18. kolo: Napredak (KŠ)-Vojvodina 2:1

Milan

Post by Milan »

Malko smo se zadrzali u jednoj krusevackoj kafani, pa sam tek sada usao u kucu. Nemam ni snage da opisujem (NE)igru nasih fudbalera. Bukvalno smo ponizeni danas na stadionu pod Bagdalom.
A vrhunac svega je bilo tapsanje igracima veceg dela nase tribine nakon utakmice.... :oops: :oops: :oops:

Dokle vise??? Kod mene odavno ne pale price o tome kako ne tapsemo njima vec dresu koji nose... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dejan

Post by Dejan »

Dnevnik
Tri gola za tri minuta

Napredak - Vojvodina 2:1 (0:0)

KRUŠEVAC: Stadion Mladost, gledalaca preko 3.000, sudija Vukadinović (Beograd),s trelci: Perović u 65. Novković u 67. za Napredak, a Stjepanović u 66. minutu za Vojvodinu. Žuti kartoni: Petronijević, Vujović (Napredak), Kizito, Lakić, Mijatović, Leandro (Vojvodina).
NAPREDAK: Šejić 7, Mikić 7, Đorđević 7, Gašić 7, R. Pavlović 7, Martinović 7, Petronijević 8 (Nikolić -), Vujović 7, Perović 8, Novković 8 (Spasojević -), Binić 7 (Đurović 8).
VOJVODINA: Brkić 6, Lakić 6 (Aleksić -), Kizito 6, Đurić 6, Mijatović 6, Popović 7 (Đurovski -), Grozdanovski 6, Stjepanović 8, Tadić 6, Hucišivili 6 (Leandro), Mrđa 6.

Susret između Napretka i Vojvodine protekao je u lepoj i borbenoj igri. U prvim minutima utakmice gledaoci su videli brze prodore oba tima, a prvu povoljnu priliku su imali Kruševljani. Vujović je uputio snažan udarac, ali je odbrana gostiju uspela loptu da odbije daleko od svog gola. Usledili su novi napadi Napretka, a u 13. minutu Binić je bio u prilici da postigne vodeći gol ali je golman Novosađana Brkić uspeo da uhvati odbijenu loptu. Brzonogi napadač čarapana Binić u 19. minutu ponovo je ubutio snažan udarac u pravcu protivničkog gola, ali je lopta preletela iznad Brkičeve stative.
Fudbaler Vojvodine Popović je u 30. minutu izveo korner s desne strane, nabačenu loptu odbrana Kruševljana uspela je da odbije van kaznenog prostora. U 33. minutu ispred gola Novosađana stvorila se gužva, Vujović je uputio loptu u pravu Brkovičevog gola. Domaći igrači i navijači bili su uvereni da je lopta prešla gol liniju, ali je glavni sudijasamo odmahnuo. Gostujući igrač Mrđa u 45. minutu imao je povoljnu priliku da savlada Šejića sa oko 15 metara, ali dr spetljao.

I drugo poluvreme je bilo zanimljivo, Novosađani su izveli nekoliko neuspelih kontra napada, ali su se Kruševljani i dalje uspešno branili. U 51. minutu Petronijević je uposlio Dinića koji je pokušao da savlada gostujućeg golmana, ali u tome nije uspeo. U 55. minutu Popović je još jednom izveo dobar korner iz desnog ugla, a Đorđević je nabačenu loptu odbio je daleko od svog gola. Grozdanovski u 59. minutu nije iskoristio povoljnu šansu da svoj tim dovede u vođstvo, on je prihvatio lotpu i bez oklevanja uputio je snažan udarac prema Šejićevom golu, koji je uspešno intervenisao.

U 65. minutu slavlje na tribinama.Snalažnjivi Perović uspeo je da savlada Brkića sa oko šest metara. Vodeći pogodak je ohrabrio čarapane, ali su gosti vrlo brzo izjednačili. Bio je tobar kontra - napad a realizator je bio Stjepanović.
Međutim, već posle sledećeg napada domaći su ponovo poveli. Robusni Novković uspeo je sa šest metara da savlada Brkića. Tako su praktično gledaoci za nepuna tri minuta videli tri lepa pogotka.
finišu su usledila nova uzbuđenja, Novosađani su pokušavali da izjednače rezultat, ali su se Kruševljani uspešno branili. U 79. minutu Leandro je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara ali su domaći fudbalri i ovom prilikom uspešno intervenisali.
Milan

Post by Milan »

Stjepanovic dobio osmicu, Pop sedmicu...??????? :( :shock: :) :D :lol: :oops: :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
vladans

Post by vladans »

madda fakka wrote:Sto ste pi**e....
Ako ovaj internet huligan za ovo ne dobije bar finu,roditeljsku opomenu od strane nadleznih,onda je definitivno i ovaj forum otisao u ocin!?
Dejan

Post by Dejan »

vladans wrote:
madda fakka wrote:Sto ste pi**e....
Ako ovaj internet huligan za ovo ne dobije bar finu,roditeljsku opomenu od strane nadleznih,onda je definitivno i ovaj forum otisao u ocin!?
Cesto se u trenucima povisenih tenzija, svasta ne promisljeno izrekne...Smirimo tenzije, nema potrebe za medjusobnim prepucavanjem :!:
Friend

Post by Friend »

Pre jedno tri nedelje sam napisao da se o ucinku na pripremama treba govoriti tamo negde posle treceg odigranog prolecnog kola.Medjutim kako sada stvari stoje,i odigrane prve utakmice u nastavku sezone vec mozemo polako sabirati utiske.Danas sam odgledao prvu utakmicu naseg voljenog kluba posle 12-og decembra prosle godine,i stvarno ne znam sta bih mogao da kazem,jer danas ko da nije igrala Vojvodina,kao da je nije bilo na terenu,odnosno na terenu su postojali samo pamucni dresevi,carape i kopacke,i po koja mindjusica.Pomislih u jednom trenutku kao da gledam duhove,vidim sveti dres nasega kluba,ali u njemu nema nicega :oops: .Isto tako nisam na klupi video ni naseg cuvenog trenera,nego samo ono njegovo jedino izlizano odelo i belu kosulju,koji su devedeset minuta bili naslonjeni na kucicu za rezervne igrace,sto bi se reklo ko na civiluku okaceno odelo.I sta onda napisati o igri naseg tima kada on danas nije ni igrao.Sta reci o tapsanju na kraju utakmice,istim tim duhovima?Ja se zapitah,jel ovde neko malko lud,ili sam ja postao kao Molder i Skali,da vidim ono sto vecina ne vidi,ili obrnuto.Sve u svemu,ja i dalje zelim da verujem u titulu,zelim da verujem u igrace koji ce poginuti za sveto ime naseg kluba,zelim da verujem pun stadion navijaca koji ce u maju slaviti i na stadionu i na trgu.Postavljam pitanje svim duhovima koji ovo citaju,da li mi mnogo trazimo od vas?Molim za brz odgovor duhovi,jer kao sto znate TITULA NEMA CENU!
šumar

Post by šumar »

Koliko para,toliko muzike!
Tako igraju oni koji nemaju nigde drugde da odu,oni koje si doveo džabe,te poneki navodno talentovani klinac.
Turija

Post by Turija »

Večeras ne mogu ništa da komentarišem.Sve razočarenje do razočarenja, počev od našeg nastupa u Kruševcu, pa do dotične rečenice napisane na ovom forumu.Očekujem izvinjenje madda fakka i brisanje te rečenice (u sopstvenoj režiji).U svakom slučaju, ona će biti obrisana iz posta.Forum ne sme otići u prostakluk, vulgarost i uvrede.
Počelo je pomalo da klizi u tom pravcu, a to neće valjati za očuvanje stvorenog imidža foruma.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Cisto da se zna neki su krenuli i da gadjaju grudvama igrace kada su dolazili do nas. Ali su bili u manjini, jer je treblo svi da zgrabimo u ruke pa udri ko po onim nesretnicima na tribini pored nas.

Igra prelepa za oci, prava prvenstvena, sa mnogo suteva na gol, prava sampionska, a tako nam je malo falilo da postignemo taj drugi gol, mozda da je njihov gosa jos jednom primio onakvu golcinu kako je najavljuju u dnevniku :roll:
Steta, ja sam bio optimista veliki i ocekivao sam da cemo izaci na teren drcni i da imamo velike sanse protiv Napretka, ali eto kako se lako covek po 1000000000000 put prevari u Vosu. Nadamo se da je ovo bio samo jedan los dan, mada ne mogu da razumem da to moze da se desi u prvom kolu, no...
Cekamo sledeci vikend da vidimo zna li ovaj tim da igra fudbala.

Mijat, Mrdja - velike NUUUULE

poz
edit:
KoKanidja wrote:Ipak je to 500 eura na ovu krizu.
nama ni ovo ne bi pomoglo
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

FRIEND wrote:Pre jedno tri nedelje sam napisao da se o ucinku na pripremama treba govoriti tamo negde posle treceg odigranog prolecnog kola.Medjutim kako sada stvari stoje,i odigrane prve utakmice u nastavku sezone vec mozemo polako sabirati utiske.Danas sam odgledao prvu utakmicu naseg voljenog kluba posle 12-og decembra prosle godine,i stvarno ne znam sta bih mogao da kazem,jer danas ko da nije igrala Vojvodina,kao da je nije bilo na terenu,odnosno na terenu su postojali samo pamucni dresevi,carape i kopacke,i po koja mindjusica.Pomislih u jednom trenutku kao da gledam duhove,vidim sveti dres nasega kluba,ali u njemu nema nicega :oops: .Isto tako nisam na klupi video ni naseg cuvenog trenera,nego samo ono njegovo jedino izlizano odelo i belu kosulju,koji su devedeset minuta bili naslonjeni na kucicu za rezervne igrace,sto bi se reklo ko na civiluku okaceno odelo.I sta onda napisati o igri naseg tima kada on danas nije ni igrao.Sta reci o tapsanju na kraju utakmice,istim tim duhovima?Ja se zapitah,jel ovde neko malko lud,ili sam ja postao kao Molder i Skali,da vidim ono sto vecina ne vidi,ili obrnuto.Sve u svemu,ja i dalje zelim da verujem u titulu,zelim da verujem u igrace koji ce poginuti za sveto ime naseg kluba,zelim da verujem pun stadion navijaca koji ce u maju slaviti i na stadionu i na trgu.Postavljam pitanje svim duhovima koji ovo citaju,da li mi mnogo trazimo od vas?Molim za brz odgovor duhovi,jer kao sto znate TITULA NEMA CENU!
:!: :!: :!:
Mnogo jako napisano!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Posle odgledanog pregleda na SOSu,moram reci da je krivac za oba gola Lakic!Samo su mu se saucesnici menjali-u prvom slucaju cuveni kapiten Mijat,a u drugom slavamijeudarilauglavu Djuric.Mislim da je krajnje vreme da Smiljanic dobije pravu sansu na beku,a da i probamo Karana na centarhalfu umesto bilo koga od gore pomenute dvojice.Takodje deluje zabrinjavajuce velika nesigurnost Brkica.Tadic i Mrdja potvrdili svoju titulu netalentovanih rekreativaca.Zasto je Hucisvili izasao?Jel se radilo sta na tim pripremama,osim sto su se jele rodjendanske torte?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Krle

Post by Krle »

