Iako sam rekao da se necu javljati na Forum dok ne pobedimo tri utakmice,moram da dam vidjenje danasnje utakmice koja je zaista cudna po mnogo cemu.
Da mi je neko pre utakmice ponudio bod,Ja bih ga odbio ali po desavanju na terenu nemogu a da nebudem zadovoljan jer smo stigli 0:2 sto je svakako pomak za ovu ekipu.
Moram da kazem da sam izuzetno razocaran kako su pojedini igraci usli bojazljivo u utakmicu.Cak se desavalo da smo se posle malobrojnih faulova koje smo napravili prosto izvinjavamo i dokazujemo igracima Zete da uopste nije bilo namere.O sudjenju necu pisati i mislim da smo morali pobediti samo da smo usli malo otresitije i agresivnije.
Sada je definitivno jasno da ovaj Tim Vose nezna da nosi opterecenje moranja a bogami i voli da ide linijom manjeg otpora.Svakako da su price koje su dolazile i do vas o navodnom pustanju od strane Zete dosle i do igraca.Imam utisak da su igraci poceli utakmicu sa ubedjenjem da ce im neko pokloniti bodove.To je porazavajuce ali je tako.Slazem se sa konstatacijom da NAVIAJCI nisu usli u teren,da nebi izvukli ni bod
Sto se tice same igre ona nije bila leprsava i lepa za oko ali smo i pored toga stvorili dosta sansi i morali dati jos neki gol.Todic nije imao ni jednu intervenciju a primio je 2 gola(nije kriv ni za jedan).
Sanse koje smo imali retko ko promasuje ali se iskreno nadam da ce i ovo ludilo proci.Golove koje mi primamo su posebna prica
Dragutinovic je imao zadatak da cuva Trajkovica i zamenio sam ga na poluvremenu.Sto se tice napadaca znate dobro da su Belic i Vukelja izostali sa ove utakmice.Marka Jovanovica nisam ja doveo u Vosu ali je on jedan od nasih igraca i mi nemamo druge igrace.Alternativa je bio Maslic koji je usao na poluvremenu umesto smusenog Despotovica.
Dundjerski je igrao uz desnu aut liniju samo zbog toga sto je Dragutinovic imao zadatak da cuva Trajkovica.Djurovic daje dosta golova za Omladince ali morate imati poverenja u moju procenu da je za njega jos uvek rano da preuzme breme igraca koji treba da resava utakmice.Pavlovic je dobio sansu i iskoristio je u potpunosti.Kacar polako ulazi u prvu postavu i vrlo je blizu da postane standardni igrac.Mladi igraci ako pocnu da nose breme ranije nego sto treba vrlo brzo propadnu.
Mene vise brinu slabe igre Laze,Stepija,Dragutinovica,Despotovica.Franc i Kizito su veci deo utakmice odigrali dobro ali to je nedovoljno da se dobije bilo koji klub prve lige.Dragi moj Turija najmanji je problem pescani sat ali ovde su problemi mnogo dublji i slozeniji.O nekim stvarima zaista nemogu da pisem ali sam ubedjen da cu uspeti.Ma ovde vise nije problem ni novac i on dolazi polako ali sigurno.Moj najveci promasaj je u tome sto sam mislio da cu neke stvari mnogo brze uraditi(mislim na igru).
Vosa unazad nekoliko godina ostaje u ligi zahvaljujuci tome sto je imala,znate vec sta

Sada toga nema i treba preuzeti odgovornost na sebe a to niko ne zeli.Dokle god se bude ocekivalo da ce neko drugi uzeti bodove tu srece nema.Vracanje lopte unazad je odraz nesigurnosti tj.alibi igra.Kao trenera me izludjuje igra unazad
Nebi zeleo da ovo shvatite kao svaljivanje krivice na igrace.To mi nije namera,niti to zelim.Ovo su objektivni problemi sa kojima sam se uhvatio u kostac

Ulazak navijaca na teren sam doziveo kao poruku nasim igracima da strah zivotu kalja obraz cesto.To sam im i rekao kada smo se okupili na centru.Nastavak utakmice je to i potvrdio.
U pripremnom periodu su moji problemi poceli prekidom igre protiv Hajduka lemica.Iskreno se nadam da ce i prestati posle te utakmice(u pozitivnom ili negativnom smislu).Ovo je jedini put da se udare temelji nove Vose

(mislio sam da ce ici lakse ali bih opet isto uradio).
PRIJATELJU uvek sam tvoje postove shvatao ozbiljno ali ta prica o dobrom coveku i losem treneru je pocela 10 dana po mom dolasku.Turija je napisao sada da je Djuricicev pescani sat iscurio ali ja to ne dozivljavam licno,niti se ljutim na njega.Sto za tebe nemogu reci to isto
Dolaskom Djuricica pojavili su se novi klinci:Pavlovic,Kacar,Djurovic,Vukobratovic,Kovacevic,Tadic(87 i 88 godiste)ako je tacna tvoja tvrdnja da Vosa nemoze ispasti onda ako si isren navijac Vojvodine moras verovati u nekog ko je poceo da "gura"Vosinu decu.Znam da rezultati nisu adekvatni ali psihologija igraca se menja konkurencijom u Timu(bogati kupuju a mi moramo da pravimo igrace).Taj put je posut trnjem jer ko sa decom leze up.s.n ustaje.Moj najveci trenerski san je bio da budem trener Vojvodine ali ne da bi to imao u biografiji vec da bi mogao da uradim ono sto osecam i znam da mogu.Rasplet sledi vrlo brzo nemoj nista da brines ali suvise je sve lose da bi bilo istinito.Na kraju bic puca
P.S. Ako nisam dobar ja cu propasti a kako ti kazes Vosa nece ispasti.Tako da cu jedini gubitnik biti Ja
Mozda sam ja petao koji rano kukurice ali ne postoji drugi put ako nema para da se dovedu igraci
Veliki pozdrav svim posetiocima Foruma od Milana Djuricica-DJUMIJA
(Mislis da je lako izaci pred navijace Imenom i Prezimenom)

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .