Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kuzma liman

Post by kuzma liman »

lala sa Istoka wrote:Lane Jovanovic izjavio na Sos kanalu za Djumija da je vrhunski strucnjak i da izuzetno strucno radi !
To isto je izjavio i za Dzimija Marica pre 5 godina , pa ga svi pljuju dok je Djumi zasticen ko beli medved a nikakav pomak nije napravio u igri Vojvodine ! Lepo on ovde piskara i za strane casopise ali na terenu se lepo vidi da covek pojma nema , pljuje se po Stepiju a kad se malo pogleda jos smo najbolje igrali pod njegovom palicom 3:0 protiv hajduka 1:0 protiv metalca 3:1 protiv cuke , 1:1 sa smederevom izgubili smo od partizana (zasluzeno) a cigane smo nadigrali u svim segmentima imali bar 7 100% sansi ali na zalost smo izgubili iskljucivo krivicom Medojevica (placipicke ) i kesica koji je morao bolje da intervenise ! Oteran je i popljuvan ko da je najvece go**o na svetu a jedini je kritikovao igrace i rekao da to mora mnogo bolje (sto nasim zvezdicama nije odgovaralo ) kukali ste sto aleksica nije stavljao u prvi tim a realno mali nije ni zasluzio mesto u prvih 11 jer je bio bezobrazan i umisljen da je neki super star a nista nije pokazao , manite se lepog gola protiv bsk-a i mladosti iz lucana ...

Sad udrite po meni da sam i ja ubacen da provociram ... stvarno mi povraca od tih izjava ...
Somborac

Post by Somborac »

kuzma liman wrote:
lala sa Istoka wrote:Lane Jovanovic izjavio na Sos kanalu za Djumija da je vrhunski strucnjak i da izuzetno strucno radi !
To isto je izjavio i za Dzimija Marica pre 5 godina , pa ga svi pljuju dok je Djumi zasticen ko beli medved a nikakav pomak nije napravio u igri Vojvodine ! Lepo on ovde piskara i za strane casopise ali na terenu se lepo vidi da covek pojma nema , pljuje se po Stepiju a kad se malo pogleda jos smo najbolje igrali pod njegovom palicom 3:0 protiv hajduka 1:0 protiv metalca 3:1 protiv cuke , 1:1 sa smederevom izgubili smo od partizana (zasluzeno) a cigane smo nadigrali u svim segmentima imali bar 7 100% sansi ali na zalost smo izgubili iskljucivo krivicom Medojevica (placipicke ) i kesica koji je morao bolje da intervenise ! Oteran je i popljuvan ko da je najvece go**o na svetu a jedini je kritikovao igrace i rekao da to mora mnogo bolje (sto nasim zvezdicama nije odgovaralo ) kukali ste sto aleksica nije stavljao u prvi tim a realno mali nije ni zasluzio mesto u prvih 11 jer je bio bezobrazan i umisljen da je neki super star a nista nije pokazao , manite se lepog gola protiv bsk-a i mladosti iz lucana ...

Sad udrite po meni da sam i ja ubacen da provociram ... stvarno mi povraca od tih izjava ...
hajde se samobanuj...
Djumi je svojom selekciom i omogucio da danas za Vosu predstavlja neuspeh 5 mesto i izgubljeno finale kupa! Treba mu dati sansu da uvede nasu decu u prvi tim, da selektira ekipu i odradi pripreme! Ali mu dati punu podrsku i slobodu! Ko tako ne misli ili ima nekih koristi, pa zato tako pise ovde ili totalno nema veze sa fudbalom, a i zivotom uopste!
Passion

Post by Passion »

kuzma liman wrote:To isto je izjavio i za Dzimija Marica pre 5 godina , pa ga svi pljuju dok je Djumi zasticen ko beli medved a nikakav pomak nije napravio u igri Vojvodine ! Lepo on ovde piskara i za strane casopise ali na terenu se lepo vidi da covek pojma nema , pljuje se po Stepiju a kad se malo pogleda jos smo najbolje igrali pod njegovom palicom 3:0 protiv hajduka 1:0 protiv metalca 3:1 protiv cuke , 1:1 sa smederevom izgubili smo od partizana (zasluzeno) a cigane smo nadigrali u svim segmentima imali bar 7 100% sansi ali na zalost smo izgubili iskljucivo krivicom Medojevica (placipicke ) i kesica koji je morao bolje da intervenise ! Oteran je i popljuvan ko da je najvece go**o na svetu a jedini je kritikovao igrace i rekao da to mora mnogo bolje (sto nasim zvezdicama nije odgovaralo ) kukali ste sto aleksica nije stavljao u prvi tim a realno mali nije ni zasluzio mesto u prvih 11 jer je bio bezobrazan i umisljen da je neki super star a nista nije pokazao , manite se lepog gola protiv bsk-a i mladosti iz lucana ...

I ja sve vise i vise mislim da je Stepi uradio najbolji posao dok nas je vodio.Tad smo igrali najlepse,efikasno i slobodno mozemo reci atraktivno.Covek je javno rekao da bi sve poraze protiv ''vecitih'' menjao za sve pobede protiv svake druge ekipa,i oni ga idioti smenise... :roll:
Somborac

Post by Somborac »

Stepija su malo stigle godine, treninge je odrzavao smesne, bez motiva, energije i discipline... Imao je jedan tim i vrlo malo promena je bio spreman da izvrsi, nije bio trener za duze staze!
Djumi jos nije dobio svoju pravu trenersku sansu u VOSI! Nije imao prilike da selektira ekipu i odradi pripreme u pozitivnoj atmosferi... Kao da neko namerno zaobilazi tu vaznu cinjenicu!?
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Somborac wrote: hajde se samobanuj...
Djumi je svojom selekciom i omogucio da danas za Vosu predstavlja neuspeh 5 mesto i izgubljeno finale kupa! Treba mu dati sansu da uvede nasu decu u prvi tim, da selektira ekipu i odradi pripreme! Ali mu dati punu podrsku i slobodu! Ko tako ne misli ili ima nekih koristi, pa zato tako pise ovde ili totalno nema veze sa fudbalom, a i zivotom uopste!
Koga je djumi selektovao ? Kazi mi koga sem Kizita i Djurica je on doveo u fkv ? kakav smo mi to fudbali igrali za vreme njegovog proslog mandata ? jel si pratio vosu tada uopste ? igrali smo bedno isto kao i sada a svi se jedino secaju one utakmice protiv zvezde na marakani kada smo izgubili 3:0 ali smo i mi imali 3-4 sanse samo je retard jovanovic sve promasio ... Ranku nikad nije dao sansu a sada se hvali kako ga je on afirmisao kacar mu je igrao stopera a Pavlovic je stvarno razbijao kao krilni igrac (cini mi se ) bese davno a u medjuvremenu je u prvi tim ubacio i vukobratovica ... Kacar , Vukobratovic i Pavlovic su u vosu dosli mnogo pre djumija i samo fudbalski idiot ih ne bi uvrstio u prvi tim cim bi ovi malo fudbalski sazreli ...
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Somborac wrote:Stepija su malo stigle godine, treninge je odrzavao smesne, bez motiva, energije i discipline... Imao je jedan tim i vrlo malo promena je bio spreman da izvrsi, nije bio trener za duze staze!
Djumi jos nije dobio svoju pravu trenersku sansu u VOSI! Nije imao prilike da selektira ekipu i odradi pripreme u pozitivnoj atmosferi... Kao da neko namerno zaobilazi tu vaznu cinjenicu!?
vodio je pripreme 2005 i zimske i letnje pa smo igrali ocajno , secam se njegove zadnje utakmice u banatskom dvoru (ako se ne varam)pa mi sansu nismo imali a djumi je stalno davao izjave kako je ce izboriti plasman u evropu ...
lesa

Post by lesa »

Izgleda da je i Sale Jankovic otisao u Kinu sa Kosanom. Sad valja potraziti i novog kondicionog trenera
...ti si nasa prva ljubav...
Djumi

