Rakovac wrote: ↑Mon Dec 23, 2024 6:33 pm
Čujem juče da Zbiljiću nije dobro(i bukvalno) zbog Lalatovića. Gotivi Lalatovića a ovaj je napravio sranje, tu zbora nema. I eto da kažem, razumem ga(Zbiljića). Ono što sam takođe čuo je da postoji sukob još od kad je Lalatović bio trener Borca a Lalatović je pre utakmice pričao svojim saradnicima da ga je Dudić tada izvređao na nacionalnoj osnovi i nazvao ga narkomančinom i da je Lalatović već ušao u utakmicu nabrijan a onda mu je oko 70 minuta Dudić nešto dobacio na utakmici(eto i penal su Vam poklonili) i da je Lalatović onda odlepio.
Što se mog mišljenja tiče razlikuje se od većinskog na ovom forumu. Osuđujem i to oštro ponašanje Lalatovića, ne znam da mu je Dudić šta rekao(ako mu je uopšte i rekao), nije smeo ovako uličarski da se ponaša. Kaznio bih ga, ogradio se od njegovog ponašanja, izvinuo se Radničkom i dao mu poslednje upozorenje da se takvo ponašanje neće više tolerisati ali ne bi ga otpustio. I da, morao bi da posećuje nekog psihologa izvestan period.
Zašto ga ne bi otpustio ? Iskreno, žao mi je Lalatovića mislim da mu treba psihološka pomoć i da nije rešenje da se svi istresamo na njemu, to je sada najlakše. A takođe i dalje smatram da je dobar trener i da bi nam bila greška da ga i otpustimo i on sigurno sada zna da je pogrešio i bio bi sigurno jako zahvalan ako ne dobije otkaz posle ovoga.
Ovo za Zbiljića je tačno.
Međutim, kao neko ko je bio lično prisutan i to fizički veoma blizu tok famoznog sukoba u 70 minutu koji se pominje, mogu da tvrdim pa čak i pred organima FSS ako treba, da mu je Dudić rekao samo to "u čemu je problem", kada je Lalatović već krenuo da vređa na neizbačenu loptu u aut. Tu je ustao i Dudićev prvi asistent Adnan Jahić, koji je dobacio nešto po fazonu "šta je bilo", ali odgovorno tvrdim da nijedna jedina uvreda nije krenula sa klupe Kragujevca ka klupi Vojvodine, čak ni to oko penala iako to nije uvreda nego činjenica. Da li je on njega nekada vređao u BiH ili ne nikakvih dokaza nema, a jedini je dokaz zapravo to da mu je najkulturnije poželeo dobrodošlicu u ligu nakon utakmice Sarajevo - Borac BL.
Što se tiče drugog dela, apsolutno se slažem da mu treba psihijatrijska pomoć, ali se ne slažem da treba da ga sažaljevamo jer kao što vidimo on se itekako ne libi da se istresa nad drugima. Nekad je to bila Valentina iz Kruševca, onda Žarko Lazetić, danas je Feđa Dudić, da li stvarno neko misli da neće biti sledeće žrtve?