Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ne znam dal ste u ranijim postovima mislili na ovog Vranjesa iz Borca tj sad je u zvezdi http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=148987 i zeli da ide....?
Last edited by Uvek sa tobom on Wed Oct 07, 2009 1:19 pm, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
dapokalypto

Post by dapokalypto »

SIVA EMINENCIJA wrote:Miroslav Milutinović ponovo trenira sa prvim timom ,a / za promenu /tu je još jedan tamnoputi na probi .
Ovo je veoma lepa vest :!: :!: :!:
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

SIVA EMINENCIJA wrote:Miroslav Milutinović ponovo trenira sa prvim timom ,a / za promenu /tu je još jedan tamnoputi na probi .
Opet proba :roll:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Posetioci ovog foruma će sigurno prvi imati ekskluzivnu informaciju .
novosadjanin

Post by novosadjanin »

dapokalypto wrote:
Ovo je veoma lepa vest :!: :!: :!:

Jel to onaj sto je svojevremeno trenirao kod nas u majici partizana?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Turija

Post by Turija »

Milutinovića sam video posle meča sa Dinamom iz Vranja (u društvu Nina Pekarića) i stvarno sam se začudio da je momak povređen. Jer, u njegovim pokretima se ne primećuju nikakvi spoljašnji simptomi povrede.
E sad, taj dres me je prilično razočaro, ali Milutinović bi nam godio, kao dobra alternativa Vuletu.
U svakom slučaju, momku želim uspešan povratak na teren.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
dapokalypto

Post by dapokalypto »

novosadjanin wrote:
Jel to onaj sto je svojevremeno trenirao kod nas u majici partizana?
Za ovaj podatak nisam znao.. sada ne znam sta da mislim :? :? :?
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
1892

Post by 1892 »

Turija wrote:Milutinovića sam video posle meča sa Dinamom iz Vranja (u društvu Nina Pekarića) i stvarno sam se začudio da je momak povređen. Jer, u njegovim pokretima se ne primećuju nikakvi spoljašnji simptomi povrede.
E sad, taj dres me je prilično razočaro, ali Milutinović bi nam godio, kao dobra alternativa Vuletu.
ne znam sto se na ovom forumu stvara fama oko Mike, on nije nikakav igrac, i to ce vam posvedociti svako ko je sa njim ili protiv njega igrao fudbal, a i put do prvog tima Voše mu je krajnje diskutabilan...
Come on you Reds!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

1892 wrote:
Turija wrote:Milutinovića sam video posle meča sa Dinamom iz Vranja (u društvu Nina Pekarića) i stvarno sam se začudio da je momak povređen. Jer, u njegovim pokretima se ne primećuju nikakvi spoljašnji simptomi povrede.
ne znam sto se na ovom forumu stvara fama oko Mike, on nije nikakav igrac, i to ce vam posvedociti svako ko je sa njim ili protiv njega igrao fudbal, a i put do prvog tima Voše mu je krajnje diskutabilan...
I ja delim tvoje misljenje.
Io odio Belgrado
Passion

Post by Passion »

E samo da priupitam :D da li je Milutinovic bio strelac pogotka za Vosu bas protiv Partizana kad smo ih dobili kod kuce 1:0...cini mi se sezona 06/07...da znam na kog Milutinovica mislite! :D \

http://www.youtube.com/watch?v=pTHsKlFaGUg

Post by Buca »

To je Mateus,ovaj je poznat jer je igrao protiv Atletika :wink:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
the Gari

Post by the Gari »

Da dopunim Bucu, Bogdane, taj Milutinović koji je dao gol mlađem titovom blizancu kada je bilo 1:0 (mislim da je to bila prva pobeda Mikija Rajevca na klupi Vojvodine) zove se Milan on je kao što Buca reče taj "Mateus" i igrao je zadnjeg veznog (ne znam gde sada iga), a Milutinović o kojem ovde govorimo zove se Miroslav, mlađi je i igra desnog beka.

PS Jel može neko nešto više da kaže u vezi sa tim dresom/majicom Partizana, ja ranije nisam čuo ništa o tome!
Last edited by the Gari on Wed Oct 07, 2009 11:20 pm, edited 2 times in total.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Passion

Post by Passion »

E hvala...nista mi nije bilo jasno kada je Buca rekao Mateus...ja sve necu da pitam kakav crni Mateus da se ne obrukam! :D
Pitam posto mi je to omiljeni gol jer mi je to bila prva prava utakmica!!! :D
Sve u svemu hvala...

Post by Firma Bulevar »

the Gari wrote:Da dopunim Bucu, Bogdane, taj Milutinović koji je dao gol mlađem titovom blizancu kada je bilo 1:0 (mislim da je to bila prva pobeda Mikija Rajevca na klupi Vojvodine) zove se Ivan i on je kao što Buca reče taj "Mateus" i igrao je zadnjeg veznog (ne znam gde sada iga), a Milutinović o kojem ovde govorimo zove se Miroslav, mlađi je i igra desnog beka.

PS Jel može neko nešto više da kaže u vezi sa tim dresom/majicom Partizana, ja ranije nisam čuo ništa o tome!
Ne zove se Ivan nego Milan... Koliko se ja secam tu majicu Partizana je nosio upravo Milan. Inace Mika nema nikakve veze sa Partizanom, a kao klinac je igrao za mladje kategorije Zvezde iz kojih je i presao u omladince Vojvodine, a kasnije u CSK na pozajmicu... Ne znam sto se toliko radujete njegovom povratku posto decko nije igrao fudbal mislim sada vec 2 pune godine posto se povredio par meseci posle utakmice sa Atletikom ako se dobro secam. Milslim da je veoma tesko da ce biti od znacajnije pomoci pogotovo sto igra na poziciji desnog beka tako da tu nema sta da trazi...
the Gari

Post by the Gari »

Firma Bulevar wrote:
the Gari wrote:Da dopunim Bucu, Bogdane, taj Milutinović koji je dao gol mlađem titovom blizancu kada je bilo 1:0 (mislim da je to bila prva pobeda Mikija Rajevca na klupi Vojvodine) zove se Ivan i on je kao što Buca reče taj "Mateus" i igrao je zadnjeg veznog (ne znam gde sada iga), a Milutinović o kojem ovde govorimo zove se Miroslav, mlađi je i igra desnog beka.

Ne zove se Ivan nego Milan... Koliko se ja secam tu majicu Partizana je nosio upravo Milan. Inace Mika nema nikakve veze sa Partizanom, a kao klinac je igrao za mladje kategorije Zvezde iz kojih je i presao u omladince Vojvodine, a kasnije u CSK na pozajmicu... Ne znam sto se toliko radujete njegovom povratku posto decko nije igrao fudbal mislim sada vec 2 pune godine posto se povredio par meseci posle utakmice sa Atletikom ako se dobro secam. Milslim da je veoma tesko da ce biti od znacajnije pomoci pogotovo sto igra na poziciji desnog beka tako da tu nema sta da trazi...
Znam, promenio sam, ali si ti odmah pročitao :D
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply