Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by slanobarac »

Znači Karađorđe se pretvara u Ćacilend 2.
Mrš :shit:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

CRD FCV wrote: Wed Mar 26, 2025 12:15 pm
Neizlecivi wrote: Wed Mar 26, 2025 8:37 am Odlicno je ovo... Znaci da ce ili ekipa iz sektora 6 ili mi sa Istoka ostati bez svog mesta na tribinama. Ne verujem da iko posle one sramote zeli da deli mesto sa njima.

A za subotu to znaci samo da ce jedna tribina imati 200 "firmasa" jug pun cigana i ostatak ja verujem da ce biti ukupno 100 ljudi koji vole Vojvodinu. Hvala bucko, hvala sns, hvala bosanci, hvala kalasnjikovi, hvala "kad je najteze klub se voli navise" ekipa... Posle 20+ godina mi se tacno j*be dal ce nas naguziti ili ne. Nekad sam imao zelju da makar sa tribine pokazem zube i prezir, sada ni toliko.
+1

Запад има капацитет од 4.302 места. Цена коју су објавили за улазницу је била 2.500 дин, нешто више од 20 еура. Да ли је то фирма платила 86.040 еура?
Hahahahahaha mislim da i sam znaš odgovor. Ćacilend...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ValarMorghulis

Post by ValarMorghulis »

Nikad mi se nije svidjalo ovo siljenje "lokal patriotizma". Cuj branis da kupi ulaznicu ko hoce, jer zelis da imas vise svojih navijaca. Okej razmisljanje i moglo bi da prodje da mi svaki mec imamo 15.000 navijaca i da se traze ulaznice vise. Mozda smo zato tu gde jesmo (ne konkretno Vosa vec ovo podneblje), sto nas ubise kompleksi. Kao, ne damo igrace u BG blizance, pa kako nam onda ne smetaju igraci BG blizanaca kad ih dovedemo?

Nisam ni znao da imamo tako jaku firmu, da iskesiraju skoro 90K eura da kupe sve ulaznice, ma svaka cast. Sto to ne rade za svaku utakmicu pa da stanemo na noge?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mare_Liman wrote: Wed Mar 26, 2025 10:50 am
Neizlecivi wrote: Wed Mar 26, 2025 8:37 am Odlicno je ovo... Znaci da ce ili ekipa iz sektora 6 ili mi sa Istoka ostati bez svog mesta na tribinama. Ne verujem da iko posle one sramote zeli da deli mesto sa njima.

A za subotu to znaci samo da ce jedna tribina imati 200 "firmasa" jug pun cigana i ostatak ja verujem da ce biti ukupno 100 ljudi koji vole Vojvodinu. Hvala bucko, hvala sns, hvala bosanci, hvala kalasnjikovi, hvala "kad je najteze klub se voli navise" ekipa... Posle 20+ godina mi se tacno j*be dal ce nas naguziti ili ne. Nekad sam imao zelju da makar sa tribine pokazem zube i prezir, sada ni toliko.
Нема се шта додати..
Jos promeniti ime stadiona u Cacilend i to je to...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cane

Post by Cane »

Dajte ljudi, ako su već oni izdali ono debilno i blesavo saopštenje o "kupovini" karata od strane Firme, ne moramo mi biti isti takvi pa se pecati na to i raspravljati ovde o broju mesta, cenama itd. Naravno da niti jedna jedina karta nije otkupljena ni od koga, odnosno možda su i otkupljene ali po onom sistemu "šećerana za evro" :D Pri tome ako već raspredamo praznu slamu treba reći da je kapacitet zapada odlukom policije u ovom slučaju nesumnjivo smanjen za određeni procenat a onda od tog preostalog dela treba oduzeti i sve izdate sezonske karte. Taj deo koji ostane,a što je sigurno znatno manje od 4000 mesta, su ovi majstori imajući u vidu profitabilnost određenih poslovnih aktivnosti :mrgreen: i mogli "kupiti", verujem čak i po punoj ceni :mrgreen:

Što se tiče Ćacilenda i tih tema, ja sam već 16. marta pre podne napisao kako treba biti svestan da sigurno nema nikakvih brzih promena, a da su i one dugoročnije upitne ukoliko ne bude mnogo pameti i taktike i da zato na tome treba jako ozbiljno i sistematski raditi a ne zanositi se trenutnim ushićenjem. Na to sam od pojedinih forumaša bio skoro optužen da ništa ne shvatam i ne razumem, odnosno čak i da širim defetizam i svesno umanjujem značaj i domete skupa u BG. Neću sad ovde da dodatno opterećujem temu ali svi kojima tad nije bilo jasno o čemu pišem neka malo obrate pažnju na jučerašnji sastanak u Briselu i neke stvari će im se same kazati.
djoks

Post by djoks »

Треба на исток окачити транспарент “ћаци запад” и изаћи са стадиона
limanfkv

Post by limanfkv »

Objavis cenu karata.
Sutra objavis da je neko KUPIO sve karte za zapad.
Dakle trebali bi da imamo u klupskoj kasi dobit od 80k evra. Penal za poresku.
0.0625
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

АЛБАНЦИ ПИШУ ДА ИХ СРБИЈА НЕЋЕ ДОЧЕКАТИ У БЕОГРАДУ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА СП: Нови Сад као опција?

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/alb ... 2025-03-27
Duplof

Post by Duplof »

Zaista je lepo kad reprezentacija igra van Beograda, podržavam, isto tako bih želeo da se igraju neke utakmice i u Novom Sadu, ali ovaj cirkus terajte što dalje od našeg grada.

Mnogo sam nešto negativan u poslednje vreme sa postovima, izvinjavam se. :D
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Grbavica.021* wrote: Thu Mar 27, 2025 6:40 pm АЛБАНЦИ ПИШУ ДА ИХ СРБИЈА НЕЋЕ ДОЧЕКАТИ У БЕОГРАДУ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА СП: Нови Сад као опција?

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/alb ... 2025-03-27
Нису му јавили да нам се стадион руши, ил можда не :whistler:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
CenejFCV

Post by CenejFCV »

Izgleda da se definitivno selimo u Zr...
Danas mi je drugar iz Zr javio da je juce bila delegacija FKV da gledaju stadion. Tako da izgleda od leta bice "Evropa" opet van Novog Sada.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

CenejFCV wrote: Thu Mar 27, 2025 10:13 pm Izgleda da se definitivno selimo u Zr...
Danas mi je drugar iz Zr javio da je juce bila delegacija FKV da gledaju stadion. Tako da izgleda od leta bice "Evropa" opet van Novog Sada.
A mi kao idemo u Evropu?
Io odio Belgrado
Kafa

Post by Kafa »

Red Marquis wrote: Thu Mar 27, 2025 10:25 pm
CenejFCV wrote: Thu Mar 27, 2025 10:13 pm Izgleda da se definitivno selimo u Zr...
A mi kao idemo u Evropu?
Možda budemo išli na pripreme u Sloveniju :mrgreen:
CenejFCV

Post by CenejFCV »

A mi kao idemo u Evropu?
Pa kup je nas 😅 zar sumnjate
VošaNS

Post by VošaNS »

CenejFCV wrote: Thu Mar 27, 2025 11:44 pm
A mi kao idemo u Evropu?
Pa kup je nas 😅 zar sumnjate
Ni osvojen kup ne može da popravi utisak ove košmarne sezone.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply