To isto je izjavio i za Dzimija Marica pre 5 godina , pa ga svi pljuju dok je Djumi zasticen ko beli medved a nikakav pomak nije napravio u igri Vojvodine ! Lepo on ovde piskara i za strane casopise ali na terenu se lepo vidi da covek pojma nema , pljuje se po Stepiju a kad se malo pogleda jos smo najbolje igrali pod njegovom palicom 3:0 protiv hajduka 1:0 protiv metalca 3:1 protiv cuke , 1:1 sa smederevom izgubili smo od partizana (zasluzeno) a cigane smo nadigrali u svim segmentima imali bar 7 100% sansi ali na zalost smo izgubili iskljucivo krivicom Medojevica (placipicke ) i kesica koji je morao bolje da intervenise ! Oteran je i popljuvan ko da je najvece go**o na svetu a jedini je kritikovao igrace i rekao da to mora mnogo bolje (sto nasim zvezdicama nije odgovaralo ) kukali ste sto aleksica nije stavljao u prvi tim a realno mali nije ni zasluzio mesto u prvih 11 jer je bio bezobrazan i umisljen da je neki super star a nista nije pokazao , manite se lepog gola protiv bsk-a i mladosti iz lucana ...lala sa Istoka wrote:Lane Jovanovic izjavio na Sos kanalu za Djumija da je vrhunski strucnjak i da izuzetno strucno radi !
Sad udrite po meni da sam i ja ubacen da provociram ... stvarno mi povraca od tih izjava ...