То одређује шеф стручног штаба а не управаhvylarn wrote: ↑Wed May 21, 2025 12:16 pmKo se još razmatra? I da li se razmatra da italijan ostane u stručnom štabu?ElMaestro13 wrote: ↑Tue May 20, 2025 4:26 pm Šanse da Miloš Milojević dođe u Vojvodinu ne prelaze 2%![]()
Vojvodina je prodisala njegovim dolaskom i mislim da zaslužuje mesto u narednom stručnom štabu.
Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Nije isključujuće. Šef stručnog štaba može a i ne mora da vodi kompletan tim sa sobom.djoks wrote: ↑Wed May 21, 2025 1:49 pmТо одређује шеф стручног штаба а не управаhvylarn wrote: ↑Wed May 21, 2025 12:16 pmKo se još razmatra? I da li se razmatra da italijan ostane u stručnom štabu?ElMaestro13 wrote: ↑Tue May 20, 2025 4:26 pm Šanse da Miloš Milojević dođe u Vojvodinu ne prelaze 2%![]()
Vojvodina je prodisala njegovim dolaskom i mislim da zaslužuje mesto u narednom stručnom štabu.
Sledećeg trenera ne bih toliko bazirao na prethodnim uspesima, već na stilu igru. A trenutni nam evidentno odgovara, što su i sami igrači više puta naglasili.
U nekom postu sam rekao da bi se možda i trebao potražiti neko upravo iz Italije. Eto i ovaj momak nam je bio totalni anonimus, pa je za kratko vreme uspeo da napravi razliku kod igrača.
За сваког тренера су играчи имали само речи хвале то тако иде, тако је било и за бандовића па кад је отишао играчи рекли да су припреме биле јако слабе. Слажем се да треба довести тренера на основу стила игре али мора и да има какве такве резултате у неким респектабилним лигама. Само да не добијемо неког бункерашаhvylarn wrote: ↑Wed May 21, 2025 2:28 pmNije isključujuće. Šef stručnog štaba može a i ne mora da vodi kompletan tim sa sobom.
Sledećeg trenera ne bih toliko bazirao na prethodnim uspesima, već na stilu igru. A trenutni nam evidentno odgovara, što su i sami igrači više puta naglasili.
U nekom postu sam rekao da bi se možda i trebao potražiti neko upravo iz Italije. Eto i ovaj momak nam je bio totalni anonimus, pa je za kratko vreme uspeo da napravi razliku kod igrača.
U ovoj situaciji nije bilo govora konkretno o samom treneru već do stila igre koji su hvalili igrači. Doduše jedna pomenuta situacija koju je iplementirao italijan je dodavanja i igranje duplog pasa sa najbližimim igračem tj da se ne preskače igra nego traži izlaz kroz pas.. ako se ne varam.
- Mare_Liman
Хвала Богу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."