Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by gospodinFKV »

Ali ova par ekselans naprednjacka opaska:
Поменути инцидент, нажалост, бацио је сенку на сјајну фудбалску представу која је у суботу виђена на стадиону „Карађорђе“, али и скреће пажњу са свега оног доброг што је руководство клуба учинило и чини да Војводину врати на европску фудбалску мапу. А, подсећамо, учињено је много тога – ФК Војводина је тренутно један од два или три финансијски најстабилнија фудбалска клуба у Србији, иза нас нема афера и као таква средина већ смо препознати широм Европе. Циљ нам је да тако и остане, али и да се унапређујемо као организација у сваком погледу.
:mrgreen:

Tresla se gora, rodio se ''osudjujemo, ali treba sagledati sve''. Dalo se naslutiti i nakon toga sto je Lazo Bakmaz napisao osudjujuc naslov i onda 5 od 7 pasusa posvetio rehabilitaciji ove dijabole, jer boze moj, ima kratak fitilj, i kako treba sagledati sve cinjenice. Koja cinjenica moze da pravda da trener Vojvodine nekom je*e mamu i tera tamo odakle su dosli?

Postoji li medju svima vama neko sa modikumom kicme? Znate li vi uopste koji klub vi vodite, alo!?
Cane

Post by Cane »

Nakon ovoliko čekanja morala je uslediti oštrija reakcija. Deluje mi da se mnogo vagalo i odmeravalo i da je ovo rezultat debelog kompromisa. To FKV ne bi smela trpeti.
Po meni je ovo nedovoljno i neadekvatno učinjenom prekršaju.
U redu je da se ustanove sve činjenice i na osnovu toga donese konačna odluka ali baš zato sam očekivao barem privremenu suspenziju dok se taj postupak ne okonča, ili nešto slično.
Bez obzira šta će se utvrditi, ko je i kako počeo, ko je isprovociran a ko je provocirao ako je toga uopšte i bilo, onakvo ponašanje je za drastično kažnjavanje!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Saopštenje očekivano danas. Klasična kupovina vremena jer je zimska pauza i nema niti treninga, niti utakmica, da se odluči šta je najbolje za konačnu odluku, a uz to naravno i izmeri ko bi bio naredni trener u slučaju otkaza ovom. Sad je malo loptica prebačena na Radujka i Pivića, ali pre svega Radujka jer se ovaj drugi i ne pita puno, a njegov stav je da mora da usledi najstroža kazna.
hvylarn

Post by hvylarn »

ElMaestro13 wrote: Mon Dec 23, 2024 12:43 pm Saopštenje očekivano danas. Klasična kupovina vremena jer je zimska pauza i nema niti treninga, niti utakmica, da se odluči šta je najbolje za konačnu odluku, a uz to naravno i izmeri ko bi bio naredni trener u slučaju otkaza ovom. Sad je malo loptica prebačena na Radujka i Pivića, ali pre svega Radujka jer se ovaj drugi i ne pita puno, a njegov stav je da mora da usledi najstroža kazna.
Problem nastaje ukoliko bude izrečana na veliki broj utakmica. Onda ni nema smisla nastaviti sa Lalatovićem. Novčana kazna će se izmiriti, ali ako ne možeš da vodiš tim na više od pet utakmica.. onda se bolje razići.
VošaNS

Post by VošaNS »

Ako su nam stvarno opcije Mingo i Blagojević onda bolje da nemamo trenera ili da vratimo Krtolicu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

VošaNS wrote: Mon Dec 23, 2024 1:59 pm Ako su nam stvarno opcije Mingo i Blagojević onda bolje da nemamo trenera ili da vratimo Krtolicu.
I ja sam pre za Krtolicu, ali je problem licenca. E sad, za tu licencu nisu problem ni znanje, ni novac, vec veza da te neko ubaci na spisak.

Sto se tice, Minga i Blagojevica, ne mozemo dobiti trenera sa internacionalnim iskustvom sa budzetom Vose planiranim za trenera (a, narocito posle ovakvog skandala na presu, gde je ugled kluba osramocen za dugo).

Obojica su mlada garda, imaju savremen pristup fudbalu i igrali bi dopadljiviji fudbal. Bilo bi i nekog sistema i normalnog odnosa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1892

Post by 1892 »

A da li se iko zapitao što smo doveli Tralalata. Da li je iko ozbiljniji želeo na našu klupu uopšte? Da se mlati sa ovim amaterima i sns poslušnicima.

Najbolje rešenje bi bilo da se Ranko vrati s obzirom da je bez angažmana a da je delovao veoma ozbiljno, elokventno i imao stav vredan poštovanja.
Come on you Reds!
slanobarac

Post by slanobarac »

....... i da ne budu dosadne kzš. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Gaćinović bi verujem bez ikakvih problema raskinuo ugovor sa Spartakom na polusezoni.
Rakovac

Post by Rakovac »

Čujem juče da Zbiljiću nije dobro(i bukvalno) zbog Lalatovića. Gotivi Lalatovića a ovaj je napravio sranje, tu zbora nema. I eto da kažem, razumem ga(Zbiljića). Ono što sam takođe čuo je da postoji sukob još od kad je Lalatović bio trener Borca a Lalatović je pre utakmice pričao svojim saradnicima da ga je Dudić tada izvređao na nacionalnoj osnovi i nazvao ga narkomančinom i da je Lalatović već ušao u utakmicu nabrijan a onda mu je oko 70 minuta Dudić nešto dobacio na utakmici(eto i penal su Vam poklonili) i da je Lalatović onda odlepio.
Što se mog mišljenja tiče razlikuje se od većinskog na ovom forumu. Osuđujem i to oštro ponašanje Lalatovića, ne znam da mu je Dudić šta rekao(ako mu je uopšte i rekao), nije smeo ovako uličarski da se ponaša. Kaznio bih ga, ogradio se od njegovog ponašanja, izvinuo se Radničkom i dao mu poslednje upozorenje da se takvo ponašanje neće više tolerisati ali ne bi ga otpustio. I da, morao bi da posećuje nekog psihologa izvestan period.
Zašto ga ne bi otpustio ? Iskreno, žao mi je Lalatovića mislim da mu treba psihološka pomoć i da nije rešenje da se svi istresamo na njemu, to je sada najlakše. A takođe i dalje smatram da je dobar trener i da bi nam bila greška da ga i otpustimo i on sigurno sada zna da je pogrešio i bio bi sigurno jako zahvalan ako ne dobije otkaz posle ovoga.
Salvador

Post by Salvador »

Loš je trener, to je očigledno.
Ne zna reč stranog jezika i ne zna da radi sa strancima.
Loš je i čovek, pritom konfliktan, psihički nestabilan, ima problema sa korišćenjem narkotika.
Zvezdaš u duši, bahat i primitivan.
Dovela ga bratija iz Beograda, andrej ili slični.
Da išta valja zaposlili bi ga tamo, ovde je samo da nam pravi štetu
Sve u svemu, ništa nam dobro ne može doneti.
Treba ga otpustiti što pre, za dobro i njegovo i naše.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Rakovac wrote: Mon Dec 23, 2024 6:33 pm Čujem juče da Zbiljiću nije dobro(i bukvalno) zbog Lalatovića. Gotivi Lalatovića a ovaj je napravio sranje, tu zbora nema. I eto da kažem, razumem ga(Zbiljića). Ono što sam takođe čuo je da postoji sukob još od kad je Lalatović bio trener Borca a Lalatović je pre utakmice pričao svojim saradnicima da ga je Dudić tada izvređao na nacionalnoj osnovi i nazvao ga narkomančinom i da je Lalatović već ušao u utakmicu nabrijan a onda mu je oko 70 minuta Dudić nešto dobacio na utakmici(eto i penal su Vam poklonili) i da je Lalatović onda odlepio.
Što se mog mišljenja tiče razlikuje se od većinskog na ovom forumu. Osuđujem i to oštro ponašanje Lalatovića, ne znam da mu je Dudić šta rekao(ako mu je uopšte i rekao), nije smeo ovako uličarski da se ponaša. Kaznio bih ga, ogradio se od njegovog ponašanja, izvinuo se Radničkom i dao mu poslednje upozorenje da se takvo ponašanje neće više tolerisati ali ne bi ga otpustio. I da, morao bi da posećuje nekog psihologa izvestan period.
Zašto ga ne bi otpustio ? Iskreno, žao mi je Lalatovića mislim da mu treba psihološka pomoć i da nije rešenje da se svi istresamo na njemu, to je sada najlakše. A takođe i dalje smatram da je dobar trener i da bi nam bila greška da ga i otpustimo i on sigurno sada zna da je pogrešio i bio bi sigurno jako zahvalan ako ne dobije otkaz posle ovoga.
Ovo za Zbiljića je tačno.

