Petrovic mi ni za ulicu ne bi igrao da se razumemo!

igoork wrote: REPREZENTACIJA JE SKUP NAJBOLJIH SRBA!
Хахаха...у екс СССР не рачунај Русију и Украјину,јер су они већ класа.Иначе не могу да верујем да неко по питању репрезентације има мишљење као ја.И зашто не рећи да је у овом моменту најлошији фудбалер наше репрезентације Бане Ивановић,мада ни остали не беже од њега.Једноставно имамо само једног Милоша Красића,а требао би нам још који.Red Marquis wrote:igoork wrote: REPREZENTACIJA JE SKUP NAJBOLJIH SRBA!
I brazilaca uskoro![]()
20 godina smo čekali pobedu nad nekom klasnom reprezentacijom, od 2000 nismo bili na evropskom, poslednji relevantan rezultat je, opet pre 20 godina u Italiji, sve ex SSSR reprezentacije će jednog dana imati naš skalp...
Dugo tu ništa ne valja. Džaba neki veliki igrači, kad uvek imamo deficitarne pozicije. Cigani pljuju Toleta, a recimo šta je Piksi bio bolji? Ili Terzić? Sve je to Miljanićeva utabana staza koju sam se ja onomad nadao da će Velibor Vasović da razbuca, ali pitanje je šta bi bilo i da nije preminuo...
Ljudi se uvek fokusiraju na pozivanja onih nevažnih igrača, šta će Petrović tu, Lomić, Ninkov, ovaj onaj...a pogledajte na šta su ličili i većina onih nediskutabilnih i standardnih na poslednjim mečevima. Očaj.
Ali promene očekivati na bolje u FSS mi se čine ko očekivati bolje političko stanje u Srbiji...neće toga biti u bližoj budućnosti.
p.s. I još nešto. Vošine igrače u reprezentaciju je uveo stranac, da nije Klementea, nama bi krila danas u najboljem slučaju bili Tošić i Koroman. Antić nije veze imao kakav je Lane dok ga nije na treningu video. A zvao ga je u tim, jer je bio zvan i pre, pa ajd. Ko i Pižon sad. Korenite promene...zvaću Lomića i to je to![]()
Nije dovoljno što nam ona dva prokleta kluba uništiše klupski, moraće da spale i reprezentativni fudbal...
Pa morate ih razumeti, povlašćeni čitav život, i onda odjednom uspesi samo kod komšije, pa triput zaredom titula, pa LŠ, pa Stojke,...pa odjednom Tole je mnogo veće zlo od prethodnika i stanje u savezu je nepodnošljivocar jovan wrote:Па они чији је клуб основан у СФРЈBogdan96 wrote:И погоди чији навијачи су предњачили?![]()