11. kolo: Vojvodina-Borac 4:0

Prognoziraj ishod:

Poll ended at Sun Nov 07, 2010 2:54 pm

Pobeda Vojvodine
36
82%
Remi
4
9%
Pobeda Borca
4
9%

Total votes: 44

bobanrb

Post by bobanrb »

Danas su golovi dati na vreme :D
Utakmica rutinski privedena kraju i to je to....
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Kako god, očekivano...

1 - Mereba i Mario ne treba više da igraju zajedno u postavi i to je jasno kao dan. Prednost dati...ZNATE I SAMI!
2 - Čini mi se da i Lazetić i Ilić mogu još da rade na snazi i kad to učine, biće OK. Ilićev gol danas = isti onakav kakav je dao nama u dresu p*******a prošle sezone.
3 - Treba proveriti koji je ovo karton danas Mojsovu. Neka rotacija za Kup u sredu mora biti izvršena.
4 - Sa Spartakom igramo u nedelju (direktno na Arenasport), znači 0:0! :D
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
021

Post by 021 »

Drago mi je što sam bio na današnjoj utakmici, i drago mi je što će moja crno upakovana provokacija na tome ostati. Naročito me raduju poslednjih petnaestak minuta fudbala, pod čijim ću utiskom radije kontemplirati o onome što su za to kratko vreme prikazali igrači u crveno-belom, sa naglaskom na genijalnog derana sa brojem 13 na leđima, nego o partijama, asistencijama, golovima i pobedama za koje smo svi zajedno neobjašnjivo i nepošteno ostali uskraćeni. Neko šutne dvaput, triput, deset puta, pa sve ode preko stadiona, drugom je dovoljno da opali jedared... A da nije skinuo paučinu, da li bi učinio dovoljno? Da se lopta kojim slučajem odbila od stative, ne bismo imali tu opipljivu komadinu dokaza u svojim rukama... Šef ga gleda na treningu, svaki dan po nekoliko sati. Pa nije valjda toliko slep da ne može prepoznati očiglednu genijalnost? Ili je ipak u pitanju nešto drugo? Neka igraju najbolji, neka se da prilika onima koji obećavaju – to je sve što smo oduvek tražili...
Last edited by 021 on Sat Nov 06, 2010 7:55 pm, edited 2 times in total.
newnowapv

Post by newnowapv »

Vuk Mitosevic!
Posto je u vezi utakmice vec sve receno, osvrnuo bih se na tribine.
Poseta i nije bila bog zna kakva ali navijaci su danas bili super, pocev od severa pa i istok i zapad...

VODJO, ako citas ovo, svaka ti dala! odlicno obavljas svoj posao, i da imas malo brojniju masu, i malcice poslusniju, ti bi napravio haos! Vidi se da imas volju, snage za to mesto i zbog toga samo napred, dokazi se kao i tvoji preci ;)

PESME moramo tacno da definisemo! Ritam, nacin pevanja, rad ruku.... Secate se da je prosli vodja insistrirao na tome da se lepo sve nauci. I pevamo i ucimo dok ne naucimo. E ja mislim da bi to sad trebali uraditi.
Npr kod pazi vosa gazi ima ljudi koji imitiraju nacisticki pozdrav, pa nismo mi nacisti... Ili to sto zbrzamo neke pesme totalno bezpotebno...
Nisu ovo neke primedbe i pametovanja, ovo sam napisao radi nas, radi svih..

Pozdrav
Krle

Post by Krle »

torrente wrote:Bilo bi krvavo da Brana mete makar jedan gol pa da se dusebriznici zamisle ..koga sad napasti i svaliti sopstvene frustracije...
Napred Vosa!!! 8)
Svaka cast!

Drugo: Lazetic, konacno. Odbrana po PS-u. Vuk MORA da igra u prvih 11 i to umesto Mede (sori, bat jbg). Nemanja je odigrao odlicno, samo jos da ga je metnuo glavom kad je imao sansu. Milinkovic: ceo zapad vice daj decu, a on kalkulise, mislim stvarno? Sve u svemu, izmedju golova slabo se sta imalo videti. Barni Ilicu svaka cast za rutinerski gol, ali Vuku sve pohvale za bombu i nauk kolegama kako se sutira.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Turija

Post by Turija »

Drago mi je da su zapažanja forumaša urodila plodom, tj bodovima i golovima!
Posebno zadovoljstvo mi je što je Vuk Mitiošević, za samo 15 minuta igre, srušio zablude onima kojima je na oku svakodnevno, i potvrdio da publika zna zašto želi takvog igrača u timu.
Kolikogod Medu kritikovali za slabu igru u napadu, kroz utakmice se pokazuje da na svakom meču bude bar jedan njegov pas za gol - danas eto, za dosad maleroznog po gol, Branu Ilića.Za mene dovoljno, uz sve dobro obavljene odbranbene zadatke (a kada je Vuk u timu i ne treba više - on će već to).
Ako se uspu dovesti u red Mereba i Lazetić, ali Lazetić bez Đurovskog na terenu ( jer ako su zajedno u igri to je lična promocija i predstava na štetu tima, poput prošlogodišnje sa exkapitenom), tada ima nade za nas.
Mario kada se malo presabere, odmori i zaželi fudbala (a i izvini svima kojima treba: treneru, saigračima, FK Vojvodini, navijačima - jer tako se to radi u savremenom sportu) i kada počne mariti za Klub...pa u nekom novom meču sa partizanima potraži šansu (da reši pitanje konačnog pobednika započetog dvoboja exzvezdaša).
Moja želja je još i Runi na terenu.Naravno fizički spreman. A ja mislim da kad bi više igrao, mnogo bi više i trenirao (zakon spojenih sudova za motivaciju), kao i veća minutaža za Kataija, Stevanovića i Bilbiju (bar 20-30 minuta po utakmici).
Smatram da bi se to Voši svojski isplatilo (i rezultatski, i novčano, i medijski).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
tulip

Post by tulip »

Vuče, Vuče, Vuče... Svi, svi, svi... Obeležio je današnju utakmicu.
Drago mi je i što ga je Brana meto, što je Laza bio genijalan u prvom poluvremenu, što je Đura zaigrao posle dužeg vremena...
Drago mi je i zbog Runija što je odigrao svih 90 minuta, ali mi nije drago jer je igrao na iznuđenoj poziciji, defanzivno uz levu aut liniju. Nije mi drago za Abua, jer ga igrački gubimo, stavljajući ga na levo krilo. Krivo mi je što protiv "Rekreativo Borca" koji nam se suprostavlja sa 9 igrača i golmanom, igramo sa dva zadnja vezna igrača. Zar nije Vuk mogao da zameni Medu ili Đuru!? Pa mi protiv ovakvih smešnih ekipa moramo da igramo ofanzivnije! Zajendo Merba i Vuk, a samo jedan zadnji vezni, recimo Meda!! Ne zna Borac i pola JSL-a, nama ni dva šuta da upute Brki na gol za 90 min. pored Mojsova, Trajkovića, Vuleta i Pavlovića!!! Ajde da malo više igramo lepršavijeg i atraktivnijeg fudbala, kada već imamo igrače kadre za to.
Nadam se da će ubuduće biti više navijača i gledalaca na Karađorđu, bez obzira na postignute rezultate.
DAJ GOL!!!
djape_ns

Post by djape_ns »

Red Marquis wrote:Samo da istaknem da sam se više radovao Mitoševićevom golu danas nego onima protiv protiv partizana...Stvarno je dečko zaslužio!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Милинковић на канализацији!
Andreyos

Post by Andreyos »

Vidim da niko ne spominje penale koji su danas svirani za nas,ok,sudija nas je malo pogurao kod oba,verujem da je protivnik bio neki od twinsa,ne bi tako olako bili svirani.Razbili bi mi borac i bez njih,ali šta sad...Kontam da će savez malo obratiti pažnje na to,pa će biti po principu; 'ajde dosta vam je za ovu polusezonu,sada ćemo malo zvezdi.
Prema dosad prikazanom definitivno bi trio na sredini trebali biti Meda-Vuk-Mereba!Ono što je Mitošević dosad pokazao,što na prijateljskim,što na ovo malo prvenstvenih,pa mogao bi biti lider ekipe.Definitivno zaslužuje da mu se ukaže šansa.Abubakaru očigledno najviše odgovara pozicija najisturenijeg napadača.Ali da ne pametujem,izuzetno mi je drago zbog Vuka,strašan igrač...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

O danasnjoj utakmici ne moze puno toga da se kaze... Rekao bih svojim sadrzajem i pored 4 gola dosta siromasna! Tome doprinela i nezainteresovana ekipa Borca, koji su toliko neozbiljno delovali na terenu da sam na momente posumnjao u regularnost...

Prosto mi je neverovatno da covek koji gleda svaki boziji dan ono dete sto nosi br 13 na dresu ne moze da uvidi koliki je to potencijal i da mu treba 3 meseca, ne da mu pruzi sansu (jer 15 min igre nije sansa) vec da ga uvede u igru (nisu tu cista posla)! Mali udje i za 15 minuta napravi napravi sadrzaj koji pojedini igraci nisu za celu polusezonu, zato kapa do poda Vucino!!! Pravi dokaz da kada ste "pravi" i sreca vas prati, tako da posle danasnje utakmice verujem da nema sanse da Vuk i dalje bude zapostavljan! E sad, druga strana price, ja prosto ne verujem da je Vukovo dosadasnje (ne)igranje stvar lose procene njegovih kvaliteta od strane trenera, tu je u pitanju nesto drugo, ubedjen sam, samo sto od danas nece imati alibi za njegovo eventulano neigranje, ti koji kod nas odlucuju od (ne)igranju!

Pozdravljam i sve cesce igranje Smiljanica, pa makar i na levom beku, sigurno da ce to doneti jos boljem angazovanju ovog svojeglavog momka na treninzima i ono sto je najbitnije u njegovom slucaju, ponasanju van terena! Jedne do dvoje dobrih priprema i ovaj momak bi bio u zver u fizickom smislu, bio bi nas Garet Bejl, uveravam vas u to!

Pomalo mi je krivo sto je Milovic zapostvljen, mislim da bi nas trener zarad atmosfere u timu trebao i njega da ukljuci u rotacije, on to svakako svojim kvalitetom zasluzuje, jer nezadovoljan igrac je poput tempirane bombe (doduse poceo sam ozbiljno da sumnjam u to ko ustvari sastavlja ekipu)!

Danasnja utakmica, za zaborav, osim 4 gola i debija Vuka Mitosevica, za kojeg ovo iskreno se nadam znaci neki novi pocetak! Vise me raduje njegov gol nego sama pobeda, i to iskreno mislim!

NAPRED VUCINO :!:
soderstorm

Post by soderstorm »

Evo ovako.

Prvo da pohvalim Milinkovica kanda cita forum cim sam video da nema Djurovskog znao sam da cemo pobediti.
Eto malo rotacije u ekipi i palo 4 komada. Meni je jako drago da igra Smiljanic makar i levog beka umesto Nesterovica nemoze biti gori a usput dobija priliku. Tesko da ce igrati umesto Vuleta na desnom krilu je guzva zbog Lazetica pa nek se malo privikne da igra levog beka dok se ne vrati Pavlovic. Sto se tice Milovica kako stvari stoje brzo ce i on u igru samo da ne padne psihicki jer ocigledno da u ovu dvojicu ima puno poverenja ali dobijaju bez veze zute kartone. Sredin dosta pokretljiva Gruzijac i Makedonac nikako zajedno guse jedan drugog. Tako to isto mislim za Medu i Djuru danas je moralo tako ali u buduce ili Mitosevic ili Tumbasevic. Meda je danas pokazao da zna da doda pravi pas da sutne ali kod one sanse na kraju je sve opet uprskao ali popravlja to mi je drago vidicemo dalje. Djura sjajan u defanzivi a u napadu :roll:. Igra dobra na momente dobra malo mi je bilo bez veze da vec oko 55 minuta su stali i odigrali sa ni pola gasa utakmicu ali neka ovako daju 2-3 gola ja zadovoljan. Posto opet imamo dve utakmice u sedam dana mora malo da promesa nikako istu ekipu na dva meca to je jasno ko avion.Evo prilike da u sredu malo opet promesa karte. Da sansu Mitosevicu umesto Mede da igra Milovic u tandemu sa Trajkovicem da stavi recimo i Bosketa odpocetka Lazetica na klupu ili da stavi Katia. Nebitno samo da malo promeni da ne bude stalno isti u kombinaciji bolje cemo sigurno igrati. I imacemo sveze neke igrace za mec u Subotici. Ali ako hocemo maksimalno da izvuce iz oba meca mora malo da promeni ekipu ipak igramo kuci.
the Gari

Post by the Gari »

Nisam bio tu da "smatram i ukazujem" pre utakmice, tako da bi bilo glupo da sad pišem nešo tipa "znao sam", ali sam zaista bio udedjen da ćemo pobediti Borac sa više od dva gola razlike! Ne zato što sam ja neko mudo kada je u pitanju poznavanje fudbala i stručnost, čak ni što Vojvodina ima ekipu koja je realno bolja od Borca i još 14 timova u ligi, već zato što me/nas je voljeni klub poslednjih godina naučio da možemo vrlo lako predvideti rezultate jednostavnim principom EXPECT THE UNEXPECTED, iliti kako je to neko odavno lepo sročio: "Voša ima neverovatan tim".

Kada se pobedi neki od blizanaca ili ih izbacimo u Kupu, na sledećoj utakmici Zapad bude pun (uprava se otvori za džabne karte), na stadionu vlada pozitivna atmosfera, prvih pola sata igre tinja neka suluda nada o ponavljanju '89, tada jednostavno znamo da će da usledi trežnjenje. Da nećemo moći da uteramo gol Ofku ili Spartaku (navodim samo najsvežije primere).

S druge strane, tu su one stare dobre utakmice koje privlače stare dobre novosadske drkoše i zavisnike o onom "neverovatnom timu" s početka priče. Dođemo da sa stavom "i bolje da izgube" "ko ih ...", čekamo svaku šansu da se načestitamo mile nove godine Mrđi/Đurovskom/Lazetiću/Mijatoviću/Vukajloviću/Boškoviću/Kahrimanu i ondaK se desi razvaljivanje nekog ko je još gori od nas! Nije to neka rapsodeija u crveno-belom nego još jedan "nadražaj" koji ti neće dati da konačno digneš ruke od svega! I tako u krug... Ko nije spreman na to, naka ne navija za Vojvodinu.

PS Ovo je moja prva Vošina pobeda koju sam ispratio sa druge (Južne) hemisfere. Nadam se da će ih biti još mnogo, a ako ikome nešto znači, ceo dan sam nosio majicu ИНДОНЕЗИЈА ПОЛА БЕЛА ПОЛА ЦРВЕНА :D
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Krle

Post by Krle »

Penali su cisti kao suza. Kod prvog je situacija bila slicna kao sa patlidzanom, a kod drugog je lik iz Borca gurnuo Bilbiju s ledja.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Locked