19. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:1

madda fakka

Post by madda fakka »

Jesmo igrali odvratno i cuvali rezultat 40 minuta ali i sudija je pokazao 3 minuta nadoknade a OFK nam dao gol u 95. minutu(kakva simbolika odvratna :( ) svaka cast brki na odbrani, panta nije morao da lomi golmana, mrdja nije morao grudima da spusta loptu na 5 metara, sad sam zaboravio ko ja bio ali isto tako sa leve strane lomi igraca unutar 16m kada je imao cist sut na gol.... sve u svemu utakmica je bila polu smor i prvi put da sam izasao besan sa stadiona... Sta je tu je opet destabilizacija kluba i ako budemo treci bice odlicno!!!

P.S. Ovaj put smo dali gol kada je bila koreografija :wink:
I Bog je Slaninar...
Somborac

Post by Somborac »

Da nije mozda sudija kriv? Ostavite se ljudi corava posla, pa sta je Mrdja promasio, Tadic je BUKVALNO igrac manje na terenu za nas...sami su krivi igraci, trener, a najvise oni koji su ih doveli!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Погледао сам извештај са утакмице и морам да поновим да је најопснији играч Офке био Игор Ђурић. Замало аутогол, лоше маркирање играча и асистенција код гола? Малоли је?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

podbara wrote:Погледао сам извештај са утакмице и морам да поновим да је најопснији играч Офке био Игор Ђурић. Замало аутогол, лоше маркирање играча и асистенција код гола? Малоли је?
Očigledno malo. Jer on sigurno neće na klupu, a ja mislim da bi ona bila odlična u ovom trenutku za njega, a time i za klub.
mihailov

Post by mihailov »

Red Marquis wrote:
podbara wrote:Погледао сам извештај са утакмице и морам да поновим да је најопснији играч Офке био Игор Ђурић. Замало аутогол, лоше маркирање играча и асистенција код гола? Малоли је?
Očigledno malo. Jer on sigurno neće na klupu, a ja mislim da bi ona bila odlična u ovom trenutku za njega, a time i za klub.
U velikom je padu forme i ocigledno cemo iz utakmice u utakmicu imati sve vise problema.Davno,jos odlaskom Pekarica nastala je nestabilnost u zadnjoj liniji koju je Djuric jos i uspevao da neutralise u prosloj sezoni.Ove sezone dolaskom Mijatovica postajemo totalno suplji i trenutno ne vidim neko dobro resenje...
Napred Voso!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

mihailov wrote:
Red Marquis wrote:
U velikom je padu forme i ocigledno cemo iz utakmice u utakmicu imati sve vise problema.Davno,jos odlaskom Pekarica nastala je nestabilnost u zadnjoj liniji koju je Djuric jos i uspevao da neutralise u prosloj sezoni.Ove sezone dolaskom Mijatovica postajemo totalno suplji i trenutno ne vidim neko dobro resenje...
Sad mi je jasno zasto je opala forma nasem odbrambenom igracu

http://www.youtube.com/watch?v=IJz9C5Cs16M

:idea:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
chinaman

Post by chinaman »

Sjajno :lol: Predlazem svima da iskljuce ton dok gledaju ovo muzicko dju**e.
SlobaNN

Post by SlobaNN »

chinaman wrote:Sjajno :lol: Predlazem svima da iskljuce ton dok gledaju ovo muzicko dju**e.
Ej pa ona je navijac Vojvodine nemoj tako :lol:
Image[/
Last edited by SlobaNN on Thu Mar 12, 2009 11:27 am, edited 5 times in total.
chinaman

Post by chinaman »

Izvinjavam se, samo malo stisajte ton :lol:
Krle

Post by Krle »

Ne znam da li je gora pesma ili ona agencija u pozadini.
chinaman

Post by chinaman »

Ko tu uopste obracu paznju na pesmu, sustina je u telu doticne gospodjice (posto pretpostavljam da mozga nema). Sa druge strane mozda i zenski deo populacije obraca paznju na naseg kapietan i novopecenog reprezentativca, iako je i njegova "gluma" u spotu ne bas na reprezentativnom nivou :lol:

Otisli smo potpuno van teme tako da ovde stajem sa daljnjom analizom.
Locked