Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
mile bronx

Post by mile bronx »

Profi licenca ce biti vazan uslov za izbor novog trenera. A nju malo njih trenutno ima... Dzimi?
A Stepi je u Skoplju, ne?
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

JA BI STAVIO KOSANOVICA NA ANKETU! On je sledeci... mogu da se opkladim, to je trener po "ukusu" nase uprave :D :D :D kako ste na njega zaboravili? CCCC :D :D :D
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Milan

Post by Milan »

Znam da je nerealno, ali mišljenja sam da bi nam u ovom trenutku najviše legao Đumi. Pod uslovom da mu se daju odrešene ruke, da nema imperativ rezultata do kraja sezone, i da polako počne sa uvođenjem našeg podmlatka u prvi tim... Eh, snovi moji...
POŠTO OBRAZ ???!!!
chinaman

Post by chinaman »

Ja mislim da nam ne gine Gaga Radojicic
Milan

Post by Milan »

chinaman wrote:Ja mislim da nam ne gine Gaga Radojicic
Neću da prizivam nesreću, ali sam ubeđen da nas to i čeka. Naravno uz standardni izgovor: poznaje ekipu od ranije, odradio je pripreme uz Ljupka,...
POŠTO OBRAZ ???!!!
chinaman

Post by chinaman »

mlad i perspektivan, nas bivsi igrac...
mihailov

Post by mihailov »

Ratko Dostanic,Vladimir Vermezovic,Bosko Djurovski,mislim da u tom grmu lezi zec :wink: U svakom slucaju dobicemo trenera ciji rad nece previse uticati na promenu nacina igre...
Napred Voso!
chinaman

Post by chinaman »

Najvaznije od svega je da se ne mesa u svoj posao, ostalo nije bitno...
budababa

Post by budababa »

Mondo wrote:"Romantika" loša po trenere Vojvodine

Vojvodina je, po svemu sudeći, treći put ove sezone ostala bez šefa stručnog štaba!

Nema logike, ako se ima u vidu da je ekipa od prvog kola u vrhu tabele i da se još uvek nalazi ispred Crvene zvezde, sa šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana. Ali i to je srpski fudbal...

Ljupko Petrović usmeno je najavio odlazak posle remija sa OFK Beogradom (1:1) na stadionu Karađorđe.

Zanimljivo je da je i jesenas došlo do promene na kormilu "lala" upravo nakon okršaja sa OFK Beogradom. "Romantičari" su 19. oktobra na Karaburmi slavili rezultatom 2:1, posle čega je Dragoljub Bekvalac podneo ostavku. Nasledio ga je Dragan Radojičić.

"Bio sam u ovom klubu dva puta, prihvatio poziv verujući da zajednički možemo nešto da uradimo. Na žalost, loše sam procenio, jer od tog zajedničkog je ostala samo moja i želja i trud igrača. Prihvatam svu odgovornost za učinak u prva dva kola. Nisam došao da se borim za treće ili četvrto mesto, to ne bi imalo smisla. Stoga se više ne osećam kao trener Vojvodine i svoju odluku saopštiću pisanim putem rukovodstvu", izjavio je Petrović.

U klubu još nisu odustali i nadaju se da će se iskusni stručnjak predomisliti kada mine bol zbog dva boda ispuštena u 96. minutu utakmice.

Ali znajući da je Petrović bio nepokolebljiv kada je u prethodnih godinu dana odlazio sa klupa OFK Beograda i Kroacije Sesvete, teško je verovati da će ovog puta pronaći motiv da ostane.

"Uopšte me ne zanima kakva će biti reakcija na moj stav, to više i nije bitno. Preostaje mi da žalim što se sve ovako završilo. Ne ulazim u to šta je uticalo na ovakvu atmosferu i rezultate, jer hoću da odgovaram samo za ono za šta sam bio angažovan, a to su tim i rezultati", poručio je trofejni trener, prenosi novosadski "Dnevnik".
Somborac

Post by Somborac »

Zamolio bi neko da ovde napise celu Grujinu karijeru!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

chinaman wrote:Najvaznije od svega je da se ne mesa u svoj posao, ostalo nije bitno...
:!:
Jambo

Post by Jambo »

Milan wrote:Znam da je nerealno, ali mišljenja sam da bi nam u ovom trenutku najviše legao Đumi. Pod uslovom da mu se daju odrešene ruke, da nema imperativ rezultata do kraja sezone, i da polako počne sa uvođenjem našeg podmlatka u prvi tim... Eh, snovi moji...
KOLIKO CUJEM I NIJE NEREALNO :!:
Butorovicu-THE END !!!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Djumi ili Bobe Pavkovic pa da gledamo fudbal.
Mada je Bobe otisao bas zbog mesanja u njegov posao, tako da nisam siguran u kakvim je odnosima sa ova dva kurtona.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
nssale

Post by nssale »

Gde je Pavković, radi li negde?
najjači trener kojeg smo imali...
ice

Post by ice »

Djumi je najbolje resenje,ali plasim se da bi bio dzaba i njegov dolkazak uz ovu lopovsku upravu.Bio bi opet sabotiran,a eto potrosili bi smo ga za neka mozda svetlija,buduca vremena.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply