Uprava
-
Re: Uprava
Увек наши први страдају,хахах.Бата,Цветко,Шћепа,канда ће и овај.
Kao da smo nešto drugo i mislili...
Po meni je besmisleno podržavati i prisustvovati utakmicama dok nam ovi smradovi sede u upravi i dok se sve ovo traje.
Bojkot do oslobođenja!
Po meni je besmisleno podržavati i prisustvovati utakmicama dok nam ovi smradovi sede u upravi i dok se sve ovo traje.
Bojkot do oslobođenja!
Znaš kako, svaki organizam, kada je ugrožen, kreće prvo da gasi periferije. Tako i ovaj parazit. Daće sve samo da prežive "srce" i "glava". Znači partizan, zvezda, vučić, tim redosledom, padaju poslednji.vdn slaninar wrote: ↑Fri Jan 31, 2025 10:53 am Увек наши први страдају,хахах.Бата,Цветко,Шћепа,канда ће и овај.
Bojkot treba započeti sa stadiona. Oko 20og igramo protiv IMTa. Ako se do tada ne ispune uslovi(a neće), treba animirati sve ljude koji vole Vošu da dođu na stadion, ostati 15 minuta u tišini i odšetati do kampusa i podržati studente ili se pridružiti protestima ako budu u gradu u tom trenutku. Utakmicu sa grobarima bojkotovati, uz neku prozivku režimskog šljama koji nam dolazi, u vidu transparenta.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Mare_Liman
+1Pera Centar wrote: ↑Fri Jan 31, 2025 10:11 am Uskoro stiže vreme kad će FK Vojvodina biti Vojvodina, a ne mala cz. Oslobođenje želim i svim navijačkim grupama i ovom forumu.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ali ovo je drugo, ovde si samo preneo linkslanobarac wrote: ↑Fri Jan 31, 2025 9:57 am https://nova.rs/vesti/hronika/skaj-poru ... ja-vucica/
Izvini Cane ali nisam izdržao.![]()

Nisi se ti blagoizvoleo iskazati, kao što obično činiš

Moja sugestija se odnosila na to

- Pera Centar
Dragi Rabba potpuno podržavam ideju. Imamo forum za animaciju.Rabba wrote: ↑Fri Jan 31, 2025 11:07 amZnaš kako, svaki organizam, kada je ugrožen, kreće prvo da gasi periferije. Tako i ovaj parazit. Daće sve samo da prežive "srce" i "glava". Znači partizan, zvezda, vučić, tim redosledom, padaju poslednji.vdn slaninar wrote: ↑Fri Jan 31, 2025 10:53 am Увек наши први страдају,хахах.Бата,Цветко,Шћепа,канда ће и овај.
Bojkot treba započeti sa stadiona. Oko 20og igramo protiv IMTa. Ako se do tada ne ispune uslovi(a neće), treba animirati sve ljude koji vole Vošu da dođu na stadion, ostati 15 minuta u tišini i odšetati do kampusa i podržati studente ili se pridružiti protestima ako budu u gradu u tom trenutku. Utakmicu sa grobarima bojkotovati, uz neku prozivku režimskog šljama koji nam dolazi, u vidu transparenta.
- Mare_Liman
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
@Rabba
Imam ideju, kao dopunu ove sjajne ideje - svi treba da odemo na istočnu tribinu, kako bi se čak i na Areninom prenosu video naš izlasak sa stadiona, a samim tim i uprava!

Imam ideju, kao dopunu ove sjajne ideje - svi treba da odemo na istočnu tribinu, kako bi se čak i na Areninom prenosu video naš izlasak sa stadiona, a samim tim i uprava!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Baš neočekivano da je predsednik Zbilja deo jedne ovakve afere.

Jedini transfer iz FKV u CZ koji želim da vidim

Jedini transfer iz FKV u CZ koji želim da vidim

- Neizlecivi
Duplof, ako je iz dosadasnjeg iskustva, Arena ce utisati zvuk, a ne bi me cudilo da i bluruju istok u daton momentu 

- slanobarac
Odlazak sa stadiona neće niko u prenosu primetiti a neće biti ni komentarisano. Bolje da dođe što više ljudi i da se teraju
.Dovikivanje istoka i zapada je prava stvar. Setite se Vukovića i Bate. Bata je slao svoje majmune, ovaj to neće smeti.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-