"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
igoork

Post by igoork »

Ni u jednom momentu nisam podrzao Petrovica nego sam aludirao na preterano hvaljenje nasih (Vosinih) igraca.

Petrovic mi ni za ulicu ne bi igrao da se razumemo! :D
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

igoork wrote: REPREZENTACIJA JE SKUP NAJBOLJIH SRBA!

I brazilaca uskoro :oops:

20 godina smo čekali pobedu nad nekom klasnom reprezentacijom, od 2000 nismo bili na evropskom, poslednji relevantan rezultat je, opet pre 20 godina u Italiji, sve ex SSSR reprezentacije će jednog dana imati naš skalp...
Dugo tu ništa ne valja. Džaba neki veliki igrači, kad uvek imamo deficitarne pozicije. Cigani pljuju Toleta, a recimo šta je Piksi bio bolji? Ili Terzić? Sve je to Miljanićeva utabana staza koju sam se ja onomad nadao da će Velibor Vasović da razbuca, ali pitanje je šta bi bilo i da nije preminuo...

Ljudi se uvek fokusiraju na pozivanja onih nevažnih igrača, šta će Petrović tu, Lomić, Ninkov, ovaj onaj...a pogledajte na šta su ličili i većina onih nediskutabilnih i standardnih na poslednjim mečevima. Očaj.

Ali promene očekivati na bolje u FSS mi se čine ko očekivati bolje političko stanje u Srbiji...neće toga biti u bližoj budućnosti.

p.s. I još nešto. Vošine igrače u reprezentaciju je uveo stranac, da nije Klementea, nama bi krila danas u najboljem slučaju bili Tošić i Koroman. Antić nije veze imao kakav je Lane dok ga nije na treningu video. A zvao ga je u tim, jer je bio zvan i pre, pa ajd. Ko i Pižon sad. Korenite promene...zvaću Lomića i to je to :roll:
Nije dovoljno što nam ona dva prokleta kluba uništiše klupski, moraće da spale i reprezentativni fudbal...
Io odio Belgrado
car jovan

Post by car jovan »

Red Marquis wrote:
igoork wrote: REPREZENTACIJA JE SKUP NAJBOLJIH SRBA!

I brazilaca uskoro :oops:

20 godina smo čekali pobedu nad nekom klasnom reprezentacijom, od 2000 nismo bili na evropskom, poslednji relevantan rezultat je, opet pre 20 godina u Italiji, sve ex SSSR reprezentacije će jednog dana imati naš skalp...
Dugo tu ništa ne valja. Džaba neki veliki igrači, kad uvek imamo deficitarne pozicije. Cigani pljuju Toleta, a recimo šta je Piksi bio bolji? Ili Terzić? Sve je to Miljanićeva utabana staza koju sam se ja onomad nadao da će Velibor Vasović da razbuca, ali pitanje je šta bi bilo i da nije preminuo...

Ljudi se uvek fokusiraju na pozivanja onih nevažnih igrača, šta će Petrović tu, Lomić, Ninkov, ovaj onaj...a pogledajte na šta su ličili i većina onih nediskutabilnih i standardnih na poslednjim mečevima. Očaj.

Ali promene očekivati na bolje u FSS mi se čine ko očekivati bolje političko stanje u Srbiji...neće toga biti u bližoj budućnosti.

p.s. I još nešto. Vošine igrače u reprezentaciju je uveo stranac, da nije Klementea, nama bi krila danas u najboljem slučaju bili Tošić i Koroman. Antić nije veze imao kakav je Lane dok ga nije na treningu video. A zvao ga je u tim, jer je bio zvan i pre, pa ajd. Ko i Pižon sad. Korenite promene...zvaću Lomića i to je to :roll:
Nije dovoljno što nam ona dva prokleta kluba uništiše klupski, moraće da spale i reprezentativni fudbal...
Хахаха...у екс СССР не рачунај Русију и Украјину,јер су они већ класа.Иначе не могу да верујем да неко по питању репрезентације има мишљење као ја.И зашто не рећи да је у овом моменту најлошији фудбалер наше репрезентације Бане Ивановић,мада ни остали не беже од њега.Једноставно имамо само једног Милоша Красића,а требао би нам још који.
njaks

Post by njaks »

Ja se ne bih slozio sa time da je Bane najlosiji...Po meni ima tu mnogo losijih fudbalera od Baneta...
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Milan wrote:Sad gledajte kad Pižon (ili njegov lutkar) postave Brku na gol protiv Italije i prepuste ga vetrometini u našoj odbrani...
Svaka cast na predvidjanju matori! :shock: Brka na golu,bar po najavi!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Црн дан за српски фудбал. Красић, Качар, Бркић и Мрђа....као у сну. И онда се деси оно. Тежак ударац за све нас. :oops:
Passion

Post by Passion »

И погоди чији навијачи су предњачили? :oops: :rage:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
car jovan

Post by car jovan »

Bogdan96 wrote:И погоди чији навијачи су предњачили? :oops: :rage:
Па они чији је клуб основан у СФРЈ
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

car jovan wrote:
Bogdan96 wrote:И погоди чији навијачи су предњачили? :oops: :rage:
Па они чији је клуб основан у СФРЈ
Pa morate ih razumeti, povlašćeni čitav život, i onda odjednom uspesi samo kod komšije, pa triput zaredom titula, pa LŠ, pa Stojke,...pa odjednom Tole je mnogo veće zlo od prethodnika i stanje u savezu je nepodnošljivo
:roll:
Io odio Belgrado
car jovan

Post by car jovan »

Да,а педерима са Б92 највише смета од свега транспарент КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.Незнаш јел су гори једни или други.Како им не смета здравље наших фудбалера,него транспарент,ма катастрофа,ужас.Цела Србија трпи због два комунистичка клуба.
mihailov

Post by mihailov »

Ne da se ni Brki ni Mrđi da konačno dobiju ulogu u nacionalnom timu...u sustini, sad vise ni nije bitno do daljnjeg...
Napred Voso!
the Gari

Post by the Gari »

Kada Brka postane prvi golman reprezentacije, Ujedinjene nacije će ukinuti fudbal! Mislim da ima otprilike toliko sreće...

PS Čekamo forumaše koji su bili u Đenovi da kažu svoje inpresije (ono što je za internet), pošto ja RTS-u ne verujem ni kad vidim rođenim očima.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A ja bio bolestan i prespavao celo poslepodne,pa tako nazalost i tih 10 minuta :cry:
Image
21114

Post by 21114 »

A dobro smo poceli mec! Stisli smo talijance, ali kad je stoka dosla da leci kompleks dzaba sve. Krivo mi zbog nas navijaca Vojvodine koji smo imali u nacionalnom timu sinoc Kacara, Brkica, Mrdju i Krasica, a nismo stigli da se osladimo do kraja.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Milan

Post by Milan »

Preko 2000km zarad 8 minuta fudbala. :lol:
Od kada znam za sebe, pored Voše, jako volim Sampdoriju. Bar sam ispunio davnašnji san, a to je poseta zaista najlepšem stadionu na svetu!

Image

Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply