Tim Decenije!

Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

WestSide wrote:Rajevac :!:
definitivno :!:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
budababa

Post by budababa »

Dnevnik wrote:ВОЈВОДИНА: Изабран тим деценије

Најпопуларнији сајт навијача Војводине, практично незванични клупски сајт www.fkvojvodina.com, завршио је недавно акцију гласања за Вошин Тим деценије. Укупно је гласалао 830 посетилаца сајта, а на основу сабраних гласова најбољи тим новосадског суперлигаша од 2001. до 2010. године, у формацији „4-4-2“, изгледа овако: Жељко Бркић (525 гласова) - Мирослав Вулићевић (401), Милан Степанов (614), Нино Пекарић (344), Џозеф Кизито (404) - Гојко Качар (761), Милош Красић (746), Душан Тадић (411), Милан Давидов (354) - Милан Јовановић (518), Драган Мрђа (399 гласова).
Занимљиво је то да од једанаест играча двојица и сада бране црвено-беле боје, голман и капитен Жељко Бркић и Мирослав Вулићевић.

У голманској конкуренцији иза Бркића су остали Саша Тодић (183) и Влада Аврамов (122). Одбрамбеној четворци озбиљни конкуренти су били Љубиша Дунђерски (296), Данијел Мојсов (262), Јован Танасијевић (231) и Игор Ђурић (222). У средњем реду квартету везњака конкурисали су још Дејан Говедарица (323), Ивица Францишковић (170), Слободан Медојевић (168) и Гиорги Меребашвили (160). Двојицу нападача угрозили су такође омиљени голгетери међу навијачима Војводине Ранко Деспотовић (375) и Милан Белић (207 гласова).

Највише полемике изазвали су изостанци Дејана Говедарице и Љубише Дунђерског, који су у два наврата облачили дрес Војводине, али је јасно да су по својим играма обојица остала упамћена током 90-их година у црвено-белом дресу, док су у минулој деценији практично имали епизодне улоге.
Koliko čujem, vest je na naslovnoj strani današnjeg Dnevnika :wink:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

budababa piše:
Koliko čujem, vest je na naslovnoj strani današnjeg Dnevnika

Jeste - slika sa Sajta (izabranih 11) na naslovnoj strani "Dnevnika". Još jedan aplauz za akciju!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 35677.html

Navijači Voše izabrali tim veka

Od igrača koji su u poslednjih deset godina ostavili najveći trag u ekipi Vojvodine, najviše glasova dobio Gojko Kačar.

Navijači Vojvodine na sajtu fkvojvodina.com su birali idealan tim od 2000. - 2010. godine.

Ovo su veličanstvenih XI:

Željko Brkić - Miroslav Vulićević, Milan Stepanov, Nino Pekarić, Jozef Kizito - Miloš Krasić, Gojko Kačar, Dušan Tadić - Milan Jovanović, Dragan Mrđa.

Najviše glasova, dobio je Gojko Kačar, čak 761, jedini koji je bio blizu je Miloš Krasić sa 746.

I pored prelaska u Partizan, Kizito se našao u timu, na mestu levog beka, a dobio je nešto više od 400 glasova.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
novosadjanin

Post by novosadjanin »

http://www.sportal.rs/news.php?id=43661&vote

Navijači Vojvodine izabrali tim decenije

Navijači Vojvodine, imali su priliku u prethodnih mesec dana da izaberu najbolji tim u prethodnoj deceniji. Najviše glasova dobio je reprezentativac Srbje i član Hamburger SV, Gojko Kačar (761), dok je druga pozicija pripala fudbaleru Juventusa Milošu Krasiću.

Odmah iza njih svoje mesto dobio je i nekadašnji kapiten „lala" Milan Stepanov.

Zanimljiv duel viđen je u ofanzivnom delu, gde je Dragan Mrđa (399) u poslednjim danima pred zatvaranje glasanja pretekao Ranka Despotovića (375).

Fanovi Voše nisu zaboravili ni Džozefa Kizita, koji je iako je prešao u redove velikog rivala Partizana dobio čak 404 glasa i zauzeo mesto kraj leve aut linije.

Najboljih 11 po linijama tima: Brkić, Vulićević, Stepanov, Pekarić, Kizito, Krasić, Kačar, Davidov, Tadić, Jovanović, Mrđa.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Владика
Administrator

Post by Владика »

Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Voleo bih kada bi se javili igraci naseg kluba, Meda, Brka, Buac, Despot, Davidov, Tode... (izvinjavam se zaboravljenima) i obrazlozili njihovo glasanje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