Post by Djumi »

kuzma liman ti imas pravo na svoje misljenje i nikada ti ne bi odgovorio na tvoj post da nisi postavio jedno pitanje a to je:Koga je Djumi selektovao?
U Vojvodinu sam doveo Brkica i Buaca iz Kabela.Stosica iz Obrenovca,Kizita,Djurica i Maslica iz Srema SM.Nastica iz Zeleznika,Popovica sam ostavio u Vosi jer je bio na probi a dosao je iz Olimpije iz Ljubljane,Milutinovica iz Sapca,Drakulica sam doveo u vosu,Milosavljevica,
Od mladih igraca sam prikljucio prvom timu:Kacara,Pavlovica,Djurovica,Tadica,Vukobratovica,Savu Kovacevica .
Od svih ovih igraca samo je placen Milutinovic(dao gol Partizanu kad je Vosa pobedila 1:0) i to 5000 evra i to u Naii opremi.
Milan Davidov je kod mene debitovao u Cementu iz Beocina i njega sam doveo to leto ali nisu hteli da ga plate i to su tada bile male pare.Na srecu dosao je posle pola godine i ucestvovao u njenim uspesima.
Despotovic Ranko je kod mene odigrao(poceo) 8 utakmica od 17 i nije dao ni jedan gol.Njega je afirmisao Rajevac.
Gojko Kacar je igrao za Omladince Vojvodine i za Omladinsku reprezentaciju Stopera a ja sam ga prekomandovao u vezni red i dok sam ja bio trener nikada ni jedan minut nije igrao Stopera.Prvu utakmicu koju je odigrao kao ofanzivni vezni je utakmiza Vojvodina Cukaricki 1:0 i bio strelac jedinog gola(to je ona utakmica bez publike).Secam se dobro toga vremena jer su me svi napadali zbog Kacara u stilu kako se ja to pravim pametan i od reprezentativnog Stopera izmisljam veznog igraca.
Ali ta prica je poznata svima ali nemoj mi molim te izlaziti sa informacijama zbog kojih sam ja licno imao velike napade.
Mozes da kazes da je igra bila losa,isto tako i rezultat ali mi nemoj uzimati ono na cega sam izuzetno ponosan.Ne ljutim se na tvoje misljenje,niti na bilo cije sa ovog foruma.O ukusima se ne raspravlja.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Posto ne mogu da nadjem na netu , pitacu vas ovde da li neko zna koje je Milan Djuricic Djumi godiste ? Hvala
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

lesa wrote:Izgleda da je i Sale Jankovic otisao u Kinu sa Kosanom. Sad valja potraziti i novog kondicionog trenera
Istaknucu 2 imena, prof dr Marko Stojanovic i prof Milan Solaja, odlicni strucnjaci u oblasti kondicione pripreme!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Grba_NS wrote:
lesa wrote:Izgleda da je i Sale Jankovic otisao u Kinu sa Kosanom. Sad valja potraziti i novog kondicionog trenera
Istaknucu 2 imena, prof dr Marko Stojanovic i prof Milan Solaja, odlicni strucnjaci u oblasti kondicione pripreme!
Jel Marko Stojanovic profesor sa tims-a ?
dulajlo

Post by dulajlo »

kuzma liman wrote:Posto ne mogu da nadjem na netu , pitacu vas ovde da li neko zna koje je Milan Djuricic Djumi godiste ? Hvala
31.10.1961. kaze baza podataka Football Managera :)
Djumi

Post by Djumi »

kuzma liman wrote:Posto ne mogu da nadjem na netu , pitacu vas ovde da li neko zna koje je Milan Djuricic Djumi godiste ? Hvala
31.oktobar.1961.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

kuzma liman wrote:
Grba_NS wrote:
Jel Marko Stojanovic profesor sa tims-a ?
Da, zajedno sa dr Sergejom Ostojicem vodi laboratoriju koja je zaduzena za testiranje svih nasih mladjih kategorija, a i prvotimaca, tako da je covek jako dobro upucen u stanje nasih igraca (a i Sale Jankovic se konsultovao sa njim za treninge i jos neke stvari, vezano za Vosu)...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Citam da nas je Sale Jankovic napustio i otisao u Kinu, da li je to istina?
Post Reply