniji ofsajda dobija poprečne lopte on je mogao da zapreti ali u trenutku kada stanu iza lopte igrači Tekstilca on tu nema šta da traži.
On je direktno krilo, motorički jako sposobno koje može da probija ali kada igra u tomu koji igra na kontra napade, ne može on da pravi uticaj na igru kada se igra protiv postavljene odbrane.
Trener treba da prepozna šta igrači mogu ili ne mogu i da na osnovu toga sklapa igru.
Izgleda da sam ja potcenio uticaj trenera, sećaš se kad smo diskutovali na tu temu, bio si u pravu i ako i dalje stojim iza toga da je igrački kvalitet najbitniji da bi trener nešto ostvario.