Turija wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 8:48 am
@Radoye, zar nije za sve te poslove u klubu ovlastioTanjgu?
Zar ne rece, onomad, obratite se Tanjgi u vezi Serija?
Jel' to zvanicno formalizovano? Kako se zove Tanjgina funkcija? Sta su njene nadleznosti po statutu kluba? Koji su kriterijumi da li je obavlja dobro ili ne?
Da ne bi ispalo da od šume ne vidimo drvo, Zbiljić je trenutno najodgovornija osoba za sve što se deševa.
Kako je odgovoran ili zaslužan za finansijsku konsolidaciju, tako je odgovoran i za loše sportske rezultate.
Njegov tim je njegova odgovornost.
Da me neko ne shvati pogrešno, nije odgovoran što je Aleksa pogodio stativu u Amsterdamu, ali je odgovoran za xy smenu trenera.
Pa gari, možeš me zajebati jednom, možda i dva puta, ali takvom "vuku" da neko prodaje muda za bubrege po bilo kom pitanju je nedopustivo.
A svi koji su kumovali ovim odlukama, od smene Rastavca, Bataka, potpisa Bože pred kup, pa smene Bože do najtrofejnijeg u istoriji su i dalje tu.
I on izjavljuje da veruje Marku Jovanoviću, Tanjgi i kome sve ne.
I da su tačne njegove iskrene želje da FKV bude prva ili druga, a sigurno se to poklapa i sa njegovim ličnim ambicijama, ovo ne može i ne sme biti zanemareno.
To je prosto tako, nemenjivo kao prirodni zakoni.
Turija wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 10:11 am
@Cane
Da li Seri trenira sa ekipom?
Ne znam za taj detalj. Ali pretpostavljam da ne trenira, ako se nešto nije promenilo u međuvremenu. Koliko sutra do kraja dana trebalo bi se znati šta je ishod.
Turija wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 10:11 am
@Cane
Da li Seri trenira sa ekipom?
Тренирао је данас
Valjda je to neki pozitivan nagovestaj ka sporazumu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Treba se polako spremati na to sta ce se raditi kad studenti ljuljnu ove sa vlasti, kad se bude sve srusilo u par dana. Kraj koji je neminovan povlaci i nas nazalost.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
KoKanidja wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 11:04 pm
Treba se polako spremati na to sta ce se raditi kad studenti ljuljnu ove sa vlasti, kad se bude sve srusilo u par dana. Kraj koji je neminovan povlaci i nas nazalost.
To što se o predsednik kluba više piše u rubrici-crna hronika nego u sportskoj štampi je njegov a ne klupski problem. Kokice su spremne.
Za koje kurčevo zdravlje ste vi Krtolicu smenjivali?! Tri utakmice - tri remija. Je l' dosta ili i dalje stojite iza najboljeg narkomana u istoriji na klupi Vojvodine?
Milan wrote: ↑Mon Feb 17, 2025 8:07 pm
Za koje kurčevo zdravlje ste vi Krtolicu smenjivali?! Tri utakmice - tri remija. Je l' dosta ili i dalje stojite iza najboljeg narkomana u istoriji na klupi Vojvodine?