Ako se ne varam, ovo nam je drugi ili treći put da nam se kockice slože da se zalepimo za vrh, a mi ukakakmo motku. Kao da namerno ne želimo da vodimo trku do titule. Očigledno da nam je odbrana najslabiji deo tima, što nije bio slučaj odavno - i to me raduje, osim što je i napad tu negde kada u njemu igra Mrđa (komentator je lepo rekao - spetljan kad treba da da gol). Ipak, poraz nas nije toliko koštao kao što je mogao, a naredni meč biće prilika da vidimo da li se nešto promenilo na bolje, pa ako nije - sigurno im neću tapšati.
I da, nadam se da nisu dobili premije ili šta već i da je bar jedna osoba izribana. Makar i ekonom (nekad i nevini stradaju)
chinaman

Post by chinaman »

@ mada fakka
Potpuno se slazem sa tvojim vidjenjem, ali moram da primetim da si vulgarnoscu upropastio odlican post. Ja sam se potpuno prepoznao u njemu i moram da priznam da me je sramota.

Prvo smo svi kolektivno pljuvali po izboru trenera i nedovodjenju igraca u prelaznom roku. Onda su dosle pripreme koje smo svi kolektivno nahvalili iako smo utakmice sa najjacim protivnicima (Temisvar, Zenit) ubedljivo izgubili. Na samom kraju je doslo otreznjenje u vidu poraza u Krusevcu i sad smo opet svi krenuli u kolektivnu pljuvacinu. Sustina je jasna: ispali smo naivni i to treba priznati. Nije kriv mada fakka sto je ukazao na tu cinjenicu vec mi koji smo verovali u bajke.

Srecom po nas, i go**a su odigrala 1:1 tako da je situacija na tabeli vise - manje nepromenjena. Iako situacija nije ruzicasta, smatram da bitka za titulu nije izgubljena, cak stavise. Nasi rivali nemaju nista bolje timove, a finansijska situacija im je, blago receno, ocajna. Problem je, ocigledno, u glavama nasih igraca i na tome se mora intenzivno raditi.
Last edited by chinaman on Sun Mar 01, 2009 12:06 pm, edited 1 time in total.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ако је за неку утеху треба рећи да смо и 1989. године изгубили прву утакмицу пролећеног првенства од Сарајева 1-2. :lol: :oops: Да ли се историја понавља? Сумњам, јер ово је 2009 а не 1989, зато што у тиму имамо никоговиће а не играче светског реномеа и што нам тим води пијани старкеља а не млади и перспективни стручњак!
budababa

Post by budababa »

Image

Hteo sam cisto da dam primer kako je pripreme odradjivala ekipa koja je sezone 1974/75 postala vicesampion drzave. Sinoc smo bas komentarisali kako su ove danasnje pripreme cist promasaj, fudbaleri kao da se vode na ekskurziju, a ne da podizu formu za 15-20 utakmica u kojima treba iscediti poslednju kap znoja i utopiti je u dres. Gledamo na SOS-u setnjice po gradicu, partije bilijara, dzakuzi, bazene, srce se kafica... umesto da ih strucni stab fizicki slomi, da im posle drugog treninga dnevno ne padne na pamet da jos odigraju partijicu stonog tenisa, lagano, kao da treninga nije ni bilo. Kakva Antalija, kakvo crnogorsko primorje, kakvi bakraci - teraj to na njivu, na njivi se formira licnost i podize forma! Drugi put nam se u ovoj sezoni desava da gubimo utakmicu od poslednjeg tima na tabeli, zar nam Banjica nije bila dovoljna opomena? Vracam se na sliku od gore i poredim sa danasnjicom: sta da ocekujemo od takvih igraca, ovo danas vise ne mozes ni posmatrati kao fudbalere, nema vise igraca koji igra kontakt "kost u kost", sad su glavna obelezja mindjuse u uvetu i fancy frizurica, ko jos gleda da li igrac dobro dribla. Za kraj jos jedna slika, kada sam vec krenuo da poredim prosle i sadasnje generacije...

Image

P.S. Vojvodina - drugo ime za frustraciju. Vojvodina - prvo ime za ljubav. Vidimo se protiv OFK-e.
Locked