Deep Purple wrote: ↑Sat Jan 11, 2025 10:36 pm
Sve je to u redu i logički sagledavanje situacije ali da li bi tako pisao da smo mi u sličnoj situaciji prodali Koraća recimo i kao zamenu doveli ne znam recimo Igora Vujačića.
Recimo ubeđen sam da bi kod nas ispalo ratno stanje.
Био бих огорчен то је сигурно. Не сумњам ни да су навијачи Ријеке, на инстаграму је мали морао да блокира коментаре на једној објави а на другима где је у дресу Динама добро је почашћен.
Мало је и теже поредити нас са њима јер смо ми у борби за треће место а они за титулу.
Имали смо ми већ те ситуације, најскорије Кабић и Јовановић који су нам били будућност или Лазаревић који нам је био стартер.
Када су отишли Вуличевић и Трајковић све заједно са тренером код црних није био неки рат, бар да се ја сећам. А ми тада нисмо ни добили неку накнаду за то. А . Шкулетић ваљда отишао у истом пакету.
Minja wrote: ↑Sat Jan 11, 2025 10:46 pm
На овај начин на губитку су само СВИ нединамови навијачи.
Рекао бих да Хајдукови навијачи нису на губитку, напротив. Главни конкурент им је ослабљен. Ријеци тренутно Динамо није главни конкурент него Хајдук, који је тукао Динама у обе утакмице ове сезоне. Тактички се може посматрати да ће можда Динамо сачувати бодове против њих и тиме се Ријека одлепи од Хајдука. Додатно Динамо игра ЛШ и можда неће бити фокусиран на домаћу лигу па проспе још који бод негде.
Управа Ријеке је сасвим сигурно себи овим поставила изузетну замку, ако не узму титулу биће да је то због ове продаје, без обзира на то што нико не гарантује да би је освојили без ње. Тако да само титула им главе чува.
Наравно све ово посматрам тотално објективно, као навијач Ријеке бих имао притисак 200/120 најмање.