Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Владика
Administrator

Post by Владика »

Цела ова прича у којој се већ дуже време налазимо подсећаме на тужну причу о неузвраћеној љубави. Момак одлази на адресу где му је живела вољена драга, али тамо затиче нељубазне странце који немушто и нељубазно покушаваја да му објасне да она више не живи тамо а где се одселила нису му могли рећи? И младић је из дана у дан, и из године у годину долази на стару адресу, молио је и прекљињао да сазна где му је отишла драга али одговора није било. И та велика љубав трајала је све док је младић имао снаге да одлази на некада драго место и све док није схватио да Она више не живи тамо.
Прибојавам се да се ближи дан када ћу схватити да моја Стара дама не станује више на мом Карађорђу. :oops:
Stexman

Post by Stexman »

Ubedjen sam da neko iz Uprave cita ove nase stranice, samo nisam tacno siguran koju temu, pa pisem ovde jer bi ova tema trebalo da ih najvise zanima!!!

Ja nisam pisao ovih par dana posle utakmice, jer sam hteo da razmislim i napisem nesto hladne glave(koja je nazalost i dalje vrela). Imao bih par predloga za upravu a mozda, da budem i bezobrazan, pa da kazem cak i par zahteva...

1. Zahtevam da se na sledecim utakmicama, igracima zabrani da igraju u osnovnoj garnituri dresova(pola belo, pola crveno) dok to ne zasluze sa bar cetiri vezane pobede u prvenstvu ili osvajanjem kupa!
- Ne zelim da ovakvi igraci blate dres moje Vojvodine i krnje lepa secanja na fudbalere koji su ginuli za isti dok su ga nosili!!!

2. Predlazem da se do daljnjeg ne naplacuju karte za utakmice, s`tim da se uredno broji koliko je navijaca na stadionu! Da se budzet ne bi ostetio, sve ulaznice koje bi navodno prodali, treba da plate igraci i da im ujedno to bude i kazna.
- Dok se stanje u klubu ne popravi, navijaci ne zasluzuju da im se naplacuje da gledaju svoju sopstvenu nesrecu!!!

3. Zahtevam da se klub ili predstavnici kluba, koji daju izjave za medije, obrate paznju kako se izrazavaju o klubu, da ne stavljaju sebe ispred kluba i da razmisle malo sta sme a sta ne treba iznositi u javnost.
- Nemoguce je da nema nikog ko bi duznost PR-a radio onako kako to treba da se radi, a ne onako kako misle da treba!
Mi od Vasara pravimo Cirkus a to mora da PRESTANE!!!

Hteo sam jos nesto al sam se opet iznervirao i zaboravio...
Naravno da ja kao pojedinac ne mogu da zahtevam bilo sta, al` morao sam nekako da podviknem.

Mislim da ce se velika vecina sloziti sa svime sto sam napisao.
Oko poente ovog pisanija znam da hoce, jer svima nama je cilj isti sve ostalo su nijanse.

Zivi bili i rumeni, pa stavite prst na celo...
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Posle dugih i teških pregovora sa mojim dobrim dugogodišnjim prijateljem (sada već novim moderatorom) zeljafcv odlučio sam da prekršim moju reč datu njemu da se na ovaj forum više neću ulogovati a kamoli nešto i komentarisati. Obećanje sam sada dao (koje ovog puta više sigurno neću prekršiti, jedino ako... :wink: ) da mi je ovo zadnji post i zadnje logovanje na forum. Da ne dužim i ne smaram vas sa tom pričom, izneću moj stav o svemu što se dešava u našem voljenom klubu.

Upravu bolju od ove ne možemo imati i ja sam veoma zadovoljan radom. Naravno da i ja imam primdba (čitaj Mojsov i Nestorović) ali nikad ne bi osuo paljbu po njima. Što se tiče trenera, ja sam bio najzadovoljniji sa gosp. Babićem, sviđao mi se njegov smisao fudbalske igre, sa mnogo više igrača u završnici nego npr. sada. Meni je prosto žalosno kad gledam da je u protivničkom 16-ercu samo Mrđa. Pa šta čevek može da uradi sam okružen sa 2 ili 3 njihova igrača? Kod Babića mi se to sviđalo što je u 16 bilo i Bilbije i Merebe (Tadića). Nije Babić kriv što nema štopera ni levog beka (kao i sada Đumi), ali opet kod Babića smo makar stvarali i davali golove, dok sada jedno veliko ništa, sa jednom veoma kukavičkom igrom na marakani (razočaran sam tom partijom).
Što se tiče igrača, ja stvarno ne znam šta je u njihovim glavama kada igraju (verovato samo izlasci, ispijanje alkohola i gledanje ko će da strpa u krevet koju ribu). Kako ih nije sramota da izgube od nekih seljačkih ekipa. Ekipa Metalca (uz njihovo dužno poštovanje), je blago rečeno komična. Njihov trener dolazi na meč u bermudama i papučama, pola stomaka mu viri iz majice (opet uz dužno njegovo poštovanje). U pravu je Đumi kad kaže da nismo tim, slažem se sa njim. Jedan Mereba me je razočarao, pa njemu je važniji lični učinak nego cele ekipe (kao i Mrđe). Mereba ako još želi da igra, mora podhitno da se stavi u funkciju tima a ne pojedinca. Svi pljujete Stjepanovića. Sve to stoji da previše solira, ali dosta manje od Merebe, i prodori su mu bolji i ubojitiji. za mene Stjepa mora imati mesta među 11. Znam da je Medojević naše dete, ali on nema kvalitet za nas (bar za sada). Pa on ne zna da doda igraču loptu koji je pored njega (veoma cenim inače njegovu borbenost). Sa Medom i Đurom, mi u fazi napada nemamo šta da tražimo - očajni su u tom segmentu igre. Tadić je po meni naš najbolji igrač, uprkos činjenici da ga svi ovde toliko prozivate i pljujete. On se zaista trudi svaki meč (za razliku od nekih, svi vi znate kojih). Za Đurišića mi je žao trošiti reči. On, po meni, stoji previše daleko protivničkom igraču kod ubacivanja, mora malo da mu se približi. On i Pleč u tandemu su katastrofalni, jer su i jedan i drugi veoma spori i tromi (iako Pleč to sjano nadoknađuje svojim iskustvom i odličnim postavljanjem). Ja se samo pitam, šta bi bilo da Pleč ima kartone ili ne daj bože se povredi? Bilbija, nema još kvalitet za nas (za jedno pola godine će imati), ali verujem u njega. Mrđa - koliko god se činilo da se ne trudi, on se zaista bori ali ta realizacija mu je rak rana. Adamsa bi želeo više da vidim na terenu. Vule - ZA KAPITENA. O ostalim igračima me mrzi da pričam (nisu vredni priče, izuzev Novakovića koga nisam pošteno još ni ivdeo kako igra).

Marketing kluba ide u dobrom smeru i tu mogu samo da kažem - svaka čast (iako i tu imam zamerke npr. što grad nije oblepljen plakatima kad igramo meč kući, pa i bilbordi...).

U ovu upravu imam veliko poverenje i nadam se još boljim rezultatima (već u kupu).

Mogao bi da pišem još mnogo, mnogo toga ali dosta je i ovo. Izvinjavam se što 80% ovog posta nije pogodilo temu, ali morao sam da iskažem sve o čemu mislim.

