Jednostavno nisam imao vremena da citam forum ovih dana i veceras napokon dodjoh kuci i nemogu da verujem koliko negativne energije od odredjenih ljudi citam.
Citam da su utakmice namestene u nizu pa ako je to tako verovatno netreba ni da dajem obrazlozenja.
trelos gia fcv mnogo podebljavas tekst a za to nema potrebe jer jos uvek dobro vidim.Vidim da si upoznat sa mnogim stvarima a odmag da ti kazem da Vosa ima 4 poraza od kada sam Ja dosao.
Prvo da ti odgovorim za utakmicu sa Partizanom
UTAKMICA NIJE NAMESTENA I TO JE NAJSRECNIJI TRENUTAK U MOM ZIVOTU(PORED RODJENJA MOJE DECE)
Ovo nisam mislio da napisem ali recicu ti da je Vojvodina na toj utakmici igrala u sistemu 4:1:5 i po tome je verovatno prvi klub u svetu koji je odigrao taj sistem igre.U sledecem broju Holandskog trenerskog casopisa SOCCER COUCHING koji ce izaci za 10-ak dana gde ce Vojvodina biti na prvoj strani i bice prvi klub sa Balkana koji ce dobiti to mesto,Ja kao trener sam dobio 6 strana i izmedju ostalog pisem o sistemu buducnosti a to je sistem 5:5.To je napisano pre utakmice sa Partizanom.Rizikovao sam i dobio.BINGO !
Namestena utakmica

Decko ja nisam iz tog filma

Mozes da kritikujes moje znanje ili neznanje i zbog toga se necu nikada naljutiti.To sto spominjes gde sam radio meni govori da nemas dobre namere.Gde god sam radio radio sam posteno i iskreno.A podsecam te da sam radio i u Vojvodini.
Smetaju Vam moje izjave sto sam rekao da cemo pobediti Partizan,Spartak i Zvezdu.Kao dodatno motivisem protivnike
Pa vec nekoliko dana me napadaju Beogradske instruirane novine i TV zbog te izjave.Navikli Oni da se izgovara Komunisticka matrica u stilu Bice tesko i ostale gluposti.Zamislite oni se zabrinuli za Vosinog trenera sto daje takve izjave.Ajde to i mogu da razumem ali..........................
Dodjem na forum i procitam iste stvari.Dali ja to sanjam ili je to isti stav
Onaj ko razmislja na taj nacin da ce takve izjave dodatno motivisati protivnike ,hteli to ili ne da priznaju,svesno ili nesvesno misle da Vojvodina nije u rangu blizanaca.
E to moja godpodo necu nikada prihvatiti
Dolazimo u N.Sad posle utakmice i Ja licno pustam igrace da se provesele posle pobede.Ako je ono radovanje i ona emocija koja je pustena te noci posledica namestene utakmice onda pristajem da ceo zivot igram namestene utakmice.Sram te bilo
Neko je ovde napisao da slucajno zna Tadica i da je cuo da su igraci sastavili Tim za utakmicu sa Partizanom.E ovakvu glupost dugo nisam procitao

Izgleda da nekome smeta sto je Tadic odigrao dobru utakmicu protiv Partizana a ja bih trebao kao SOM da se primim na tu pricu.Ovo je vec mnogo smesno.
Dolazi utakmica sa Spartakom i ja kao trener imam samo jednu dilemu a to je ono o cemu vecina Forumasa pise:Dali da izvedem isti Tim

Svestan svih cinjenica o kojima i vi pisete.Razgovaram sa svim igracima a nekima cak i predocavam mogucnost da nece igrati.Pred utakmicu ih sve pitam :Da li ima neko ko nemoze da odigra ovu utakmicu

Svi cute
Da smo igrali sa slabijim timom verovatno bih to i uradio.Ali sa Spartakom bi to bilo veoma neozbiljno.Da sam to uradio i izgubio utakmicu,verovatno bi tek tada pisali da je utakmica namestena jer tada bi isla ona druga floskula a to je:TIM KOJI POBEDJUJE SE NEMENJA.
O onome sta se desavalo na terenu necu pisati jer ste svi to videli,svako na svoj nacin.
Publika velicanstvena i ja nisam cuo ni jedan zvizduk sa tribina.Posle duzeg vremena sa Zapada se cuje Vosa,Vosa.
Izgubili smo ali ne mogu da kazem zasluzeno, iako sam na konferenciji za stampu dao takvu izjavu.Vi procenite dali jeste ili nije ali ja cu napisati jednu stvar a to je da je sudija utakmice dobio jedinicu za sudjenje.Ovo samo konstatujem!Ne trazim opravdanje.
Posledica utakmice sa Spartakom nemogu da igraju Plec,Medojevic,Adjuru i verovatno Brkic.Znaci bice namesteno i u sredu u Pozarevcu.Neznam samo ko je reziser.
Na ovakve optuzbe necu vise odgovarati
Rekao sam i prosli put da ce ove polusezone biti mnogo problema ali da cemo pokusati da napadnemo trece mesto i kup.Opet ova nedelja sa tri utakmice i to je nas najveci protivnik.Trece mesto smo verovatno izgubili ali Kup nismo.
Ponovicu ponovo:POBEDICEMO U FINALU I DONETI PEHAR U NOVI SAD
Kad ne bi u to verovao ne bi se ni bavio trenerskim poslom.
Prva dilema kod mene je ta kome ce ova izjava vise zasmetati:Ovima u Beogradu ili nekima sa Foruma.
Druga dilema je dali cu docekati da vodim to finale
I jedna i druga dilema ce biti vrlo brzo razresene

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .