Transferi
- Uvek sa tobom
Ne znam dal ste u ranijim postovima mislili na ovog Vranjesa iz Borca tj sad je u zvezdi http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=148987 i zeli da ide....?
Last edited by Uvek sa tobom on Wed Oct 07, 2009 1:19 pm, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- dapokalypto
- Uvek sa tobom
-
- novosadjanin
dapokalypto wrote:Ovo je veoma lepa vestSIVA EMINENCIJA wrote:Miroslav Milutinović ponovo trenira sa prvim timom ,a / za promenu /tu je još jedan tamnoputi na probi .![]()
![]()
Jel to onaj sto je svojevremeno trenirao kod nas u majici partizana?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Milutinovića sam video posle meča sa Dinamom iz Vranja (u društvu Nina Pekarića) i stvarno sam se začudio da je momak povređen. Jer, u njegovim pokretima se ne primećuju nikakvi spoljašnji simptomi povrede.
E sad, taj dres me je prilično razočaro, ali Milutinović bi nam godio, kao dobra alternativa Vuletu.
U svakom slučaju, momku želim uspešan povratak na teren.
E sad, taj dres me je prilično razočaro, ali Milutinović bi nam godio, kao dobra alternativa Vuletu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- dapokalypto
ne znam sto se na ovom forumu stvara fama oko Mike, on nije nikakav igrac, i to ce vam posvedociti svako ko je sa njim ili protiv njega igrao fudbal, a i put do prvog tima Voše mu je krajnje diskutabilan...Turija wrote:Milutinovića sam video posle meča sa Dinamom iz Vranja (u društvu Nina Pekarića) i stvarno sam se začudio da je momak povređen. Jer, u njegovim pokretima se ne primećuju nikakvi spoljašnji simptomi povrede.
Come on you Reds!
- Red Marquis
- Moderator
I ja delim tvoje misljenje.1892 wrote:ne znam sto se na ovom forumu stvara fama oko Mike, on nije nikakav igrac, i to ce vam posvedociti svako ko je sa njim ili protiv njega igrao fudbal, a i put do prvog tima Voše mu je krajnje diskutabilan...Turija wrote:Milutinovića sam video posle meča sa Dinamom iz Vranja (u društvu Nina Pekarića) i stvarno sam se začudio da je momak povređen. Jer, u njegovim pokretima se ne primećuju nikakvi spoljašnji simptomi povrede.
Io odio Belgrado
E samo da priupitam
da li je Milutinovic bio strelac pogotka za Vosu bas protiv Partizana kad smo ih dobili kod kuce 1:0...cini mi se sezona 06/07...da znam na kog Milutinovica mislite!
\
http://www.youtube.com/watch?v=pTHsKlFaGUg

http://www.youtube.com/watch?v=pTHsKlFaGUg

Da dopunim Bucu, Bogdane, taj Milutinović koji je dao gol mlađem titovom blizancu kada je bilo 1:0 (mislim da je to bila prva pobeda Mikija Rajevca na klupi Vojvodine) zove se Milan on je kao što Buca reče taj "Mateus" i igrao je zadnjeg veznog (ne znam gde sada iga), a Milutinović o kojem ovde govorimo zove se Miroslav, mlađi je i igra desnog beka.
PS Jel može neko nešto više da kaže u vezi sa tim dresom/majicom Partizana, ja ranije nisam čuo ništa o tome!
PS Jel može neko nešto više da kaže u vezi sa tim dresom/majicom Partizana, ja ranije nisam čuo ništa o tome!
Last edited by the Gari on Wed Oct 07, 2009 11:20 pm, edited 2 times in total.
E hvala...nista mi nije bilo jasno kada je Buca rekao Mateus...ja sve necu da pitam kakav crni Mateus da se ne obrukam!
Pitam posto mi je to omiljeni gol jer mi je to bila prva prava utakmica!!!
Sve u svemu hvala...

Pitam posto mi je to omiljeni gol jer mi je to bila prva prava utakmica!!!

Sve u svemu hvala...
Ne zove se Ivan nego Milan... Koliko se ja secam tu majicu Partizana je nosio upravo Milan. Inace Mika nema nikakve veze sa Partizanom, a kao klinac je igrao za mladje kategorije Zvezde iz kojih je i presao u omladince Vojvodine, a kasnije u CSK na pozajmicu... Ne znam sto se toliko radujete njegovom povratku posto decko nije igrao fudbal mislim sada vec 2 pune godine posto se povredio par meseci posle utakmice sa Atletikom ako se dobro secam. Milslim da je veoma tesko da ce biti od znacajnije pomoci pogotovo sto igra na poziciji desnog beka tako da tu nema sta da trazi...the Gari wrote:Da dopunim Bucu, Bogdane, taj Milutinović koji je dao gol mlađem titovom blizancu kada je bilo 1:0 (mislim da je to bila prva pobeda Mikija Rajevca na klupi Vojvodine) zove se Ivan i on je kao što Buca reče taj "Mateus" i igrao je zadnjeg veznog (ne znam gde sada iga), a Milutinović o kojem ovde govorimo zove se Miroslav, mlađi je i igra desnog beka.
Znam, promenio sam, ali si ti odmah pročitaoFirma Bulevar wrote:Ne zove se Ivan nego Milan... Koliko se ja secam tu majicu Partizana je nosio upravo Milan. Inace Mika nema nikakve veze sa Partizanom, a kao klinac je igrao za mladje kategorije Zvezde iz kojih je i presao u omladince Vojvodine, a kasnije u CSK na pozajmicu... Ne znam sto se toliko radujete njegovom povratku posto decko nije igrao fudbal mislim sada vec 2 pune godine posto se povredio par meseci posle utakmice sa Atletikom ako se dobro secam. Milslim da je veoma tesko da ce biti od znacajnije pomoci pogotovo sto igra na poziciji desnog beka tako da tu nema sta da trazi...the Gari wrote:Da dopunim Bucu, Bogdane, taj Milutinović koji je dao gol mlađem titovom blizancu kada je bilo 1:0 (mislim da je to bila prva pobeda Mikija Rajevca na klupi Vojvodine) zove se Ivan i on je kao što Buca reče taj "Mateus" i igrao je zadnjeg veznog (ne znam gde sada iga), a Milutinović o kojem ovde govorimo zove se Miroslav, mlađi je i igra desnog beka.