Uprava
- Grbavica.021*
Re: Uprava
Драгољуб Збиљић: У рукомету смо најбољи, кошарка служи само да јача навијаче вечитих у Новом Саду
https://www.mozzartsport.com/ostalo/ves ... adu/500450
https://www.mozzartsport.com/ostalo/ves ... adu/500450
+1Milan wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 3:45 pm Ja sam bio ubeđen da nigde nije prošlo, nigde mi nije iskočilo. Vidim da su ga izgleda odavde direktno preuzeli, jer je prenešena inicijalna verzija, bez kasnijeg doterivanja.
A izgleda da su i naprednjački botovi poslati da troluju po komentarima. Tačno se vidi matrica. Nije da se neko ne slaže, pa da napiše neki komentar...
Nažalost, mislio sam da će odjek biti veći, pogotovo u "opozicionim" medijima, ali je to preneo samo Danas, čini mi se. Nije ni ovo loše, nismo skroz prošli ispod radara s obzirom da nismo imali mnogo vremena za brže delovanje od nedelje uveče.
Hvala još jednom tebi i @gospodinFKV na prepravljenim i boljim dopunama, šteta što to nije ugledalo svetlost dana i kod šire javnosti.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mare_Liman
Ево на фејсу ми свако мало излази са баш доста портала, негде је препричано а негде је у целости пренето саопштење, тако да није да није био одјек, баш је добро прошло, нараавно не ко оно за пријетељску за ОФК-у, али леп одјек је добио, поготово што је на брзину све одрађеноDuplof wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 5:39 pm+1Milan wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 3:45 pm Ja sam bio ubeđen da nigde nije prošlo, nigde mi nije iskočilo. Vidim da su ga izgleda odavde direktno preuzeli, jer je prenešena inicijalna verzija, bez kasnijeg doterivanja.
A izgleda da su i naprednjački botovi poslati da troluju po komentarima. Tačno se vidi matrica. Nije da se neko ne slaže, pa da napiše neki komentar...
Nažalost, mislio sam da će odjek biti veći, pogotovo u "opozicionim" medijima, ali je to preneo samo Danas, čini mi se. Nije ni ovo loše, nismo skroz prošli ispod radara s obzirom da nismo imali mnogo vremena za brže delovanje od nedelje uveče.
Hvala još jednom tebi i @gospodinFKV na prepravljenim i boljim dopunama, šteta što to nije ugledalo svetlost dana i kod šire javnosti.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Grbavica.021*
Саопштење су објавили: Данас, мондо, хотспорт, б92, република, информер, глас шумадије, рапорт ба итд...
+1
Drago mi je da smo pokazali složnost kakva je, nažalost, retka u našem društvu, ali neke stvari se možda i menjaju polako...

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- gospodinFKV
Doslo je do onih pravih.
Ne ocekujem to od mozzarta i ruznala. Prvi su oni sivozonaski oportunisti na dve stolice. Drugi su rezimske jajare starog kova, te za razliku od informera, oni ne trguju skandalima, ali im se ovo ne uklapa u narativ nikako.

Ne ocekujem to od mozzarta i ruznala. Prvi su oni sivozonaski oportunisti na dve stolice. Drugi su rezimske jajare starog kova, te za razliku od informera, oni ne trguju skandalima, ali im se ovo ne uklapa u narativ nikako.
- Uvek sa tobom
Ове објаве по порталима показују јачину овог форума, тако да сам на месту управе неби се баш шалио са нама, ви сте следећи на Дееповом меморандуму
Друга ствар не желим да браним Лалата, нисам се оглашавао за ово саопштење из разлога што се превелика пажња посвећује Феђи Дудићу, не само овај пут него иначе, стално је он нека жртва. А са друге стране се слажем да тренер ВОЈВОДИНЕ не сме да се понаша онако!

