@Slanobarac, ne brini se, to ti je rešeno

+1N13 wrote: ↑Sat Dec 21, 2024 9:57 pm Nisam se mesecima oglasavao na forumu, nisam planirao i sada, ali moram samo 1 post da napisem.
Zgrozen sam.
Kao neko ko je otisao na preko 80% utakmica Vojvodine poslednjih godina, ukljucujuci i gostovanja, moram da napisem da ukoliko klub do kraja sutrasnjeg dana ne izda zvanicno saopstenje gde ce da navedu:
- Da se izvinjavaju Radnickom za ponasanje svog trenera,
- Da se izvinjavaju Fedji (koliko god da on nije cvecka, klub mora da se javno izvini) za ponasanje svog trenera,
- Da se izvinjavaju novinarima, navijacima i sportskoj javnosti za ponasanje svog trenera i scenu u pres sali,
- Da je Lalatovic bivsi trener,
- Da se napomene da je Vojvodina gospodski klub, i da clanovi kluba koji nisu gospoda nema sta da traze u klubu!
Ja licno vise na stadion otici necu, kao vid mog licnog bojkota, sve dok se sve strukturalno i sistemski ne promeni u ovoj zemlji, savezu i nasem klubu.
Znaci moja sezonska karta ide pod katanac ukoliko se zvanicno saopstenje sa gore navedenim stvarima ne izda u sledeca 24h!
Pozivam i ostale iskrene navijace Vojvodine (kao institucije) da mi se pridruze.
Srecni praznici![]()
Uzrok je taj što ga je Feđa pitao "što skačeš onako na nas bez potrebe", zbog one situacije gde je klupa Vojvodine skočila na klupu Kragujevca kad nije izbačena lopta u aut. Inače već tu je Lalatović krenuo sa vređanjem Dudića. Provereno, Dudić nije ni jednu jedinu psovku uputio niti njemu, niti bilo kome iz Vojvodine. Čak je i Radnički izdao saopštenje gde potpuno razdvajaju pojavu Lalatovića i FK Vojvodina, gospodski.CRD FCV wrote: ↑Sat Dec 21, 2024 11:12 pm О судбини тренера нема много шта размишљати, поздравити се са њим колико сутра ујутро и то објавити.
Такође бих волео да чујем шта је узрок свега, без обзира на то шта је не мења моје мишљење да новог тренера треба да тражимо већ сад.
Отворило нам се да га сменимо без да чекамо неки спортски неуспех.
Mislim da bi podelio prvo ovde tu informaciju i nešto me verujem da je tačna. Do sad nikakvo saopštenje nismo videli, a ne smenu Lalatovića...gospodinFKV wrote: ↑Sun Dec 22, 2024 5:00 pm Mogao bi jedan od forumasa sa insajderskim informacijama da ih podeli i ovde, kad je vec podelio na Mozzartu (ako nije u pitanju kradja nicka).![]()
Jesam ja napisao komentar tamo, ali ono što sam tamo napisao mi nije baš 100% potvrdjeno i to je jedini razlog zbog čega nisam prvo ovde pisao, jer ljude na ovom forumu izuzetno poštujem i kada objavim nešto, želim da bude 100% tačno, kao što sam sastav ekipe objavio tipa 23h pred samu utakmicu. Na mozzartu nekad volim da "zakuvam" i kad mi nije 100%gospodinFKV wrote: ↑Sun Dec 22, 2024 5:00 pm Mogao bi jedan od forumasa sa insajderskim informacijama da ih podeli i ovde, kad je vec podelio na Mozzartu (ako nije u pitanju kradja nicka).![]()