34. kolo: OFK Beograd - VOJVODINA 1:2 (0:2)
Re: 34. kolo: OFK Beograd - VOJVODINA, petak u 18.30h
Nije problem želja već fizička sprema. Ponoviću što sam već rekao jednom, mi nemamo snage za 50 minuta fudbala. Otud povrede, i očigledna nemoć naših igrača.
75-i minut mi napravili 4 prinudne izmene. Nećemo izdržati sa 11 igrača na terenu. A u kupu, omladinci na teren...verujem bar da imaju vise snage od ovih.
75-i minut mi napravili 4 prinudne izmene. Nećemo izdržati sa 11 igrača na terenu. A u kupu, omladinci na teren...verujem bar da imaju vise snage od ovih.
Nastupa hvaljenje jer smo treci, bar nakratko.
Prekunuli kada je nainteresantnije postalo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Тањга по мени био солидан, мало слаб на лопти и тром али одиграо је ову утакмицу океј. Друго полувреме без шута и жеље за голом, губитнички менталитет
Победа на мишиће рекао бих али велика победа. Као што сам писао пре почетка, ако ово победимо са овим скупом играча биће то победа сезоне. Офк је опасна екипа и једва смо успели али смо успели.видећемо која је цена победе након што видимо биланс повређених.
Раднички је изгубио од Офке, ми их добили тако да (унапред очекиван) пораз против црвених неће дооринети негативном билансу. Били су испред нас у регуларном делу свакако.
Једно велико браво за Тањгу јуниора, очекивао сам ништа а добио најпоузданијег играча после Росића.
Раднички је изгубио од Офке, ми их добили тако да (унапред очекиван) пораз против црвених неће дооринети негативном билансу. Били су испред нас у регуларном делу свакако.
Једно велико браво за Тањгу јуниора, очекивао сам ништа а добио најпоузданијег играча после Росића.
Drugo poluvreme smo totalno izgubili snagu, kondicionog trenera poslati nazad u rvanje. Popović me oduševio igrom uz Medu, Tanjga takodje dobar. Sad da se skrpimo i da odemo u to finale (jer to nam je i cilj
). Velika pobeda, bravo Vošo!

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Da smo se otvorili u drugom poluvremenu primili bi jos dva tri sta znam ne volim takvu taktiku ali u ovom slucaju sta znam jedino je sto je radilo posao ,kod kuce kriminalnih 19 bodova a i pored toga smo u igri za Evropu za kup i za crvene pitaj Boga kakav cemo imati sastav ,kup po meni znacajniji ali u te dve utakmice tesko mozemo do icega mada bilo bi lepo...Meda ovom timu znaci bas bas puno uz njega rekao bih odlicna utakmica Rosica imamo dva sasvim dobra golmana e sada cekamo sta ce lekari da kazu mada po onom sto sam video tesko da ce neko od povredjenih da se vrati za naredne dve utakmice i za kraj sta nam se desava sa Aleksom bilo da se covek oporavio a sada ga opet nema nije valjda da se obnovila povreda
-
Čestitam Miroslavu Tanjgi.
- gospodinFKV
Uros Nikolic i Romanic kriminalni danas sa svojom zavrsnicom. Nikolic cak i za svoje ionako niske standarde.
Tanjga junior korektan, tacno ono sto sam i rekao - cetvrti stoper, povremena minutaza.
Sto se penala Buteana tice, od ta 2-3 koje je napravio, ovaj je jedini koji bi mu zamerio. Sekund vise ga je drzao no sto je trebalo i to igrac sa njegovim iskustvom mora da zna.
Tanjga junior korektan, tacno ono sto sam i rekao - cetvrti stoper, povremena minutaza.
Sto se penala Buteana tice, od ta 2-3 koje je napravio, ovaj je jedini koji bi mu zamerio. Sekund vise ga je drzao no sto je trebalo i to igrac sa njegovim iskustvom mora da zna.