Друга ствар не желим да браним Лалата, нисам се оглашавао за ово саопштење из разлога што се превелика пажња посвећује Феђи Дудићу, не само овај пут него иначе, стално је он нека жртва. А са друге стране се слажем да тренер ВОЈВОДИНЕ не сме да се понаша онако!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Grbavica.021*
+1Uvek sa tobom wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 10:23 am Ове објаве по порталима показују јачину овог форума, тако да сам на месту управе неби се баш шалио са нама, ви сте следећи на Дееповом меморандуму![]()
Kao sto je vec @ Minja napisao, svi oni su jako dobro placeni i na terenu i na klupi i okolo.
Dobro znaju da provokacija ima i medju igracima na terenu i van njega, kao i medju trenerima. Ona nije legitimna, ali je legalna dok se ne kazni, tj ne kaznjava.
Prevelik je to biznis, prevelik novac, a posto sport nije vise viteska igra, svi ucesnici treba da znaju da se nose sa tim. Zato su toliko placeni. Ako ne znaju, ispadaju iz igre - na ovaj ili onaj nacin. Danas je sport surova igra mocnih.
Dobro znaju da provokacija ima i medju igracima na terenu i van njega, kao i medju trenerima. Ona nije legitimna, ali je legalna dok se ne kazni, tj ne kaznjava.
Prevelik je to biznis, prevelik novac, a posto sport nije vise viteska igra, svi ucesnici treba da znaju da se nose sa tim. Zato su toliko placeni. Ako ne znaju, ispadaju iz igre - na ovaj ili onaj nacin. Danas je sport surova igra mocnih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nije Feđa nevin u celoj priči, svi koji su bili na stadionu dobro su videli da je namazan i da je konstantno dobacivao našoj klupi.
Ono oko čega se svi slažemo, da je ovakvo ponašanje nedopustivo.
Pobedio ga je, mogao je da ga poklopi gospodski pa da ga boli još više. Ovako je samo ispao žrtva, a nije mu prvi put.
Ono oko čega se svi slažemo, da je ovakvo ponašanje nedopustivo.
Pobedio ga je, mogao je da ga poklopi gospodski pa da ga boli još više. Ovako je samo ispao žrtva, a nije mu prvi put.
-
Slazem se sa svime napisanim.
Na zalost njegovo ponašanje ce se samo odraziti na nas klub i to je to, ako neko u klubu ne vidi da je resenje sankcionisanje njega samog otkazom, onda ne znam o cemu vise da pricamo.
Ocigledno ne zeli da se pravi nesto zdravo i normalno, nego da se cirkus nastavi i dalje i da i dalje budemo hodajući cirkus, a ne da pravimo iskorake ka necemu boljem.
Samim tim ako se jednom progleda na neke stvari, vrlo je brzo moguce da uskoro sledi opet neki takav ispad, nadam se da gresim.
Ako ovo nije idealno vreme da postavimo nekog konkretnog na duze staze, ne znam kada jeste.

Na zalost njegovo ponašanje ce se samo odraziti na nas klub i to je to, ako neko u klubu ne vidi da je resenje sankcionisanje njega samog otkazom, onda ne znam o cemu vise da pricamo.
Ocigledno ne zeli da se pravi nesto zdravo i normalno, nego da se cirkus nastavi i dalje i da i dalje budemo hodajući cirkus, a ne da pravimo iskorake ka necemu boljem.
Samim tim ako se jednom progleda na neke stvari, vrlo je brzo moguce da uskoro sledi opet neki takav ispad, nadam se da gresim.
Ako ovo nije idealno vreme da postavimo nekog konkretnog na duze staze, ne znam kada jeste.

- Grbavica.021*
ЕЈБ са Збиљићем задужена за грејање, хлађење и електричну енергију на Националном стадиону
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/203764 ... m-stadionu
Nikad gori odnosi Vojvodine i zvezde(vlasti), nema šta.Grbavica.021* wrote: ↑Wed Jan 01, 2025 5:52 pm ЕЈБ са Збиљићем задужена за грејање, хлађење и електричну енергију на Националном стадиону
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!