Jesmo igrali odvratno i cuvali rezultat 40 minuta ali i sudija je pokazao 3 minuta nadoknade a OFK nam dao gol u 95. minutu(kakva simbolika odvratna ) svaka cast brki na odbrani, panta nije morao da lomi golmana, mrdja nije morao grudima da spusta loptu na 5 metara, sad sam zaboravio ko ja bio ali isto tako sa leve strane lomi igraca unutar 16m kada je imao cist sut na gol.... sve u svemu utakmica je bila polu smor i prvi put da sam izasao besan sa stadiona... Sta je tu je opet destabilizacija kluba i ako budemo treci bice odlicno!!!
P.S. Ovaj put smo dali gol kada je bila koreografija
Da nije mozda sudija kriv? Ostavite se ljudi corava posla, pa sta je Mrdja promasio, Tadic je BUKVALNO igrac manje na terenu za nas...sami su krivi igraci, trener, a najvise oni koji su ih doveli!
Погледао сам извештај са утакмице и морам да поновим да је најопснији играч Офке био Игор Ђурић. Замало аутогол, лоше маркирање играча и асистенција код гола? Малоли је?
podbara wrote:Погледао сам извештај са утакмице и морам да поновим да је најопснији играч Офке био Игор Ђурић. Замало аутогол, лоше маркирање играча и асистенција код гола? Малоли је?
Očigledno malo. Jer on sigurno neće na klupu, a ja mislim da bi ona bila odlična u ovom trenutku za njega, a time i za klub.
podbara wrote:Погледао сам извештај са утакмице и морам да поновим да је најопснији играч Офке био Игор Ђурић. Замало аутогол, лоше маркирање играча и асистенција код гола? Малоли је?
Očigledno malo. Jer on sigurno neće na klupu, a ja mislim da bi ona bila odlična u ovom trenutku za njega, a time i za klub.
U velikom je padu forme i ocigledno cemo iz utakmice u utakmicu imati sve vise problema.Davno,jos odlaskom Pekarica nastala je nestabilnost u zadnjoj liniji koju je Djuric jos i uspevao da neutralise u prosloj sezoni.Ove sezone dolaskom Mijatovica postajemo totalno suplji i trenutno ne vidim neko dobro resenje...
U velikom je padu forme i ocigledno cemo iz utakmice u utakmicu imati sve vise problema.Davno,jos odlaskom Pekarica nastala je nestabilnost u zadnjoj liniji koju je Djuric jos i uspevao da neutralise u prosloj sezoni.Ove sezone dolaskom Mijatovica postajemo totalno suplji i trenutno ne vidim neko dobro resenje...
Sad mi je jasno zasto je opala forma nasem odbrambenom igracu
Ko tu uopste obracu paznju na pesmu, sustina je u telu doticne gospodjice (posto pretpostavljam da mozga nema). Sa druge strane mozda i zenski deo populacije obraca paznju na naseg kapietan i novopecenog reprezentativca, iako je i njegova "gluma" u spotu ne bas na reprezentativnom nivou
Otisli smo potpuno van teme tako da ovde stajem sa daljnjom analizom.