Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vdn slaninar

Re: Uprava

Post by vdn slaninar »

Увек наши први страдају,хахах.Бата,Цветко,Шћепа,канда ће и овај.
Salvador

Post by Salvador »

Kao da smo nešto drugo i mislili...
Po meni je besmisleno podržavati i prisustvovati utakmicama dok nam ovi smradovi sede u upravi i dok se sve ovo traje.
Bojkot do oslobođenja!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

vdn slaninar wrote: Fri Jan 31, 2025 10:53 am Увек наши први страдају,хахах.Бата,Цветко,Шћепа,канда ће и овај.
Znaš kako, svaki organizam, kada je ugrožen, kreće prvo da gasi periferije. Tako i ovaj parazit. Daće sve samo da prežive "srce" i "glava". Znači partizan, zvezda, vučić, tim redosledom, padaju poslednji.
Salvador wrote: Fri Jan 31, 2025 10:55 am Bojkot do oslobođenja!
Bojkot treba započeti sa stadiona. Oko 20og igramo protiv IMTa. Ako se do tada ne ispune uslovi(a neće), treba animirati sve ljude koji vole Vošu da dođu na stadion, ostati 15 minuta u tišini i odšetati do kampusa i podržati studente ili se pridružiti protestima ako budu u gradu u tom trenutku. Utakmicu sa grobarima bojkotovati, uz neku prozivku režimskog šljama koji nam dolazi, u vidu transparenta.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Pera Centar wrote: Fri Jan 31, 2025 10:11 am Uskoro stiže vreme kad će FK Vojvodina biti Vojvodina, a ne mala cz. Oslobođenje želim i svim navijačkim grupama i ovom forumu.
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Cane

Post by Cane »

slanobarac wrote: Fri Jan 31, 2025 9:57 am https://nova.rs/vesti/hronika/skaj-poru ... ja-vucica/
Izvini Cane ali nisam izdržao. :mrgreen:
Ali ovo je drugo, ovde si samo preneo link :)
Nisi se ti blagoizvoleo iskazati, kao što obično činiš :)
Moja sugestija se odnosila na to :wink:
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Rabba wrote: Fri Jan 31, 2025 11:07 am
vdn slaninar wrote: Fri Jan 31, 2025 10:53 am Увек наши први страдају,хахах.Бата,Цветко,Шћепа,канда ће и овај.
Znaš kako, svaki organizam, kada je ugrožen, kreće prvo da gasi periferije. Tako i ovaj parazit. Daće sve samo da prežive "srce" i "glava". Znači partizan, zvezda, vučić, tim redosledom, padaju poslednji.
Salvador wrote: Fri Jan 31, 2025 10:55 am Bojkot do oslobođenja!
Bojkot treba započeti sa stadiona. Oko 20og igramo protiv IMTa. Ako se do tada ne ispune uslovi(a neće), treba animirati sve ljude koji vole Vošu da dođu na stadion, ostati 15 minuta u tišini i odšetati do kampusa i podržati studente ili se pridružiti protestima ako budu u gradu u tom trenutku. Utakmicu sa grobarima bojkotovati, uz neku prozivku režimskog šljama koji nam dolazi, u vidu transparenta.
Dragi Rabba potpuno podržavam ideju. Imamo forum za animaciju.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

+1
Vladimir

Post by Vladimir »

Podrška za post iznad.
Телеп
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Duplof

Post by Duplof »

@Rabba

:lala:

Imam ideju, kao dopunu ove sjajne ideje - svi treba da odemo na istočnu tribinu, kako bi se čak i na Areninom prenosu video naš izlasak sa stadiona, a samim tim i uprava!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
VošaNS

Post by VošaNS »

Duplof wrote: Fri Jan 31, 2025 1:36 pm @Rabba

Imam ideju, kao dopunu ove sjajne ideje - svi treba da odemo na istočnu tribinu, kako bi se čak i na Areninom prenosu video naš izlasak sa stadiona, a samim tim i uprava!
+1
Odlična ideja :lala:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Baš neočekivano da je predsednik Zbilja deo jedne ovakve afere.

Image

Jedini transfer iz FKV u CZ koji želim da vidim :mrgreen:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Duplof, ako je iz dosadasnjeg iskustva, Arena ce utisati zvuk, a ne bi me cudilo da i bluruju istok u daton momentu :mrgreen:
slanobarac

Post by slanobarac »

Odlazak sa stadiona neće niko u prenosu primetiti a neće biti ni komentarisano. Bolje da dođe što više ljudi i da se teraju :shit:.Dovikivanje istoka i zapada je prava stvar. Setite se Vukovića i Bate. Bata je slao svoje majmune, ovaj to neće smeti.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Duplof wrote: Fri Jan 31, 2025 1:36 pm @Rabba

Ja prešao na istok od dolaska Lalatovića. :lala:
Post Reply