Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
On je ubedjen da je dao dobar intervju.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
Pa i ove godine je bilo tako...
(sa rekordnim ulaganjima)
Kao i pre, zato su sve ekipe u Jsl su 'tu negde' po kvalitetu ....
Ovako imaces nekog omladinca, zaradu....
mozda i publiku
-
- Mare_Liman
Тањга добија помоћника, познато лице, у понедељак званично...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- gospodinFKV
Igrom slucaja sam cuo da je u pitanju Dundjerski navodno, ali mislim da i dalje govorim u ime vecine na forumu kada kazem da se ovakve stvari ili podele uz kaveat da je u pitanju neproverena informacija ili da se ne dele, jer ovakvi kripticni upisi ne doprinose forumu.Mare_Liman wrote: ↑Sat Jun 14, 2025 2:26 pm Тањга добија помоћника, познато лице, у понедељак званично...

Potpuno se slažem.gospodinFKV wrote: ↑Sat Jun 14, 2025 3:30 pmIgrom slucaja sam cuo da je u pitanju Dundjerski navodno, ali mislim da i dalje govorim u ime vecine na forumu kada kazem da se ovakve stvari ili podele uz kaveat da je u pitanju neproverena informacija ili da se ne dele, jer ovakvi kripticni upisi ne doprinose forumu.Mare_Liman wrote: ↑Sat Jun 14, 2025 2:26 pm Тањга добија помоћника, познато лице, у понедељак званично...![]()
Inače ako jeste Ljube Dunđerski. To nikakvo pojačanje nije, u bilo kom fudbalskom smislu.
Come on you Reds!
- gospodinFKV
Zna li neko sta nam radi Franc?
Znam da je bio u Spartakovoj omladinskoj skoli, i Transfermarkt kaze da je pre par godina vodio Hajduk iz Kule, ali to je to. Jako bih voleo da ga vidim u nekoj ulozi kod nas.
Znam da je bio u Spartakovoj omladinskoj skoli, i Transfermarkt kaze da je pre par godina vodio Hajduk iz Kule, ali to je to. Jako bih voleo da ga vidim u nekoj ulozi kod nas.
Ako se iko pitao kako se zove poslednji ekser u kovcegu sa nasim imenom evo odgovora. Od ponedeljka ako je ovo istina odustajem od Vojvodine, ne mogu da gledam vise njeno propadanje... jednostavno vetrenjače su suviše velike za mene magarca i onog koji me jaše
ovih 50-ak godina!