Mrš

Hahahahahaha mislim da i sam znaš odgovor. Ćacilend...CRD FCV wrote: ↑Wed Mar 26, 2025 12:15 pm+1Neizlecivi wrote: ↑Wed Mar 26, 2025 8:37 am Odlicno je ovo... Znaci da ce ili ekipa iz sektora 6 ili mi sa Istoka ostati bez svog mesta na tribinama. Ne verujem da iko posle one sramote zeli da deli mesto sa njima.
A za subotu to znaci samo da ce jedna tribina imati 200 "firmasa" jug pun cigana i ostatak ja verujem da ce biti ukupno 100 ljudi koji vole Vojvodinu. Hvala bucko, hvala sns, hvala bosanci, hvala kalasnjikovi, hvala "kad je najteze klub se voli navise" ekipa... Posle 20+ godina mi se tacno j*be dal ce nas naguziti ili ne. Nekad sam imao zelju da makar sa tribine pokazem zube i prezir, sada ni toliko.
Запад има капацитет од 4.302 места. Цена коју су објавили за улазницу је била 2.500 дин, нешто више од 20 еура. Да ли је то фирма платила 86.040 еура?
Jos promeniti ime stadiona u Cacilend i to je to...Mare_Liman wrote: ↑Wed Mar 26, 2025 10:50 amНема се шта додати..Neizlecivi wrote: ↑Wed Mar 26, 2025 8:37 am Odlicno je ovo... Znaci da ce ili ekipa iz sektora 6 ili mi sa Istoka ostati bez svog mesta na tribinama. Ne verujem da iko posle one sramote zeli da deli mesto sa njima.
A za subotu to znaci samo da ce jedna tribina imati 200 "firmasa" jug pun cigana i ostatak ja verujem da ce biti ukupno 100 ljudi koji vole Vojvodinu. Hvala bucko, hvala sns, hvala bosanci, hvala kalasnjikovi, hvala "kad je najteze klub se voli navise" ekipa... Posle 20+ godina mi se tacno j*be dal ce nas naguziti ili ne. Nekad sam imao zelju da makar sa tribine pokazem zube i prezir, sada ni toliko.
Нису му јавили да нам се стадион руши, ил можда неGrbavica.021* wrote: ↑Thu Mar 27, 2025 6:40 pm АЛБАНЦИ ПИШУ ДА ИХ СРБИЈА НЕЋЕ ДОЧЕКАТИ У БЕОГРАДУ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА СП: Нови Сад као опција?
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/alb ... 2025-03-27
Možda budemo išli na pripreme u Sloveniju
Pa kup je nas
Ni osvojen kup ne može da popravi utisak ove košmarne sezone.CenejFCV wrote: ↑Thu Mar 27, 2025 11:44 pmPa kup je naszar sumnjate