Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Uprava

Post by Deep Purple »

Radoye wrote: Sat Dec 14, 2024 1:20 am
Deep Purple wrote: Fri Dec 13, 2024 12:50 pm
Radoye wrote: Fri Dec 13, 2024 1:13 am

Za to su zaduzeni oni drugi crveno-beli iz glavnog grada, tako je reziser podelio uloge. Mi ostali smo samo kulise u igri, i za (u)hleb koga vec treba uhlebiti a nije dovoljno uticajan u hijerarhiji da mu zapadne fotelja u malopre pomenutim drugim crveno-belima.
Nisi ni svestan koliko tu grešiš, koja god vlast da dođe Zbiljić će biti na nekoj svojoj funkciji.
Da moze da bira po svojoj zelji da bude u FK Vojvodini ili u FK drzavno mezimce br.1, sta mislis koje bi od ta dva pre odabrao? Tu je gde je jer ne moze da bude tamo gde hoce (i on i svi njegovi uhlebi) jer su tamo fotelje zauzeli neki mnogo jaci kerovi koji su bolje kotirani kod gazde. To je cinjenica bez obzira na neku teoretsku funkciju u nekoj teoretskoj narednoj vlasti. Kad bi im sef sutra ponudio mesto u UO crvenog blizanca - sta crvenog, cak i crnog - peske bi trcali za Beograd sve se petama u dupe sutajuci.
Bez da ulazim u diskusiju i raspravu, Zbiljić je mnogo “moćniji” čovek i mnogo veći faktor od Terzića ne samo u ovoj vlasti nego i u svakoj koja nam nadolazi pre ili kasnije.

Razlika između Terzića i Zbiljića je ta da se Terzić bogati preko fudbala a Zbiljić iz drugih branša i poslova pa mu fudbal ne igra ni blizu neki faktor.

Pre svega Zbiljić ne može da vodi zvezdu iz razloga što što nije manipulator i govordžija tog tipa kakav im treba za cigane odnosno za to mesto.

I sam sam za promenu Zbiljića jer ne radi kako treba i donosi pogrešne odlike ali on ne bi odabrao cigane da vodi nikad jer on time ništa ne dobija.
slanobarac

Post by slanobarac »

@Deep Purple
Razlika između Terzića i Zbiljića je ta da se Terzić bogati preko fudbala a Zbiljić iz drugih branša i poslova pa mu fudbal ne igra ni blizu neki faktor.

On da nije sns podguzna muva bio bi i dalje skupljač sekundarni sirovina. Nemoj od tog prevaranta praviti poštenog privrednika. On je niko i ništa bez partije.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Sat Dec 14, 2024 11:15 am @Deep Purple

On da nije sns podguzna muva bio bi i dalje skupljač sekundarni sirovina. Nemoj od tog prevaranta praviti poštenog privrednika. On je niko i ništa bez partije.
Vidi prijatelju ne znam kako da ti kažem to ali Zbiljić je bio ozbiljan faktor i pre dolaska Sns-a na vlast i zato ti kažem da se ne zamlaćuješ tim željama sa Mitrovicom i sl jer od toga nema ništa.

I to je moja jedina poenta.

Generalno je Srbija dovedena u takvo stanje da je maltene svejedno ko će sutra biti na vlasti ali to je drugi par čarapa i biće nam bolje tačno nikad i sve mi se gadi.
Turija

Post by Turija »

Mislim da @Deep dobro percipira sa prostorne distance, osim kod transfera ( zbog prevelike zelje u ocekivanjima od pridoslih igraca - da ne navodim imena :wink: ).
Sto se Zbiljica tice, mislim da njegov stranacki hijerarhijski uticaj nije na nivou poslovnog ( jer nije bio medju osnivacima). A, za cz nema CV. Drugo, nije iz Bg i za cz treba mnogo vise davati novca i posvetiti vremena. Vosa mu je licno idealna. Ima zavidan publicitet, a ne kosta mnogo. Velik problem je gubitak Evrope ( osim plasmana), vec 3 godine. TSC kao treci u domacoj ligi, igranjem LE zaradio je vec 5 miliona evra, a ima sanse i za vise.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Sat Dec 14, 2024 12:18 pm
slanobarac wrote: Sat Dec 14, 2024 11:15 am @Deep Purple

Vidi prijatelju ne znam kako da ti kažem to ali Zbiljić je bio ozbiljan faktor i pre dolaska Sns-a na vlast i zato ti kažem da se ne zamlaćuješ tim željama sa Mitrovicom i sl jer od toga nema ništa.

I to je moja jedina poenta.

Generalno je Srbija dovedena u takvo stanje da je maltene svejedno ko će sutra biti na vlasti ali to je drugi par čarapa i biće nam bolje tačno nikad i sve mi se gadi.
Ovo prosto nije tačno. Ili nisi upoznat ili zanemaruješ činjenice. Pitaj malo googla i tamo ti sve piše. Nije teško. Nikakvo mudo on nije bio pre okupacije kartela.Nemoj razvodnjavati priču o kriminalcima koji su okupirali klub. Ajd' živeo.
Cane

Post by Cane »

Svako ima pravo da nešto želi ili mašta ali ako ozbiljno pričamo onda treba bar minimum realnosti uzimati u obzir. Znači ako neko ozbiljno misli da će posle promene vlasti biti ne znam kakvih hapšenja ljudi koji nisu u ogoljenom kriminalu a imaju ozbiljan novac i velike poslove neka se samo priseti slučaja Mišković i kako se sve završilo. Naprosto niti jedna vlast nije gadljiva na pare i bogate ljude i pre ili kasnije prihvati i na neki način podrži sve one koji su finansijski i poslovno moćni a takvi im se adekvatno oduže. Bilo je tako i biće.