Međutim, kao neko ko je bio lično prisutan i to fizički veoma blizu tok famoznog sukoba u 70 minutu koji se pominje, mogu da tvrdim pa čak i pred organima FSS ako treba, da mu je Dudić rekao samo to "u čemu je problem", kada je Lalatović već krenuo da vređa na neizbačenu loptu u aut. Tu je ustao i Dudićev prvi asistent Adnan Jahić, koji je dobacio nešto po fazonu "šta je bilo", ali odgovorno tvrdim da nijedna jedina uvreda nije krenula sa klupe Kragujevca ka klupi Vojvodine, čak ni to oko penala iako to nije uvreda nego činjenica. Da li je on njega nekada vređao u BiH ili ne nikakvih dokaza nema, a jedini je dokaz zapravo to da mu je najkulturnije poželeo dobrodošlicu u ligu nakon utakmice Sarajevo - Borac BL.

Što se tiče drugog dela, apsolutno se slažem da mu treba psihijatrijska pomoć, ali se ne slažem da treba da ga sažaljevamo jer kao što vidimo on se itekako ne libi da se istresa nad drugima. Nekad je to bila Valentina iz Kruševca, onda Žarko Lazetić, danas je Feđa Dudić, da li stvarno neko misli da neće biti sledeće žrtve?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@Rakovac
Igra nam je apsolutno unazadjena u odnosu na period pre njega.
Slozio bih se da je to jedna izuzetno psihicki nestabilna individua i nije ni najmanje prijatno gledati neciji takav sunovrat, ali nije Vojvodina 110 godina sticala svoj ugled da bi on bio potrosen na osobu kojoj treba lecenje. Okej, neka mu klub plati lecenje, onako dzentlmenski, ali bez toga da on ponovo sedne na tu klupu.

Kao trener je izuzetno limitiran. Ne ume sa strancima, ne ume od dobre ekipe da napravi jos bolju. On matorog stojadina ume da tera kao Fiat Punta i to je cela njegova trenerska sposobnost. Da nakrka ekipu prosekom, poslozi tako da na fintu ucari vecinu bodova i uradi taman toliko da se ekipa ne utopi u prosek. E, sad, to moze da mu podje za rukom sa nekim Borcem iz Cacka, Lucanima ili Vojvodinom koja je prethodne dve sezone bila osma. To je to.
Last edited by gospodinFKV on Mon Dec 23, 2024 7:15 pm, edited 1 time in total.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pa dobro o Zbiljiću može da se govori ovo ili ono ali je činjenica da u Vojvodini radi tako što daje stvarno sebe.

Napravio je jako puno loših odluka i racionalno ga za to treba kritikovati.

Meni je spoznaja toga zapravo i najveća dilema da li ga terati ili ne iz kluba.

Ja sam u afektu u više navrata pisao ovde da treba da ode ali mora da se zna da on ne radi protiv Vojvodine i pored pogrešnih odluka koje su opet proizilazile iz najboljih namera.

On mora pod hitno da čisti situaciju u klubu i da krene u totalnu rekonstrukciju ljudi koji su u klubu na platnom spisku, da dovede bolje savetnike i stručnije ljude.

Problem je što ima jako puno korenja i za sve to je potrebno vremena.

Kredita je jako puno potrošeno, niko nema više strpljenja i iz dana u dan je nezadovoljstvo sve veće.

@Minja +1
stormer

Post by stormer »

Post Reply