Znam da je nerealno, ali mišljenja sam da bi nam u ovom trenutku najviše legao Đumi. Pod uslovom da mu se daju odrešene ruke, da nema imperativ rezultata do kraja sezone, i da polako počne sa uvođenjem našeg podmlatka u prvi tim... Eh, snovi moji...
Ratko Dostanic,Vladimir Vermezovic,Bosko Djurovski,mislim da u tom grmu lezi zec U svakom slucaju dobicemo trenera ciji rad nece previse uticati na promenu nacina igre...
Vojvodina je, po svemu sudeći, treći put ove sezone ostala bez šefa stručnog štaba!
Nema logike, ako se ima u vidu da je ekipa od prvog kola u vrhu tabele i da se još uvek nalazi ispred Crvene zvezde, sa šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana. Ali i to je srpski fudbal...
Ljupko Petrović usmeno je najavio odlazak posle remija sa OFK Beogradom (1:1) na stadionu Karađorđe.
Zanimljivo je da je i jesenas došlo do promene na kormilu "lala" upravo nakon okršaja sa OFK Beogradom. "Romantičari" su 19. oktobra na Karaburmi slavili rezultatom 2:1, posle čega je Dragoljub Bekvalac podneo ostavku. Nasledio ga je Dragan Radojičić.
"Bio sam u ovom klubu dva puta, prihvatio poziv verujući da zajednički možemo nešto da uradimo. Na žalost, loše sam procenio, jer od tog zajedničkog je ostala samo moja i želja i trud igrača. Prihvatam svu odgovornost za učinak u prva dva kola. Nisam došao da se borim za treće ili četvrto mesto, to ne bi imalo smisla. Stoga se više ne osećam kao trener Vojvodine i svoju odluku saopštiću pisanim putem rukovodstvu", izjavio je Petrović.
U klubu još nisu odustali i nadaju se da će se iskusni stručnjak predomisliti kada mine bol zbog dva boda ispuštena u 96. minutu utakmice.
Ali znajući da je Petrović bio nepokolebljiv kada je u prethodnih godinu dana odlazio sa klupa OFK Beograda i Kroacije Sesvete, teško je verovati da će ovog puta pronaći motiv da ostane.
"Uopšte me ne zanima kakva će biti reakcija na moj stav, to više i nije bitno. Preostaje mi da žalim što se sve ovako završilo. Ne ulazim u to šta je uticalo na ovakvu atmosferu i rezultate, jer hoću da odgovaram samo za ono za šta sam bio angažovan, a to su tim i rezultati", poručio je trofejni trener, prenosi novosadski "Dnevnik".
Milan wrote:Znam da je nerealno, ali mišljenja sam da bi nam u ovom trenutku najviše legao Đumi. Pod uslovom da mu se daju odrešene ruke, da nema imperativ rezultata do kraja sezone, i da polako počne sa uvođenjem našeg podmlatka u prvi tim... Eh, snovi moji...
Djumi ili Bobe Pavkovic pa da gledamo fudbal.
Mada je Bobe otisao bas zbog mesanja u njegov posao, tako da nisam siguran u kakvim je odnosima sa ova dva kurtona.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Djumi je najbolje resenje,ali plasim se da bi bio dzaba i njegov dolkazak uz ovu lopovsku upravu.Bio bi opet sabotiran,a eto potrosili bi smo ga za neka mozda svetlija,buduca vremena.