A što se tiče konkretno pominjanog ovde, osim onoga što je javno dostupno, lično nisam posebno upućen u prirodu Zbiljićevih poslovnih aktivnosti da bi mogao tvrditi kako je tu sve "pošteno" ali još manje ni da je u pitanju kriminal zbog kojeg mu preti robija. Više mi deluje da se i kod njega radi o onom "snalaženju" koje se na neki način ovde podrazumeva i karakteriše 99% domaćeg poslovnog ambijenta. Svakako uz obilatu političku podršku u konkretnom slučaju. E sad, da li je to dovoljno za robijanje teško je reći napamet, ali meni ne deluje tako.

A ako se držimo stvari vezanih za FKV tu mi tek ne deluje da ima bilo kakvog osnova za njegovo procesuiranje. Ne vidim šta bi tu toliko protivzakonito moglo biti a ako neko ima drugačije informacije bilo bi lepo da ih podeli s nama.
Da napravim malu komparaciju, ako Zbiljić bude robijao onda bi recimo jedan Vuković morao biti streljan :mrgreen: a siguran sam da se ni jedno od toga neće desiti.
VošaNS

Post by VošaNS »

https://www.fkvojvodina.rs/miroslav-tan ... -novi-sad/

закључио је присећање Тањга, потпредседник „старе даме“, који волонтерски помаже својој Воши.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ssnigd

Post by ssnigd »

VošaNS wrote: Wed Dec 18, 2024 1:20 pm https://www.fkvojvodina.rs/miroslav-tan ... -novi-sad/

закључио је присећање Тањга, потпредседник „старе даме“, који волонтерски помаже својој Воши.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ili radi za platu ili nemoj raditi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Volonter… potpredsednik pripravnik…jbt kakve budalaštine.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Од кула и градова, великих повратака, реконструкције стадиона и осталих бајки до наркомана, продавања деце у Бг близанце и срамних резултата ...
Више пута овде причано и коментарисано, али ТСЦ чист пример како један озбиљан клуб ради, до те мере да су у да кажемо 6 година дошли до трећег клуба у Србији, тихо, без медијског спина и дизања у небеса, леп модеран стадиончић, квалитетни играчи, паметни трансфери без црногараца и 30+ играча који не праве разлику ни у нашој лиги, сјајан тренинг центар, одличан рад омладинског погона, за тако кратко време то једног Европског пролећа...

А ми кад се никад лакше могло доћи до групне фазе будемо 5. , доводимо отпатке близанаца, црногорце који немају ама баш никакав квалитет, опет промењени тренери ко на траци до те мере да гледамо истог анти-фудбал наркомана на клупи трећи пут у 10 година, пунимо управу снс људима којима је битна само фотеља и имају 0% интересовања за наш клуб, деца одлазе у Бг близанце за џабе, доводимо непроверене играче, потенцијалима не дајемо минуте, немамо никакве резултате, играмо на око ужасан фудбал који би ретко кога и привукао да дође на стадион, на сву срећу смо ето уболи са Серијем који колико толико доводи људе на стадион његовим потезима, од најбоље омладинске школе у региону, држави, до тога да кубуримо са бонус играчима, а онда опет долазимо то питања и да смо којим случајем и изборили ту групну фазу да л би наше противнике дочекали у Тополи или Лозници или не дај Боже Беогаду, толико сањамо о тој групној фази, толико се прича о тој Европи, а ми ни до групне фазе нисмо стигли, а камол и европског пролећа...

0 улагања, 0 резултата и бајке по налогу шефа... Туга, чемер и јад.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Salvador

Post by Salvador »

Tako je, katastrofalni rezultati uprave, ali kao što rekoh, leteće uskoro kao i svi ostali SNS-ovci.
Imače, navijači Vojvodine bi trebali da podrže ove proteste, nema sta da se više čeka.
slanobarac

Post by slanobarac »

Salvador wrote: Fri Dec 20, 2024 3:09 pm Tako je, katastrofalni rezultati uprave, ali kao što rekoh, leteće uskoro kao i svi ostali SNS-ovci.
Imače, navijači Vojvodine bi trebali da podrže ove proteste, nema sta da se više čeka.
Sad je, mislim, već kasno. Oni su se izjasnili(sever).
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Mare Liman
Letos kada sam pitao prijatelja što su rasprodali tim, rekao je da su tako konsolidovali finansije i da žele napraviti smenu. Jedino na šta nisu računali je odlazak Lazetića. Da nije bilo toga kladim se da bi i u prevenstvu bili daleko bolji.
Mislim da imaju petogodišnji plan, odnosno kostur. Za više od toga nisam siguran. Naravno, za prelazni rok, kao i za iduću godinu se podrazumeva.
Kao što si rekao više puta je pisano. Odličan model funkcionisanja. Žamberi je pravi lokal patriota, domaći Madjar, svestan šta i kako može. Na primer, znam da mu matica zamera što nemaju više Madjara u timu, ali on neće na silu da zadovoljava neke interese. Rekao je da uzima ono u šta veruje da donosi rezultat. Ako se u omladinskom pogonu domaći Madjari pokažu igraće, a ako ne neće igrati.
1892

Post by 1892 »

Da li će neko reagovati na ovo kaljanje obraza Lalata, svojoj trenerskoj majci.
Come on you Reds!
Milan

Post by Milan »

Baš i ja htedoh priupitati Upravu da li je ovo seljačko i primitivno ponašanje Lalatovića dovoljan razlog da se konačno (i zauvek!) rastanemo s njim, ali mi je onda sinulo da je njima to verovatno do jaja i cool.

Terajte više tu seljačinu iz Vojvodine! Ako već ne zbog amaterskog poznavanja trenerskog posla, onda bar zbog očiglednog psihičkog poremećaja!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply