Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by ssnigd »

On je ubedjen da je dao dobar intervju.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
denialalner

Post by denialalner »

hvylarn wrote: Tue May 27, 2025 1:39 pm U prevodu rasprodaće se sve što valja, dovešće se drugorazredni otpad i igraće se kombinovano sa omladincima. Projekcija za sledeću godinu opet borba između playoff/out zone.
Pa i ove godine je bilo tako...
(sa rekordnim ulaganjima)
Kao i pre, zato su sve ekipe u Jsl su 'tu negde' po kvalitetu ....

Ovako imaces nekog omladinca, zaradu....
mozda i publiku
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Rabba wrote: Tue May 27, 2025 2:06 pm Prva osoba u istoriji srpskog fudbala koji će biti menadžer je Miroslav Tanjga... Zemljo, otvori se...
Мсм да је ипак Муслин први био то код црвених пре двадесетак година... ТиМ мЕнАџЕр
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Тањга добија помоћника, познато лице, у понедељак званично...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mare_Liman wrote: Sat Jun 14, 2025 2:26 pm Тањга добија помоћника, познато лице, у понедељак званично...
Igrom slucaja sam cuo da je u pitanju Dundjerski navodno, ali mislim da i dalje govorim u ime vecine na forumu kada kazem da se ovakve stvari ili podele uz kaveat da je u pitanju neproverena informacija ili da se ne dele, jer ovakvi kripticni upisi ne doprinose forumu. :cheers:
1892

Post by 1892 »

gospodinFKV wrote: Sat Jun 14, 2025 3:30 pm
Mare_Liman wrote: Sat Jun 14, 2025 2:26 pm Тањга добија помоћника, познато лице, у понедељак званично...
Igrom slucaja sam cuo da je u pitanju Dundjerski navodno, ali mislim da i dalje govorim u ime vecine na forumu kada kazem da se ovakve stvari ili podele uz kaveat da je u pitanju neproverena informacija ili da se ne dele, jer ovakvi kripticni upisi ne doprinose forumu. :cheers:
Potpuno se slažem.

Inače ako jeste Ljube Dunđerski. To nikakvo pojačanje nije, u bilo kom fudbalskom smislu.
Come on you Reds!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Zna li neko sta nam radi Franc?
Znam da je bio u Spartakovoj omladinskoj skoli, i Transfermarkt kaze da je pre par godina vodio Hajduk iz Kule, ali to je to. Jako bih voleo da ga vidim u nekoj ulozi kod nas.
Stexman

Post by Stexman »

1892 wrote: Sat Jun 14, 2025 4:00 pm
Inače ako jeste Ljube Dunđerski. To nikakvo pojačanje nije, u bilo kom fudbalskom smislu.
Ako se iko pitao kako se zove poslednji ekser u kovcegu sa nasim imenom evo odgovora. Od ponedeljka ako je ovo istina odustajem od Vojvodine, ne mogu da gledam vise njeno propadanje... jednostavno vetrenjače su suviše velike za mene magarca i onog koji me jaše
ovih 50-ak godina! :frown:
Post Reply