Pitajte Đumija

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Locked
Djumi

Re: PRIJATELJ

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:HA,HA,HA.Izvini treneru nisam tad bio na casu.Znas kako je to mladost-ludost,bezanje.Ali sam bio kad smo ucili kako se pise ne kaze se.Davno je bilo ali se secam da se pise odvojeno.Ajd u zdravlje.
Greska u kucanju i u izrazavanju :!:
Image
I molim te nemoj me ljutiti danas si bio kao bubica miran :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
PRIJATELJ

PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Treneru,nazalost opet krivo.Nisi me mogao cak ni videti.Ali opet nije bitno.Zamolio bih te da licne stvari ostavimo po strani i da prestanemo da zabavljamo clanove foruma,igrace a bogami i siri gradski auditorijum(grad vise prica o Djumiju i PRIJATELJU nego o Vojvodini).Ja bi da mi ovde pisemo samo o fudbalskim temama(ti strucno,ja navijacki-nestrucno).Nazalost ti si u losijoj poziciji jer ja mogu samo tebe kritikovati ali eto prilika da mi zacepis usta rezultatima.Vidis kako danas nisam ni rec rekao jer mi se svidja rezultat 3:0 pa nije bitno protiv koga.Futog me je stvarno iznervirao.Ajd u zdravlje.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Slazem se sa tobom ali moras malo biti realniji.Protiv Futoga u prvom poluvremenu koje smo izgubili(sramotno) nije bilo mnogo igraca Vojvodine koji ce nositi teret prvenstva.Pokusavas mene da optuzis za nesto sto sam najmanje kriv a to je fond igraca.Mislim da nikada u istoriji Vojvodine nijednom treneru nije bilo teze da radi zbog stvari koje su i tebi poznate.Ja nemam nista protiv tvojih kritika ali one moraju biti zasnovane na realnim cinjenicama.Poredjenje sa Partizanom,Zvezdom u ovom momentu u najmanju ruku deluje neozbiljno.Bicemo ponovo njima uz rame ali tek kada ova deca stasaju.Iskreno se nadam da ce to biti u toku ovog prvenstva.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Danas je na utakmici bio Bojler i dobio je dres koji sam obecao.Naravno dres je sa imenom jednog od nasih najtalentovanijih igraca Vukobratovica.
p.s.Interesuje me ko ce dobiti trenerku :!:
Stoik
Starosedelac

Re: Milan Djuricic

Post by Stoik »

Djumi wrote:Danas je na utakmici bio Bojler i dobio je dres koji sam obecao.Naravno dres je sa imenom jednog od nasih najtalentovanijih igraca Vukobratovica.

Bojler ima problema sa modemom i posto se nije do sada pojavio na netu tesko da ce taj problem resiti u skorije vreme.Zato bih iskoristio priliku da se zahvalim Djumiju na dresu u njegovo ime :!:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Djumi,pogledaj koliko nas je trenutno na forumu!!! POBEDE su ti cudo!!!!

:lol:
Image
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Vojo to su verovatno ovi sto pokusavaju da nam sruse sajt :!: :evil: :cry: :idea:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ja sam mislio na registrovane clanove,od kako se Prijatelj registrovao,GUESTovi me i ne zanimaju!!!!
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Djumi wrote:
PRIJATELJ wrote: i treci put promasavas u kratkom vremenu ko sam.
p.s.Nekaze se promasavas,molim te vodi racuna o izrazavanju bez obzira sto si portir :!:
Djumi wrote:
PRIJATELJ wrote:Ali sam bio kad smo ucili kako se pise ne kaze se.Davno je bilo ali se secam da se pise odvojeno.
Greska u kucanju i u izrazavanju :!:
Image
E moj boze,pa sta bi mi bez njih dva... :?: :?: :?:

Zaista ste LEGENDE ovog foruma!!!!
Samo tako nastavite!!!! :lol:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Djumi wrote:Bojler imas dres od mene i cestitam Ti kao 100-tom clanu Sajta :!:
Djumi wrote:za 200-tog registrovanog Forumasa spremicu trenerku Vojvodine :!:
Bankrotirace nam klub,ako se ovako nastavi :lol: :lol: :lol:

za 1000-og forumasa (dojava) Djumi je spremio Marka Jovanovica za poklon (u trajno vlasnistvo) :lol: :wink:
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