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
2-0 prvih 45 minuta. Zbog bolnice i odsustva najboljih igraca prvo sto mi je proslo kroz glavu je samo da cim pocne drugo poluvreme da nam ne daju gol jer sam mislio da tada gubimo utakmicu. Taktika za drugo poluvreme dobra, cekanje na kontru, jer nismo imali pristojan sastav da se u drugom delu utakmice potucemo sa njima, morali smo da se branimo. Ogromna ti boda u borbi za Evropu
. P.S. Mali Tanjga ostavio dobar utisak.

Pošto OFK neće igrati evropu nije ni toliko bitno hoće li biti ispred nas na tabeli. Bitno je biti ispred Lučana,Pazara i TSC. I eventualno Radničkog, mada će i peti zbog OFK igrati Evropu. E sad, sa ovakvim igrama da li nam uopšte evropa i treba, to je pitanje.
Osnovno što sam hteo da napišem je činjenica da nije normalno da nam se ovako igrači povređuju. Ja sam se u jednom periodu bavio sportom dosta ozbiljno, takmičarski i znam da se nikada nisam povredio kada sam bio spreman. Sve povrede koje sam doživeo dešavale su mi se kada nisam bio"fit". Tako isto i tumačim sve ove povrede koje se dešavaju našim igračima i to često i vrlo ozbiljne i teške povrede. Ne znam, možda i nisam u pravu, ali mislim da jesam.
Osnovno što sam hteo da napišem je činjenica da nije normalno da nam se ovako igrači povređuju. Ja sam se u jednom periodu bavio sportom dosta ozbiljno, takmičarski i znam da se nikada nisam povredio kada sam bio spreman. Sve povrede koje sam doživeo dešavale su mi se kada nisam bio"fit". Tako isto i tumačim sve ove povrede koje se dešavaju našim igračima i to često i vrlo ozbiljne i teške povrede. Ne znam, možda i nisam u pravu, ali mislim da jesam.
Gledao sam utakmicu od 50 i nekog minuta, pa nemam pravi uvid.
Ono sto sam primetio, to je neocekivano dobra igra mladih igraca ( Tanjga, Popovic, Mladenovic) i dobre partije Rosica, Medojevica, Crnog, solidne Buteana, Savicevica i po meni slabe Barosa ( ubi ga Ovusu) i morao je mnogo da mu pomaze L. Nikolic ( mada mi je i on odigrao slabo).
Romanic nesto izmedju ( niti dobro, niti jako lose). Kad je izasao Tanjga, u pravom momentu nam je usao Sicendze, da sa svojom brzinom i snagom parira napadacima domacih.
Inace, koji su dziberi ovi ofkovci. Udaraju nas gde god stignu i jos hoce i fizicki da se obracunavaju (e, moj Deepe, kad si i pokrenuo akciju za spasavanje ofke i mi na forumu podrzali - 'rani kera da te ujede).
Ono sto sam primetio, to je neocekivano dobra igra mladih igraca ( Tanjga, Popovic, Mladenovic) i dobre partije Rosica, Medojevica, Crnog, solidne Buteana, Savicevica i po meni slabe Barosa ( ubi ga Ovusu) i morao je mnogo da mu pomaze L. Nikolic ( mada mi je i on odigrao slabo).
Romanic nesto izmedju ( niti dobro, niti jako lose). Kad je izasao Tanjga, u pravom momentu nam je usao Sicendze, da sa svojom brzinom i snagom parira napadacima domacih.
Inace, koji su dziberi ovi ofkovci. Udaraju nas gde god stignu i jos hoce i fizicki da se obracunavaju (e, moj Deepe, kad si i pokrenuo akciju za spasavanje ofke i mi na forumu podrzali - 'rani kera da te ujede).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Nisam siguran da li je ovo bio finalni monitoring, jer mislim da se za zvezdu onomad nije znalo zasigurno ni nakon osvojene titule na kraju sezone. Ponavljam, nisam siguran, a posto smo mi drzava puna kopernikanskih obrta gde jedan covek voli da uleti kao spasilac i cerda narodne pare kao da ih je svojom krvlju zaradio, bolje da mi budemo ispred. Sto je sigurno...