Trener(i) FK Vojvodina
Ја сам за тренера који је водио максимално 2 клуба у каријери, а минимално 4 године по клубу. Доста ми је више ових назови тренера који клубове мењају након пола сезоне. Наравно обавезно да није Ђорина школа, тачније да не спроводи то (не)знање у пракси.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
-
Koji? Ima ih dvojica.Uvek sa tobom wrote:Da se ja pitam Aleksandar Jankovic![]()
A sto niko ne spominje Kaplanovica? Prosle godine je u prvoj ligi napravio haos sa BSK-om. Calciomercat ga je proglasio najperspektivnijim evropskim trenerom. Mislim da je jedina prepreka ta sto nema valjda tu neku pro licencu, ali milim da bi on mogao biti resenje na duge staze...
Evo i tekst o njemu: http://www.sportal.rs/news.php?id=3111
- Uvek sa tobom
U ranijem postu sam naveo o onom sto je trenirao ciganeFirma Bulevar wrote:Koji? Ima ih dvojica.Uvek sa tobom wrote:Da se ja pitam Aleksandar Jankovic![]()
A sto niko ne spominje Kaplanovica? Prosle godine je u prvoj ligi napravio haos sa BSK-om. Calciomercat ga je proglasio najperspektivnijim evropskim trenerom. Mislim da je jedina prepreka ta sto nema valjda tu neku pro licencu, ali milim da bi on mogao biti resenje na duge staze...
Evo i tekst o njemu: http://www.sportal.rs/news.php?id=3111

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
U "Blicu" kažu da je osim one and only Kosana, najozbiljniji kandidat za trenera Slaviša "Novi Sad Je Oduvek Bio Crno Beli Grad" Jokanović. Sudeći prema virtuozu sa perom Jokanović je ponikao u FK Vojvodini (?!) i citiram: "Tim pre bi ga navijači Vojvodine rado videli na klupi". Kakav je ovo diletantizam...
- dapokalypto
Poslah im jedan pristojan komentar, nadam se da ce ga objaviti..the Gari wrote:U "Blicu" kažu da je osim one and only Kosana, najozbiljniji kandidat za trenera Slaviša "Novi Sad Je Oduvek Bio Crno Beli Grad" Jokanović. Sudeći prema virtuozu sa perom Jokanović je ponikao u FK Vojvodini (?!) i citiram: "Tim pre bi ga navijači Vojvodine rado videli na klupi". Kakav je ovo diletantizam...

JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
On je u tom Lokerenu pred otkazom (ako ga već nije i dobio). Da nije toliko medijski izvikan, niko ni ne bi čuo za njega.Koral wrote:Ne nego vi prestanite gledate da li je neko igrao u pionirima ili trenirao pionire blizanaca.. Ako je neko dobar onda je dobar, pa sta ako je bio u Zvezdi.. Jedini razlog zbog koga je tesko potpisati Jankovica je sto on ima klub, trenira Lokeren u Belgiji
Protiv Slaviše sam isto koliko i protiv Kosana!
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
http://www.blic.rs/sport.php?id=113883
Јокановића не поштујем пре свега као личност. Новинар у овом тексту каже како би га навијачи Војводине врло радо прихватили, мало морген, за то могу да извину, како само лупетају. Затим у његовом периоду док је био у Партизану нисам апсолутно ништа вредно помена приметио у игри и тактици, селектирању играча, јер он је живео на труду и раду Мирослава Ђукића који је страшан тим направио, а Јокан је то све бацио у воду.
Јокановића не поштујем пре свега као личност. Новинар у овом тексту каже како би га навијачи Војводине врло радо прихватили, мало морген, за то могу да извину, како само лупетају. Затим у његовом периоду док је био у Партизану нисам апсолутно ништа вредно помена приметио у игри и тактици, селектирању играча, јер он је живео на труду и раду Мирослава Ђукића који је страшан тим направио, а Јокан је то све бацио у воду.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
- Uvek sa tobom
Sramota koja se sve imena javljaju kao potencijalni treneri Kosanovic Jokanovic duse prodane....sramota to su ljudi koji su javno izjavili da navijaju za bg blizance znate ko za koga,zapitacu se da li cu doci na utakmice ako oni dodju!Mi smo oterali Dzimija Marica coveka koji voli Vojvodinu i oteramo ga uvek kao psa da bi doveli neku dzukelu sramota!!!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !