D.Tadic igra na poziciji levog veznog igraca i prikljucen je prvom timu.Veoma je talentovan ali nemoze jos da igra prvu ligu.Trenirace sa nama ali igrace za podmladak i 1988 je godiste.Tipican je levak i od njega ocekujem da za 6 meseci bude pravi prvotimac.Voki82 wrote:Moje pitanje je u vezi igraca koji se preziva Du.Tadic i igra za kadete FK Vojvodine.
sta Djumi misli o njemu.Koji su njegovi kvaliteti ?Na koju poziciju igra ? Da li je blizu 1 tima ? Na kojeg igraca podseca ? I sta ti jos padne na pamet ! Hvala !
Pitajte Đumija
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Milan Djuricic
Bojler imas dres od mene i cestitam Ti kao 100-tom clanu Sajta 

-
Milan Djuricic
Lazarevski se nalazi na pripremama sa reprezentacijom a verovatno ce biti i na prvenstvu Evrope.Tako da ce se vratiti tek oko 1 Avgusta kao pavlovic,Kacar i Djurovic.Gotovo sam siguran da ce postati nas clanDejan wrote:Da li postoje bar jos male sanse da dovedemo Lazarevskog?Po svemu sudeci nista od toga...I da li mozemo ocekivati jos nekog sa kojim igracima na probi ste zadovoljni...
Hvala!

Od igraca na probi niko nije zadovoljio.Neverujem da ce biti pojacanja i ocekuje nas neizvesna sezona ali ja sam i dalje optimista.
Milan Djuricic
U Cetvrtak pocinje utakmica u 17 i 30 i tu cemo izvesti ozbiljniji tim od ovog danas 

Treneru,interesuje me sa kakvim igrackim kadrom,po vasem misljenju,raspolazemo...(Da li je zadovoljavajuci za opstanak ili nije) ... Znamo da ove godine ide jedna vrlo neugodna reorganizacija,te me s'toga interesuje da li ce Lazarevski biti jedino pravo pojacanje.?
Cuo sam da je dosao golman Novakovic iz napretka. Da li je stvarno fantastican kao sto 'pricaju' ?
Cuo sam da je dosao golman Novakovic iz napretka. Da li je stvarno fantastican kao sto 'pricaju' ?
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Re: Milan Djuricic
Djumi wrote:Bojler imas dres od mene i cestitam Ti kao 100-tom clanu Sajta
Fala lepo.Vidimo se na utakmici protiv Elana.
Necu zvaku,ocu kusur!
Nas igracki kadar je zaista mnogo talentovan ali neiskusan.Imacemo sigurno ove polusezone oscilacija u igri ali ocekujem da kada se vrate Dundjerski,Kizito,Vukelja,Pavlovic,Kacar i Djurovic ekipa ipak bude mnogo stabilnija.Opstanak ce obezbediti prvih 8 ekipa i ubedjen sam da cemo u tome uspeti.Ni Lazarevski nije pojacanje nego mlad igrac koji tek treba da stasa.slavko wrote:Treneru,interesuje me sa kakvim igrackim kadrom,po vasem misljenju,raspolazemo...(Da li je zadovoljavajuci za opstanak ili nije) ... Znamo da ove godine ide jedna vrlo neugodna reorganizacija,te me s'toga interesuje da li ce Lazarevski biti jedino pravo pojacanje.?
Golman Novakovic je bio jedan dan i odlucio da ode i nepotpise za Vosu.Zao mi je sto nije ostao ali to je njegova odluka.Inace mnogo je dobar golman ali nije bolji od Todica.
Milan Djuricic
Markovic nije potpisao za VosuRed Firm wrote:Da li je za Vojvodinu potpisao Markovic iz FK Novi Sad?

Milan Djuricic
PIJATELJU prvo da ti cestitam sto si se registrovao i malo je falilo da dobijes dres Vojvodine od mene.Ceo grad se smeje tome sto smo izgubili od Futoga i imaju pravo zbog toga.Ali mislim da bi bilo delotvornije da se manje smeju a vise pomognu jednoj od svojih institucija.Ali to u ovom gradu nikog nije briga vazno je da su se smejali coveku koji za 2 prelazna roka nije imao ni dinara(fond) za dovodjenje igraca.Sto se tice navijaca tvoju ljutnju prema njima moraces sam da resavas