Omladinci FK Vojvodina

Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Voki wrote:Koji od ovih mladih igraca Vojvodine je najbrzi ?(Racunajuci sve pogone ,prvi tim i omladanince) A koji je najbolji tehnicar ,po vama?
Hvala na odgovorima !
Pavlovic je najbrzi igrac a Vukobratovic i Tadic su najbolji tehnicari :!:
Kovacevic poseduje i brzinu i tehniku :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
stallone

Post by stallone »

Dejan wrote:Svaka im cast :!: Eto taman Djurovicu da damo 10 u prvom timu :D :wink: :!:
Sledece sezone bi to stvarno bio pravi potez. Sadasnju desetku(cije mi se ime smucilo i da pisem)lepo prodamo negde u Kinu,od tih para okrecimo prostorije kluba,a Djuri damo taj broj koji u normalnom timu nosi pravi vodja.
Crnac ima crn ten...
Voki

Post by Voki »

Mozes li mi nesto vise reci za Kacara ?

P.S-Sinoc sam gledao na Eurosport(skracenu utakmicu) polu-finale kupa UEFA izmedu CSKA i Parme ,Milos Krasic je usao u 58 minutu i zaista odlicno odigrao (izvukao je crveni za Boneru (dva puta po zuti)imao nekoliko odlicnih prodora)A ono sto me je zaista iznenadilo je koliko je hitar bio sa loptom u nogama i zaista steta sto je morao biti prodan.Samo se nadam da ovi sadasnji talenti u Vojvodini nece biti prodani u "rusku ligu" ! :(
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Juce su Omladinci Vojvodine pobedili Hajduk iz Kule u KULI rezultatom 3:2
golovima Kovacevica,Tadica i Spasojevica.Igrac utakmice Savo Kovacevic :!:
Image
Dejan

Post by Dejan »

Svaka cast za omladince :!:
Turija

Izvestaj iz Kule sa utakmice omladinaca

Post by Turija »

Posle utakmice sa Hajdukom u Kuli, koju smo dobili 3:2, prvo da kažem da sam se uverio da je Đumi u pravu kad je rekao za Đurovića da je rano za njegov ulazak u Prvi tim.Nisam mogao da verujem da igrač koji da toliko golova bude nezreo za prvotimca ovakve Vojvodine.Prvenstveno zbog toga sam otišao u Kulu, a u isto vreme i da vidim ekipu koja je osvojila Kup.
Mogu Vam reći da sam video manje od očekivanog.Naročito od Đurovića, jer sam se spremio da vidim golgetera na delu, međutim, ništa od toga.Istina, teren je bio veoma težak i pun vode, ali ravan, bez kaljuge, osim malo blata kod golova.Zbog konstitucije Đurovića i Spasojevića, činilo mi se da bi njima takav teren trebao biti manji hendikep nego lakšim igračima. Ispostavilo se suprotno, video sam potencijal u nekim drugim mladićima, kojima ne znam ni imena, dok su Đurović i Spasojević ostavili dosta bled utisak.Osim jednog dobrog udarca Đurovića glavom iz skoka, koji je otišao pored same stative, ostalo ne ohrabruje.Na nivou je naših napadača-prvotimaca.Spasojević, mnogo borbeniji i za nijansu opasniji.
Nešto malo o utakmici.
Hajduk je poveo na samom početku, isto kao i utakmici prvih timova.Ne baš opasan šut iz daljine, Jorgiću se odbija iz naručja, isto kao Todiću, pritrčava igrač Hajduka i lako šalje u mrežu-1:0.Mi preuzimamo igru i držimo nekako loptu uz dosta grešaka za koje je sigurno kriv teren pun vode i pravi pljusak.Stvaramo priličan broj šansi, ali je slaba realizacija (Đurović, Spasojević ako je on broj 11), tako da se sa tim rezultatom odlazi na odmor.
U drugom poluvremenu kiša jenjava i mi na samom početku iz lepog napada i centaršuta sa leve strane na suprotnu stativu dajemo gol posle uklizavanja naše 8 (mislim da je Kovačević, jer mu je vikano sa klupe Savo).Posle toga, isto kao da nam igra prvi tim.Druga ozbiljna akcija domaćih, ubacivanje lopte pred naš gol i 2:1.Što rekao Ice, nama svaka ekipa kad hoće može dati gol. Jorgić veoma slab i neodlučan, pa je izgledalo kao da smo bez golmana.Možda je dečko imao izuzetno loš dan, ali ostavio je slab utisak.Centarhalfova često nema tamo gde treba i kad treba da se interveniše, što će se naročito pokazati na kraju utakmice, kada smo grčevito branili 3:2 i kada je lopta dva puta izbacivana sa naše gol linije u polje, uz bezbroj promašenih prilika Kuljana (pošto je svako ubacivanje u naš šesnaesterac bila gol šansa).Posebno je bio rupa igrač na levoj strani broj 3.
Drugi pogodak smo postigli posle jednog ubacivanja pred gol Kuljana, kada se stvorila gužva ispred njihovog golmana, gde nekako uspevamo ugurati loptu u mrežu (broj 10, ako sam dobro video po lošem vremenu i iz loše perspektive). Iz još jedne dobre akcije broja 10 stvaramo šansu pred golom Hajduka i broj 11 nas dovodi u vođstvo od 3:2.Posle toga, nastaju poznate muke Prvog tima u očuvanju pobede.Na kraju, ipak slavimo.
Svetle tačke u timu, po mom mišljenju bili su broj 7 (taj dečko mi je bio najbolji, trči jednako 90 minuta i na ovako teškom terenu, a ima solidnu tehniku i po pruženom na ovoj utakmici mi je najbliži prvom timu, u kojem bi predstavljao dobro osveženje za vezni red).S obzirom na učinak, mislim da se puno viče na njega, po onoj izreci: udri konja koji kola vuče.
Broj 10, takođe veoma dobar i pokretljiv, ima centaršut, a i snalazi se u šansi.Broj 4, možda je bolji od danas viđenog, ali mu je izgleda smetala (više nego drugima) voda na terenu.Broj 8 (valjda Kovačević) mogao bi biti igrač uz dobar rad.
Sve u svemu, od odbrane i golmana teško da će nešto biti (uz rizik samo jednog posmatranja). Vezni red puno obećava, dok su špicevi mačka u džaku.Ako se na osnovu jedne utakmice može doneti nekakav zaključak, onda bi on bio sledeći: baza uspeha omladinske selekcije je VEZNI RED, a to nam najviše i fali u seniorskoj ekipi, isto kao i dobar napadač. Njega ćemo ipak ovog leta morati kupiti, ako mislimo ozbiljno da dočekamo reorganizaciju sistema takmičenja ili evropski izazov.
PS ako neko zna naš sastav koji je igrao u Kuli bilo bi dobro da ga ovde napiše.
Drugo, mislim da ne bi bilo loše najavljivati i utakmice omladinaca posebnim topikom, kao za prvi tim.Sada je možda kasno, ali od sledeće sezone bi moglo.Radi dodatnog stimulansa deci.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Turija svaka cast :!:
Pokazao si da dobro poznajes fudbal.Broj 4 je Vukobratovic,br.8 Kovacevic,br.10 Tadic i br.7 Calic.Kovacevic i Vukobratovic su pre mesec dana licencirani za I Tim.Tadic ce takodje biti prikljucen a Calic je igrac koga cu takodje predloziti za potpisivanje ugovora.Drago mi je da smo se razumeli :!:
rici

Post by rici »

Sutra u 13 sati na veterniku treba da igraju omladinci Vojvodine i c.zvezde :!: Jel neko zna dali se igra :?:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

