O danasnjoj utakmici ne moze puno toga da se kaze... Rekao bih svojim sadrzajem i pored 4 gola dosta siromasna! Tome doprinela i nezainteresovana ekipa Borca, koji su toliko neozbiljno delovali na terenu da sam na momente posumnjao u regularnost...
Prosto mi je neverovatno da covek koji gleda svaki boziji dan ono dete sto nosi br 13 na dresu ne moze da uvidi koliki je to potencijal i da mu treba 3 meseca, ne da mu pruzi sansu (jer 15 min igre nije sansa) vec da ga uvede u igru (nisu tu cista posla)! Mali udje i za 15 minuta napravi napravi sadrzaj koji pojedini igraci nisu za celu polusezonu, zato kapa do poda Vucino!!! Pravi dokaz da kada ste "pravi" i sreca vas prati, tako da posle danasnje utakmice verujem da nema sanse da Vuk i dalje bude zapostavljan! E sad, druga strana price, ja prosto ne verujem da je Vukovo dosadasnje (ne)igranje stvar lose procene njegovih kvaliteta od strane trenera, tu je u pitanju nesto drugo, ubedjen sam, samo sto od danas nece imati alibi za njegovo eventulano neigranje, ti koji kod nas odlucuju od (ne)igranju!
Pozdravljam i sve cesce igranje Smiljanica, pa makar i na levom beku, sigurno da ce to doneti jos boljem angazovanju ovog svojeglavog momka na treninzima i ono sto je najbitnije u njegovom slucaju, ponasanju van terena! Jedne do dvoje dobrih priprema i ovaj momak bi bio u zver u fizickom smislu, bio bi nas Garet Bejl, uveravam vas u to!
Pomalo mi je krivo sto je Milovic zapostvljen, mislim da bi nas trener zarad atmosfere u timu trebao i njega da ukljuci u rotacije, on to svakako svojim kvalitetom zasluzuje, jer nezadovoljan igrac je poput tempirane bombe (doduse poceo sam ozbiljno da sumnjam u to ko ustvari sastavlja ekipu)!
Danasnja utakmica, za zaborav, osim 4 gola i debija Vuka Mitosevica, za kojeg ovo iskreno se nadam znaci neki novi pocetak! Vise me raduje njegov gol nego sama pobeda, i to iskreno mislim!
NAPRED VUCINO