Pozdrav za Tralalata, pošto čitaš, persona si non grata. Raspala ciganska režimsko-poltronska... Žao mi pudlica... go**o, može go**o.
Možemo i mi da ne budemo gospoda, šta fali.
АхахахахахахахахахахаххаахMare_Liman wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 8:02 pmКаква неправда, није рачунао Макија као 17.ог који се због њега повука са форума...lapo-lapo wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 7:55 pm https://www.kurir.rs/sport/fudbal/95388 ... mpaign=int
Smesno mu je sto ga smenjuje 16 ljudi na forumu!![]()
![]()
Taj je isto cigan, nece svoj na svoga jbg, drze se gomna zajedno.ElMaestro13 wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 8:20 pm A u Kruševcu ga čeka stari ludak Slavoljub Đorđević, da vidim da li će smeti njega jednom da opsuje tokom utakmice, a kamoli na pressu...
Amin za post. Persona non grata!!!
To sam baš hteo da napišem u svetlu svih ovih događaja - sa svima je jako kurčevit i zajeban, osim kada ode na čmarakanu kod svojih cigolajbera, onda je odjednom jako fin i smiren, plus ga svaki put nakantaju.Radoye wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 8:41 pmTaj je isto cigan, nece svoj na svoga jbg, drze se gomna zajedno.ElMaestro13 wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 8:20 pm A u Kruševcu ga čeka stari ludak Slavoljub Đorđević, da vidim da li će smeti njega jednom da opsuje tokom utakmice, a kamoli na pressu...