Pripreme
Re: Pripreme
Mladenović najviše pokazao od "rezervista".
- Mare_Liman
Једно непопуларно мишљење али Величковић је најнепотребније појачање прошлог лета, уз Младеновића и Сердара мислим да он уопште није потребан поготово за обештећење које је доведен, повреде и остало, но видећемо други део сезоне, Сердар свакако на позајмицу где ће имати сигурне минуте, мада бих ја волео и Младеновића да видим негде до краја сезоне јер тешко да ће добити минуте пре УН-а.
Слажем се са Туријом, сјајно суђење Пољака, без грешке.
Last edited by Mare_Liman on Thu Jan 16, 2025 5:52 pm, edited 1 time in total.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Prošlu nisam gledao, ovu od 70 nekog minuta.
Najviše mi se dojmio Mladenović. Kretnjom, brzinom razmišljanja i rešenjima, kao i pregledom igre se prilično ističe.
Snaga u duelu, šut, su mi se činili kao najveći prostor za napredak.
Najviše mi se dojmio Mladenović. Kretnjom, brzinom razmišljanja i rešenjima, kao i pregledom igre se prilično ističe.
Snaga u duelu, šut, su mi se činili kao najveći prostor za napredak.
Mladenovic obelezio drugo poluvreme. Depu, najzad, dao gol. Ali tesko mu je da odigra bolje sa mladim igracima. Ozbiljnija ocena bi se mogla dati tek u sastavu sa prvotimcima.
Borovina ima njuh za gol, ali jos uvek nema dovoljnu fiziku za spica.
Lep rezultat za optimizam. Cekamo da vidimo sve ovo sa jacim protivnicima i na celoj utakmici sa samo 5 izmena u sastavu.
Kondiciono ne izgleda lose, ali bez 90+ minuta, ne mozemo pouzdano izvoditi zakljucke. Videlo se u drugom poluvremenu da je Lazar Nikolic izgubio snagu, jer je jedini odigrao celu utakmicu. Realno opravdanje tome je odrzani prepodnevni trening.
Borovina ima njuh za gol, ali jos uvek nema dovoljnu fiziku za spica.
Lep rezultat za optimizam. Cekamo da vidimo sve ovo sa jacim protivnicima i na celoj utakmici sa samo 5 izmena u sastavu.
Kondiciono ne izgleda lose, ali bez 90+ minuta, ne mozemo pouzdano izvoditi zakljucke. Videlo se u drugom poluvremenu da je Lazar Nikolic izgubio snagu, jer je jedini odigrao celu utakmicu. Realno opravdanje tome je odrzani prepodnevni trening.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nisam gledao drugo poluvreme, morao na sastanak
A na osnovu prvog i ovog protivnika čini mi se da Buteanu više leži desni štoper nego desni bek. Od sredine mi se najviše svideo UN, ali generalno čitava sredina u ovoj formaciji mora mnogo bolje da kontroliše utakmicu. Sviđa mi se ideja za 3 štopera.

A na osnovu prvog i ovog protivnika čini mi se da Buteanu više leži desni štoper nego desni bek. Od sredine mi se najviše svideo UN, ali generalno čitava sredina u ovoj formaciji mora mnogo bolje da kontroliše utakmicu. Sviđa mi se ideja za 3 štopera.
- Deep Purple
Inače današnji protivnik nam je pretprošle godine izbacio Osijek iz Evropskih kvalifikacija i odigrao egal sa Apoelom.
Mislim da smo onda prošli Apoel da bi igrali upravo protiv današenjeg rivala, eto fan-fekta.
Ja i dalje verujem da za Ex-yu uslove imamo jako dobar tim i to mislim od starta sezone.
Mislim da smo onda prošli Apoel da bi igrali upravo protiv današenjeg rivala, eto fan-fekta.
Ja i dalje verujem da za Ex-yu uslove imamo jako dobar tim i to mislim od starta sezone.
- Grbavica.021*
ЊЕГОШ ПЕТРОВИЋ ПРИПРЕМЕ ОЦЕНИО КАО НАЈТЕЖЕ, АЛИ И НАЈКВАЛИТЕТНИЈЕ У КАРИЈЕРИ: Треће место примарни циљ
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/nje ... 2025-01-16
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/nje ... 2025-01-16
- Grbavica.021*
Лалатовићев паклени систем тренинга: Боље да кукамо сада, него у наставку првенства
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... tva/502261
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... tva/502261
Meda napustio pripreme zbog rodjenja deteta.
Čestitke Medo kapitenu
Čestitke Medo kapitenu

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Onda ostajemo bez bonusa moramo i na to da mislimo .Mare_Liman wrote: ↑Thu Jan 16, 2025 5:46 pm Једно непопуларно мишљење али Величковић је најнепотребније појачање прошлог лета, уз Младеновића и Сердара мислим да он уопште није потребан поготово за обештећење које је доведен, повреде и остало, но видећемо други део сезоне, Сердар свакако на позајмицу где ће имати сигурне минуте, мада бих ја волео и Младеновића да видим негде до краја сезоне јер тешко да ће добити минуте пре УН-а.
Da li je neko upućen ko nam je kondicioni na ovim pripremama? Menjali smo ga ili je i dalje onaj rvač?
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Mladenovic je upravo,zato i dosao u VojvodinuMare_Liman wrote: ↑Thu Jan 16, 2025 5:46 pm
мада бих ја волео и Младеновића да видим негде до краја сезоне јер тешко да ће добити минуте пре УН-а.
po "sigurne" minute,
mladi reprezentativac zemlje
fenomenalan u mladjim kategorijama u nemackoj
(ali tamo i bilo gde u EU,
ako odbijes da igra za njihovu zemlju
nemas vise perspetkivu i vodis se kao strani igrac)
imao je mnogo bolje ponude,jacih liga i ekipa
- Mare_Liman
Знам ја да је дошао по сигурне минуте што је и логично, само џабе кад га од никог није добио, нити ће добити од Лалата, јер Боже мој имамо Уроша Николића, у томе је и проблем...denialalner wrote: ↑Fri Jan 17, 2025 12:23 amMladenovic je upravo,zato i dosao u VojvodinuMare_Liman wrote: ↑Thu Jan 16, 2025 5:46 pm
мада бих ја волео и Младеновића да видим негде до краја сезоне јер тешко да ће добити минуте пре УН-а.
po "sigurne" minute,
mladi reprezentativac zemlje
fenomenalan u mladjim kategorijama u nemackoj
(ali tamo i bilo gde u EU,
ako odbijes da igra za njihovu zemlju
nemas vise perspetkivu i vodis se kao strani igrac)
imao je mnogo bolje ponude,jacih liga i ekipa
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."