PRIJATELJU, ja sam sve vise ubedjen da te neko namerno dezinformise jer bilo bi tuzno da imas prave informacije a da ovakve stvari pises. Sto se tice golmana Novakovica(najtalentovaniji golman II lige) njegov najveci motiv za dolazak u Vojvodinu je bio upravo Milan Djuricic(licno sam popricao sa njim). Sada sto momak nije potpisao to su krivi oni sto su trebali da zavrse taj posao(interesatno da si to preskocio).
Druga stvar sto si konstatno spominjao o navodnom smejanju igraca iza ledja je vise nego gruba neistina. Imao sam prilike da popricam sa starijim igracima Vojvodine a i imao sam tu cast da budem na Veterniku i moram vam reci da se igraci sa velikim postovanjem odnose prema Djumiju. Sreca u nesreci je da u ovom trenutku na klupi Vojvodine sedi Djumi jer u Vojvodini se obavljaju takvi treninzi koji ce se u ostalim klubovima raditi za 5 do 10 godina. Necu spominjati imena ali jedan od najiskusnijih igraca mi je rekao da u celoj karijeri nije imao boljeg trenera od Djumija.
p.s. Prijatelju posto si se registrovao sada mozes Djumiju da saljes private messages!
PRIJATELJ

PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Podbara,da li si nekad cuo da je i jedan igrac ikad izjavio javno nesto protiv trenera,direktora ili nekog clana uprave.Ja nikad.Ali zato mnogo pricaju kada su u nezvanicnom okruzenju.Kao sto si ti pricao,jos su neki pricali sa Novakovicem i doslovce im je rekao ono sto sam napisao.Sto se tice treninga za buducnost,da li to hoces da kazes da ce mo rezultate videti za 10ak godina ili da trebamo da gajimo ovo blago od trenera,pa nije vazno u kojoj ligi i sa kojim rezultatima.Podbara,ja sam pomalo hazarder u poslu i evo,predlazem ti opkladu.Ja tvrdim da kada Milan Djuricic ode ili bude oteran iz Vojvodine,bar dve godine nece biti trener u prvoj ligi.Sta ti mislis.I ova prica o igrackom kadru me nervira.Ja znam da je on nikakav ali brate svako ko vodi tim zna s cim raspolaze i ako nije sposoban da uradi nesto postenije je da ode.Jel treba da citav zivot slusamo zalopojke da nemamo s cim pred cara.Pitao bi trenera da ovde na forumu kaze koji mu je cilj.Tu mislim na mesto na tabeli jer onaj njegov odgovor da mu je cilj da napravi od mladih igraca nesto ne pije vodu.Neka to prepusti trenerima omladinskih selekcija ili neka sam bude tamo trener i pravi nove igrace.Stiglo nam je vreme gde se ne uspesnost ili prosek ne cene(sto smo se vec uverili sa pivarom) i bez rezultata mi ne mozemo opstati.Novih sponzora ni na vidiku a sto je najgore i stari nam se osipaju.Ubedjen sam da smo sad kojim slucajem u kupu UEFa stvari bi bile sigurno bolje.Sto se tice privatnog dopisivanja sa trenerom ne pada mi na pamet.Ja sam ovde na forumu zbog kluba koji volim i mogu da pisem samo o desavanjima u i oko njega a privatno ja trenera ne poznam i stvarno nemam nista privatno da mu pisem.Kada bi klub pobedjivao verovatno ni o njemu ne bi lose pisao.Neznam kako mnogi ne shvate da mene ne interesuje Milan Djuricic vec trener i da bi isto ovako pisao o bilo kom drugom sa ovakvim rezultatima.Ajd uzdravlje.
novo naselje

Post by novo naselje »

p.s. Prijatelju posto si se registrovao sada mozes Djumiju da saljes private messages!
Ne uskracuj nam svima zadovoljstvo citanja vaseg prepucavanja :mrgreen:
Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Podbara,da li si nekad cuo da je i jedan igrac ikad izjavio javno nesto protiv trenera,direktora ili nekog clana uprave.Ja nikad.Ali zato mnogo pricaju kada su u nezvanicnom okruzenju.Kao sto si ti pricao,jos su neki pricali sa Novakovicem i doslovce im je rekao ono sto sam napisao..
Koliko sam ja razumeo i podbara je imao nezvanican razgovor :!:
Image

prijatelju trebao bi biti malo korektniji ili cu aktivirati Barta :!:
Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Podbara,ja sam pomalo hazarder u poslu i evo,predlazem ti opkladu.Ja tvrdim da kada Milan Djuricic ode ili bude oteran iz Vojvodine,bar dve godine nece biti trener u prvoj ligi
prijatelju vec sam imao ponudu iz prve lige i to finansijski izuzetno dobru ali oticicu tek kada napravim sampionski tim ili osvojim kup :!:
Image
Locked