rici wrote:Sutra u 13 sati na veterniku treba da igraju omladinci Vojvodine i c.zvezde :!: Jel neko zna dali se igra :?:
Djumi?Minja?
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Omladinci igraju sutra sa Zvezdom :!:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Vojvodina je danas na Veterniku dobila male cigancice sa 1-0(0-0) i pokazala starijim "kolegama" kako ne treba respektovati previse ime jednog Bg kluba.
U prvom poluvremenu su cigancici imali vise od igre stvarali poluprilike i prilike medjutim nisu znali da ih iskoriste,nasi su pokusavali preko danas slabog cini mi se zbog povrede,jer ga je Grubor stalno pitao mozes li sine,Save Kovacevica,pa kad vec to nije prolazilo preslo se na dubinske lopte iz odbrane da povezu napad sa ostatkom tima i vracanjem dva napadaca do pola ne bi li dobili koju loptu i onda nesto u solo akciji izmuvali,medjutim nije bas bilo sjajno.Mislim da je to posledica sto ovoj selekciji fali tj. vise ne igraju dva glavna vezna igraca Pavlovic i Kacar.
U drugom poluvremenu kao da je istrcala na teren neka druga Vojvodina jer smo mudro i strpljivo pleli igru na polovini cigancica i negde od 60tog minuta potpuno preuzeli igru,mislim taman posle izmene Save Kovacevica,i nekih 20 min pre kraja na jednu nabacenu loptu sa strane sa ivice 16terca igrac sa brojem 11 nanizao 2-3 cigancica i u suprotni ugao poslao loptu,i to je bilo 1-0 za Vojvodinu.Posle tog gola cigancici su skroz pali u igri i sanse se redjaju na traci,igrac broj 11,Djurovic,igrac broj 7...ali nismo imali srece da ih zgazimo do kraja.
Na kraju bih posebno izdvojio igraca sa brojem 7 jer koliko je taj decko pretrcao i koliko je puta postavio glavu,gde neko ne bi ni nogu,svaka mu cast.Igra na poziciji zadnjeg veznog ali stizao je da zatvori i pokusaje cigancica,na mestu beka,da vija i na protivnickoj polovini,sve u svemu vrlo dobar igrac i vrlo brzo ce u I tim,cini mi se.
Od ostalih igraca,11 sa vracanjem na nasu polovinu kad zvezda krece u napad ,tehnikom,driblingom i slifom centarfora,pa i golom na kraju mislim da je buducnost Vojvodine.
Da,o Djurovicu ne treba trositi reci decko jeste talenat veliki i to je pokazao danas.
Iskreno bih voleo da ova dva igraca,11 i Djurovic za koju godinu budu nosioci napada Vojvodine jer se odlicno razumu u napadu odlicno otvaraju,a ne kao greske ranijih uprava da razdvoje centarfore koje su pravili(npr.Bogdanovic i Stojak) kad zakucaju na vrata prvog tima.
Turija

Post by Turija »

Stara Gardo, hvala za izveštaj.
Baš sam hteo da zamolim nekog ko je posmatrao utakmicu da iznese utiske.Polako počinjemo da stičemo sliku o mogućnostima naših omladinaca.Ovo je njihovo proleće, ređaju pobedu za pobedom, bez obzira bili gosti il domaćini i bez obzira na ime protivnika.Svaka čast.To ne može biti slučajno.
Neki utisci se podudaraju sa mojim utiscima iz Kule, recimo igra broja 7 (Čalić).Raduje me danas dobra igra špiceva.
Kako je odigrao broj 10 -Tadić?Kako Ti je delovala odbrana i golman?Da li je bilo promaje ili su danas bili odlučni i sigurni?
Iskrene čestitke deci za još jednu pobedu u nizu.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Odbrana nam je pomalo nesigurna,centarhalfovi se bas nesto i ne razumu najbolje medjusobno,bekovi danas zatvarali dobro a kad su oni visili zbog recimo sporog vracanja posle prekida,kornera,neke kontre igrac br.7 je uvek bio na pravom mestu da osujeti udar po boku.Iskren da budem decko me podsetio na Nemanju Cvetkovica,igraca koji je odigrao samo polusezonu prosle godine al ga je krasila nevidjena pozrtvovanost.
Golman je imao samo par intervencija i jednom nas je u I poluvremenu paradom spasao ciganskog veselja.
Igrac koji je usao umesto Kovacevica,mislim dal je 16 ili 18 je bio dosta konkretan i opasan po desnoj strani i dobro je probijao pa smo u II poluvremenu i bili najopasniji sa te strane.
Ostali prosecni-zadovoljavajuci,al i ta prosecnost je bila dovoljna da se pobedi danas,samo ostaje zal sto to nismo ucinili ubedljivije.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Igrac sa br.7 je Colic i bice prikljucen prvom timu a i predlozen je za potpisivanje ugovora :!:
Image
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Omladinci Vojvodine danas igraju na stadionu Partizana u 13 casova prvenstvenu utakmicu :!: Srecno pilici :!:
Locked