Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Rabba »

Bukvalno im svima piša po faci :lol:

Pozdrav za Tralalata, pošto čitaš, persona si non grata. Raspala ciganska režimsko-poltronska... Žao mi pudlica... go**o, može go**o.

Možemo i mi da ne budemo gospoda, šta fali.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Jbt, ako je pročitao da sam mu objavio sastav 22h pre početka same utakmice gde je čak i formaciju promenio, ja sam sledeći koji će dobiti svoju porciju na press konferenciji :D :D
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Mare_Liman wrote: Thu Dec 26, 2024 8:02 pm
lapo-lapo wrote: Thu Dec 26, 2024 7:55 pm https://www.kurir.rs/sport/fudbal/95388 ... mpaign=int

Smesno mu je sto ga smenjuje 16 ljudi na forumu! :D
Каква неправда, није рачунао Макија као 17.ог који се због њега повука са форума... :roll:
Ахахахахахахахахахахаххаах
Која је ово психијатрија :greenbutt:
лалатовићу само борбено,говна са форума не знају ништа о фудбалу па хоће да те смене!

@ElMaestro13 Чека се та конференција против Крушевца,таман до тад има времена да прочешља цео форум од времена његовог првог мандата па до сад.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

A u Kruševcu ga čeka stari ludak Slavoljub Đorđević, da vidim da li će smeti njega jednom da opsuje tokom utakmice, a kamoli na pressu...
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Bolje da je cutao. Covek pravi iste kikseve kao idol mu.
VošaNS

Post by VošaNS »

Hahahaha Lalate sagni nam se 16 puta.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Da li će Lalatović sad gostovati na forumu? :mrgreen:

Ja mislim da on više neće biti na našoj klupi, veća se samo po kojim uslovima, mislim da je to ali videćemo.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ElMaestro13 wrote: Thu Dec 26, 2024 8:20 pm A u Kruševcu ga čeka stari ludak Slavoljub Đorđević, da vidim da li će smeti njega jednom da opsuje tokom utakmice, a kamoli na pressu...
Taj je isto cigan, nece svoj na svoga jbg, drze se gomna zajedno.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ssnigd

Post by ssnigd »

Rabba wrote: Thu Dec 26, 2024 8:04 pm Bukvalno im svima piša po faci :lol:

Pozdrav za Tralalata, pošto čitaš, persona si non grata. Raspala ciganska režimsko-poltronska... Žao mi pudlica... go**o, može go**o.

Možemo i mi da ne budemo gospoda, šta fali.
Amin za post. Persona non grata!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Karlsson

Post by Karlsson »

Mi smo jedva dočekali da se nešto ovako dogodi da imamo pravi izgovor da tražimo njegov odlazak.
Salvador

Post by Salvador »

Radoye wrote: Thu Dec 26, 2024 8:41 pm
ElMaestro13 wrote: Thu Dec 26, 2024 8:20 pm A u Kruševcu ga čeka stari ludak Slavoljub Đorđević, da vidim da li će smeti njega jednom da opsuje tokom utakmice, a kamoli na pressu...
Taj je isto cigan, nece svoj na svoga jbg, drze se gomna zajedno.
To sam baš hteo da napišem u svetlu svih ovih događaja - sa svima je jako kurčevit i zajeban, osim kada ode na čmarakanu kod svojih cigolajbera, onda je odjednom jako fin i smiren, plus ga svaki put nakantaju.
Svakako - persona noj grata!
Odlična prilika da dovedemo novog trenera, meni je Gaćinović sasvim dobar predlog.
ssnigd

Post by ssnigd »

Koliko je jadno i providno, kako se prica o Fedji Dudicu i spominje njegova nacionalnost. I skrece tema na tu stranu. Pa se spominju njegovi grehovi iz proslosti. Jako, jako providno.

Nismo mi protiv Lalatovica bili zbog njegovog "trenerskog" znanja, nego upravo zbog ovakvog prostakluka. Po tome je poznat i po tome ga svi znaju. Neizivljeno stvorenje koje ne zna za stid i sram.
Prazne price kako se promenio, sazreo i odmah na prvu sumnjivu loptu pukao.
Sklonite ovu tempiranu bombu iz naseg kluba vise :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Lalatovic stalno masi sustinu, a nece da poslusa ni savet iz Kluba od ljudi koji znaju zasto mu govore da ne daje izjave. Pogotovo sto nema govornicke vestine i samokontrole, a on bas misli da to najbolje radi. Svaka izjava mu donosi vise stete, jer je dopunjuje sa novim detaljima o psovkama upucenim njemu, koje u prvim izjavama nije pominjao i delovao je iskrenije.

Ne mogu da verujem da ne shvata u cemu je glavni problem. Nije dete i tinejdzer. U sasvim zrelim godinama je i sa trenerskim iskustvom. Istina, svugde je kratko bio, a najduzi neprekidni angazman je imao bas Vojvodini, gde su ljudi najtolerantniji. I sad tu napravi takav skandal.

Glavni problem je ponasanje na pres konferenciji. Necuveno sramotan recnik, psovke, pokusaj fizickog nasrtaja na gostujuceg trenera i nevidjena vulgarnost i agresivnost u sluzbenom nastupu u sluzbenoj prostoriji kluba.To FKV i Novi Sada nisu doziveli i sablasnjavaju se takvog nastupa trenera Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Tuzno je kad neko ne poseduje ni tu mrvicu samosvesti da vidi da je toliko zglajzao da njegovo izvinjenje, kada vec znamo ko je i sta je, vredi mnogo manje od saopstenja ''16 ljudi na forumu''. Takvi ljudi nisu sposobni da uvide to dok ne bude prekasno, a s obzirom na to kako se ovo drustvo konacno budi, taj momenat dolazi.

Videces, Lalate, kada se razmontira ovaj budjavi sistem u koji toliko polazes nade kako bi sacuvao svoju ''nedodirljivost''. Videces, kad se razmile svi ovi botovi sto ti po nalogu cuvaju ledja po Fejsu i Instagramu, pa kad ostanes ''sam'' sa normalnom Srbijom kojoj je pun ku**c takvih kao sto si ti. Bice jako zajebano ziveti u drustvu koje jednu lepu rec ne moze da kaze za ljude poput tebe, ako te se uopste i sete.

Ako mislis da taj dan nece doci, uzivaj u tome dok jos uvek mozes.

Setices se ''16 ljudi sa foruma''. :lala:
Milan

Post by Milan »

Kakav papan...

ssnigd wrote: Thu Dec 26, 2024 10:17 pm
Nismo mi protiv Lalatovica bili zbog njegovog "trenerskog" znanja,

Nemoj zajebavati sad i ti. :)
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply