34. kolo: OFK Beograd - VOJVODINA 1:2 (0:2)
- Mare_Liman
Re: 34. kolo: OFK Beograd - VOJVODINA 1:2 (0:2)
Турија, правило за бонуса не важи у куп утакмицама, тако да је вероватно за очекивати Кораћа и Сиченџеа.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ja sam ga već nekoliko puta kritikovao. Kakve on kartone dobija zbog gluposti i glumljenja nekog žestokog momka... Dečko bi od mene dobio šut kartu odavno.slanobarac wrote: ↑Sat May 03, 2025 2:09 pmManjak inteligencije.
@Rabba
Sve što si napisao za Tanjgu juniora je tačno. Ali je tačno i da je juče odigrao prilično dobro. Ako uporediš to sa ostalim našim štoperima, videćeš da i oni imaju podjednak broj grešaka kao i on, samo što su agresivniji u nekim trenucima pa naizgled deluju sigurnije. A zapravo razlike nema.
-
Da se nadovežem što se tiče statusa OFK i licence:
Ne mogu da prođu monitoring čak i da im Zvezda uleti 2 miliona da odblokiraju račun, jer prema UEFA propisima račun kluba ne sme biti blokiran prethodne dve godine. Njihov je blokiran otprilike prethodnih 8 godina. Što se tiče plata kod njih, igrače sa pozajmica plaća Zvezda, ovi ostali se isplaćuju preko sportskog društva, a ne preko FK, a nekada plate idu i na ruke...
Što se tiče novca od Kahvića oni su mogli da prime novac na blokiran račun, ali u realnosti ne bi mogli da raspolažu njime već bi odmah bio usmeren na poverioce. E sad da li je to tako i urađeno, ili nije otišlo na taj račun niko ne može da zna
Ne mogu da prođu monitoring čak i da im Zvezda uleti 2 miliona da odblokiraju račun, jer prema UEFA propisima račun kluba ne sme biti blokiran prethodne dve godine. Njihov je blokiran otprilike prethodnih 8 godina. Što se tiče plata kod njih, igrače sa pozajmica plaća Zvezda, ovi ostali se isplaćuju preko sportskog društva, a ne preko FK, a nekada plate idu i na ruke...
Što se tiče novca od Kahvića oni su mogli da prime novac na blokiran račun, ali u realnosti ne bi mogli da raspolažu njime već bi odmah bio usmeren na poverioce. E sad da li je to tako i urađeno, ili nije otišlo na taj račun niko ne može da zna

Nemam u memoriji da je neko uspeo sebe da diskvalifikuje sa uzastopnom duplom suspenzijom

Protiv zvezde u nekom 29. kolu je uspeo da dobije žuti pa direktan crveni. Obzirom da mu je to bio 8. žuti, suspendovan je i zbog žutih i zbog direktnog crvenog. I evo protiv OFKe ista situacija. 10. žuti, zbog kojeg pauzira jedno kolo, i crveni da podeblja

Kakva njuška...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- slanobarac
Jesu li to dve suspenzije?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
U ovom konkretnom slučaju su dve, upravo zbog kartona koje je dobio. On je dobio žuti i direktan crveni, a ne dva žuta. Da je dobio dva žuta, oni bi se pretvorili u jedan crveni, pa bi mu broj žutih od pre utakmice ostao isti. Pre utakmice je imao 9. Žuti koji je dobio je deseti, suspendujući, a i crveni direktan koji je dobio je sam po sebi suspenzija. 10 žutih ga suspenduje iz prve sledeće ligaške utakmice, a direktan crveni mislim iz prve sledeće utakmice, što mu dođe kup.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!