P.S. Nećete se pokajati, što ste na mesto moderatora postavili "zeljafcv", jer je njemu izuzetna čast obavljati takvu jednu dužnost. Naravno na forum ću dolaziti ali samo kao čitalac. Sve najbolje dobri ljudi i puno sreće našoj ljubavi FK Vojvodini i da konačno dođe na mesto koje to i stara dama zaslužuje.
Samo napred Vojvodina!!!
Somborac

Post by Somborac »

Butoroviću svega dosta
Butoroviću svega dosta
Vojvodina, iako to ne žele da priznaju ni fudbaleri ni stručni štab ni rukovodioci, definitivno, u ovoj sezoni nema snagu, moć, volju ili već „nešto", da ostvari željene ambicije kluba i navijača. Bar kada je reč o borbama u prvenstvu. Jer, Novosađani su iza Crvene zvezde i Partizana zaostali sa gotovo dvostruko manje osvojenih bodova, a ispred su i Spartak i OFK Beograd, dok im za vrat dišu Metalac i Jagodina, pa je i večito treće mesto, „rezervisano" za novosadske crveno-bele, pod velikim znakom upitnika.

Predsednik Ratko Butorović, koji je uz Upravni odbor mnogo učinio da „lale" procvetaju, ulažući ogromna sredstva, stvaranjem fantastičnih uslova za boravak i rad na terenima velelepnog fudbalskog centra „Vujadin Boškov", izmirivanjem svih obaveza, odustajanja od kažnjavanja igrača... nije krio razočaranje ne samo zbog slabih rezultata, već pre svega zbog nezalaganja. Mnogi su mu zamerali očinski odnos prema fudbalerima, prebacivali da ih je razmazio...

- Nema se tu šta dodati, jer jasno je da je „dara prevršila meru" - kaže Butorović, a prenose Novosti. - To znači da bi svi u klubu trebalo pošteno da se zamisle. Stalno sam preuzimao krivicu na sebe, ali ne može više tako. Ubuduće, svako će nositi svoj teret, od igrača, stručnog štaba, zaposlenih do direktora, pa izvolite! Ako nikog od njih nije sramota da ja stalno preuzimam sve obaveze, da li to znači da predsednik kluba treba da istrči na teren i igra. E, pa gospodo, ja to zaista ne mogu.

Butorović je potvrdio da će ta priča biti predočena danas-sutra na sednici Upravnog odbora kluba, kao i da ubuduće treneri neće baš imati odrešene ruke u svemu.

- Nikada se nisam mešao u izbor tima, što mogu svi treneri da potvrde. S druge strane, potvrđujem da je u par navrata bilo sugestija s moje strane, ali i da me šefovi stručnog štaba nisu poslušali. Ispostavilo se da sam imao pravo po nekim pitanjima i sada se sam pitam: zašto nisam odrečnije zahtevao pojedine poteze - istakao je Butorović.

Pozicija, ni malo zavidna, za tim koji je kao klupski cilj proklamovao pohod na Evropu, trku za titulu i, po svemu, jedinu preostalu šansu, pehar kupa.
Nade Novosađana usmerene su ka najmasovnijem takmičenju, pa se hvataju se za kup kao za slamku spasa, gde se za dve nedelje u polufinalu odmeravaju s Partizanom na njegovom stadionu. Ako im i pođe za rukom da pobede crno-bele, a pozivaju se na igru prikazanu u drugom poluvremenu derbija na „Karađorđu", u finalu će ih dočekati, neumorni lider na tabeli, ekipa sa „Marakane" na kojoj su minulog vikenda primili „trojku". Hoće li Novosađani posle toliko oscilacija u igri, promena u ekipi, a posebno na klupi uspeti da se izdignu iznad svih problema i zaprete u Kupu, teško je poverovati.
Odgovornost za mestarenje Rabren- :!:
odgovornost za ocajnu selekciju igraca Panta- :!:
Odgovornost za pompezne izjave u medijima, za dovodjenje Dubroje i Gajica, za nestanak 5 miliona Evra, za to sto je razmazio igrace- Bata :!:

Sta mu jos nije jasno, hoce da bude novosadski Dzomba?
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Mi ne pucamo, mi smo vec pukli po svim savovima!

Bata je u poslednjih par meseci pokazao koliko je ustvari nedorastao vodjenju jednog sportskog kluba! Nije ovo neka firma, hotel, ovde se radi sa ljudima ciji je zadatak da naprave, prozivedu jedan rezultat... Cim pocnemo sa tim kumovsko-rodbinskim radom, i kad se rad kluba pretvori u to znajmo da je sve otislo u k...
On pre svega nema viziju, ne vidi ovaj klub u svojoj glavi dalje od sutrasnjeg dana, a ni sam nije siguran u svoje odluke, i otuda i ove vec komicne price sa trenerima!
Covek je maher za renoviranje i hotelijerstvo, za to mu skidam kapu, ali to su sve poslovi koji trpe odredjene stvari...Radnika u hotelu napusis,(on mora da cuti, trpi nepravdu, jer imati posao danas u Srbiji...)!
U jednom hotelu nije presudno osoblje, menadzer, nisu bitne ni rodbinsko-kumovske veze, vec pre sega kvalitet usluge(kvalitet samog hotela), cena i reklama...
Kad igraci u jednom sportskom klubu vide stvari tog tipa, zaposljavanje preko veze, igranje preko veze, nestrucne ljude oko sebe, 6 trenera u toku jedne sezone, dzaba vam i uslovi i redovne plate, dzaba sve!

Evo primera, ne bih da vredjam devojke koje rade u marketing sluzbi, al' kunem vam da ja na svakoj konferenciji crvenim slusajuci njih sta i kako pricaju(devojke sto je i normalno nemaju veze sa fudbalom)! Ako su zaposlene samo zbog izgleda onda blago i nama i nasem klubu! Ma u koji god segment kluba pogledate stanje indenticno, tacnije neprofesionalno, nestrucno-katastrofalno!
Pogledajte ko nam vodi klub, koliko su to strucni i inteligentni ljudi-Radislav Rabrenovic, Miodrag Pantelic, dve kljucne pozicije nam vode dva blagoreceno nekvalifikovana coveka!
Imamo li mi marketing sluzbu, coveka za finansije, ma imamo li uopste upravu, ili je uprava Bata zajedno sa ovom dvojicom?!
Taj Rabrenovic samom svojom pojavom u klubu kvari atmosferu i medju igracima i medju zaposlenima, covek je jednom recju g***o!

Jedini LJUDI u tom klubu (ako se Vojvodina danas moze uopste nazvati klubom) su Brane Novakovic i dr Borko Vukosav (koji ne znam zasto uopste radi i dalje u nasem klubu jer covek je bez preterivanja najbolji strucnjak u oblasti sportske medicine u Srbiji, imao je bezbroj ponuda iz inostranstva i odbio ih je ne znam ni ja iz kojih razloga, covek sa zlatnom rukom, samo pipne i postavi dijagnozu, skoro i da mu ne trebaju magnetne rezonance i ostala pomagala)!

Vojvodina se u ovom trenutku ne moze nazvati klubom, jer mi nemamo ni jedan jedini segment onog sto cini ozbiljan klub, mi imamo uslove i to je sve!

Nama na celu kluba treba covek koji ZAISTA zna i razume sta je to fudbal tj. sport, nama ne trebaju milioneri, milijarderi da ispunjavaju svoje hirove, mi cemo da se finansiramo iz nase omladinske skole, sto je vise i nego dovoljno za ovu ligu!
Stexman

Post by Stexman »

Ja sam danas na radiju cuo da je Pantelic podneo ostavku, zbog losih rezultata!? Dal je istina ili prvoaprilska sala videcemo narednih dana!
soderstorm

Post by soderstorm »

Stexman wrote:Ja sam danas na radiju cuo da je Pantelic podneo ostavku, zbog losih rezultata!? Dal je istina ili prvoaprilska sala videcemo narednih dana!
Videcemo uskoro ali ako je neka je. Imao je pluseve ali u poslednje vreme mnogo minusa pocevsi od Mojsova pa preko Djurisica itd.
Mare

Post by Mare »

Naša uprava je u više navrata isticala kako smo mi finansijski najstabilniji klub u zemlji i kako se kod nas sve obaveze prema igračima i zaposlenima u klubu izmiruju redovno, međutim zvanični podaci bar što se tiče onoga da smo finansijski najstabilniji govore drugačije. Prema podacima sa sajta NBS ( http://www.nbs.rs/export/internet/cirilica/67/rir.html, ukucati matični broj 8079951 ), računi FK Vojvodine iz Novog Sada (ima više fudbalskih klubova koje nose ime Vojvodina) u proteklih godinu dana bili su ukupno 82 dana u blokadi, zadnji put je to bilo u periodu od 25.12.2009. do 12.01.2010.

Датум 08.04.2010, 13:22:18

1. Корисник: FUDBALSKI KLUB 'VOJVODINA' NOVI SAD
Адреса: NOVOSADSKI PUT 114
Место: Novi Sad
Порески број: 101698920
Матични број: 8079951
Укупан износ блокаде: 0,00
Дани неликвидности у протеклих годину дана:
Од до Број дана
22.06.2009. 25.08.2009. 64
25.12.2009. 12.01.2010. 18
Укупно: 82
Za razliku od nas FK Partizan je proveo samo 14 dana u blokadi, dok je FK Crvena Zvezda najgora i ona je provela 120 dana u blokadi.
Koliko je sport u Novom Sadu u krizi govore i podaci da su streljački, rukometni, košarkaški i hokejaški klub Vojvodina u neprekidnoj blokadi zadnje tri godine, što po novom zakonu znači da im preti prinudni stečaj i gašenje ukoliko u narednih 60 dana ne odblokiraju svoje račune!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Koliko je meni poznato, igraci 3 meseca nisu primili platu!
Mare

Post by Mare »

Grba_NS wrote:Koliko je meni poznato, igraci 3 meseca nisu primili platu!
Sličnu informaciju imam i ja, s tim što je razlika u tome da su igrači i dobili neku siću, a zaposleni ništa, uz navedene blokade naših računa toliko o finansijskoj stabilnosti Voše. Očigledno nas čeka rasprodaja na kraju sezone, sve u pola cene, daj šta daš! Zanima me da li su stigle pare od Aleksić možda su se ovi iz Đenove uverili kakav talenat poseduje pa zato i odugovlače sa uplatom, ko zna možda on do kraja i završi kod nas, gde bi smo i mi kao klub i on bili na gubitku!
Somborac

Post by Somborac »

Kao ni svi zaposleni u klubu! Cak je zalosna situacija i seljacenje!

Treba tek da se isplate 2 rate za kredite, a pare od zabara vec dosta kasne!
Zasto se ne preispita gde je 5,5 miliona iz vremena vladavine Gajic&Dubroja :?: Da li preko toga samo tako treba da predjemo, jos su digli i dva dosta nepovoljna kredita!
limanfkv

Post by limanfkv »

Mare wrote:Zanima me da li su stigle pare od Aleksić možda su se ovi iz Đenove uverili kakav talenat poseduje pa zato i odugovlače sa uplatom, ko zna možda on do kraja i završi kod nas, gde bi smo i mi kao klub i on bili na gubitku!
Italijani su poznati po tome da odugovlace isplatu transfera. Nije to slucaj samo sa Djenovom i nasim klubom.
0.0625
ssnigd

Post by ssnigd »

limanfkv wrote:
Mare wrote:Zanima me da li su stigle pare od Aleksić možda su se ovi iz Đenove uverili kakav talenat poseduje pa zato i odugovlače sa uplatom, ko zna možda on do kraja i završi kod nas, gde bi smo i mi kao klub i on bili na gubitku!
Italijani su poznati po tome da odugovlace isplatu transfera. Nije to slucaj samo sa Djenovom i nasim klubom.
Sta tek da ocekujemo od Brke i Udinezea, ako ode tamo naravno :mrgreen: :roll:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
One and only

Post by One and only »

Bata na Kanalu 9.
United of Vojvodina
kinik

Post by kinik »

One and only wrote:Bata na Kanalu 9.
i st kaze, nisam stigao?
1966...1989...201x
Post Reply