ssnigd wrote:Voleo bih kada bi se javili igraci naseg kluba, Meda, Brka, Buac, Despot, Davidov, Tode... (izvinjavam se zaboravljenima) i obrazlozili njihovo glasanje.
I ja bih!
Međutim, ne znam koliko je zgodno da sami kandidati ocenjuju izbor i svoje kolege?
Mogu reći samo da je i ovde bila prisutna ista srećna zvezda pratilja sa terena pojedinih naših igrača, a isto tako ,,zla sudba" drugih.
Najtipčniji primeri su (prema mom viđenju) Ser Saša Todić (iako je Brka sasvim zasluženo No1, znate koliko ja cenim Brkića - kao i Voja Laneta, pa nije dao glas zbog malog broja utakmica u dresu Voše ). Tode je čovek koji je plaćao, prvo, cenu razvoja mladog golmana Avramova, a zatim, kad je stao među stative naše Voše, bio ubedljivo najbolji golman u zemlji, a nije mogao u A Reprezentaciju, jer je tamo branio jedan prosečan prvoligaški golman.Otprilike sudbina Ratka Svilara i prvog golmana ondašnje Repke (kada je Svilar bar bio pozivan, ali kao rezerva.)
Todić je zaista branio fantastično, doneo mnogo bodova Voši na nerešenom rezultatu, a i u pobedama. Sačuvao je Klub od ispadanja.Sledi, ne baš srećan, odlazak u Tavriju, uz puno otežavajućih peripetija od strane tadašnjeg rukovodstva.Tavriju, klub koji je bio ispod kvaliteta Ser Todeta (ok golmani se teško prodaju, ali nije ni bilo iskrene želje da se pomogne jednom takvom čoveku i sportisti :cry: ), pa sve do povratka u zemlju i novog, veoma trnovitog, trenerskog početka u finansijski izuzetno teškom stanju FK Novi Sad.Jednostavno, sportista koji stvarno nema sreće u karijeri.
Pa zatim... Franc, Deki, Ljube, Beli Tanasije, Batko... o Despotu u špicu da ne govorima, pa do najmlađih koji su imali puno vrednih partija u našem dresu (npr Medojević).
Naravno da svi oni ne mogu stati u 11.Narodna volja je odredila pobednike i ona se ne sme prekrajati i mora poštovati, bez obzira da li (baš uvek) bila pravedna.
Akcija je dobila visoke ocene i publicitet, a za to su svakako zaslužni i Laureati.Čestitke svima i pobednicima i njihovim pratiocima, kao i organizatorima akcije! :cheers:
Last edited by Turija on Wed Jan 19, 2011 7:45 am, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

SPORT 18.01.2011

Image
Image
nboya
Administrator

Post by nboya »

Ima i na Blicu vest od prekjuce.

http://sport.blic.rs/vojvodina/vesti/19 ... u-decenije

Inace na njihovom sajtu ima lepa novotarija. Proverite ;)
UPRAVA NAPOLJE!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jos uvek odjekuje!!! A poprima i nove dimenzije :wink:

Image
Image
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Daću sebi pravo da maštam. Kamo sreće da se odigra revijalna utakmica ovog leta i to povodom novih reflektora na stadionu.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Turija

Post by Turija »

Nadam se da ćemo naš ,,A" i ,,B" tim videti u jednoj revijalnoj (međusobnoj) utakmici u Novom Sadu, već na kraju ove prolećne sezone (negde u junu).
Bio bi to pravi fudbalski spektakl na terenu i nezaboravna fešta na tribinama.Vrhunski događaj u našem Gradu (a ko bude bolji, pobedu nek slavi :wink: ) :!:

PS
ako do utakmice dođe (verujem da hoće), moraćemo ovde izabrati i trenere.Naizgled lak posao, ali biće i to dosta teško (jer imali smo, zaista, zavidan broj odličnih stručnjaka i dokazanih trenera).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bogmeeee..... sad se malo udubih u analizu Tima decenije,ali i B tima.Bilo bi tu cupavoooo...

Sto se golmana tice,ajd recimo da je to tu negde...
U odbrani mislim da je Tim decenije bez premca... Vule,Stepi,Pekara i Kiza... Ima tu i cvrstine i lucidnosti,ali opasnosti po gol protvnika prilikom prekida (Pekara,Stepi)
B tim,u odbrani isto odlican,rekao bih malo manje opasan u prekidima,ali zato mnogo probojniji (konkretniji) po bokovima,a i lucidniji.

Sredina terena - Tim decenije - sta znam... nekako,iskreno,nije po mom ukusu...mislim cak da ni po pozicijama nije lepo skockana,tako da ne verujem da bi bili mocni na terenu.Uzmimo za pretpostavku da su Lane i Krasa krilni spicevi,David centralni poluspic... u toj postavci,Kacaru samo ostaje funkcija zadnji vezni... ok,ali s kim?Duca mi se nekako ne uklapa tu...jedino kao zamena Krasi mozda!?E sad,jos vise me zbunio Bekvalac koji bi dao Davida za Govedaricu!?Ok,dobijamo partnera Kacaru,ali gubimo pleja i najkreativnijeg igraca u tom timu.A sad opet razmisljam... Bekvalac je magistar... Covek zna fudbal... ja bih nekako pre dao Ducu za Dekija... Slicno Bekiju razmislja i Dzimi,ali on opet gura "neke svoje" :wink: Da skratim: u ovaj vezni red ne polazem mnogo...

B tim - kad pogledam spic igrace B tima (igraci za u dubinu,bez igre po krilima) dolazim do zakljucka da je vezni red B tima fantasticno ukomponovan.Zadnji igraci spoj mladosti i velikog iskustva (Meda,Deki),a ispred njih fudbalski virtuozi i vrhunski distributeri lopti (Franc,Mereba)
Mislim da bi na terenu u duelu ove dve ekipe B tim imao dominaciju na sredini.

Napad - Tim decenije - David,Krasa,Jova,Mrdja.... Mislim da bi se ovakvog napada pribojavali i najjaci evropski timovi

B tim - Ranko Despotovic i Milan Belic.... pa ljudi... ovo meni deluje onako... skroz VOJVODINASKI za prethodnu deceniju!!! Lucidnost,privrzenost,znanje,zalaganje,isplativost,pravi smekerica napad... ne znam kako bih mogao navijati za tim na suprotnoj strani (bez obzira od kojih igraca on sastavljen bio) protiv ovakvog napadackog tandema!?

Dakle.... ukoliko bi se desilo,da ova dva tima izadju na megdan jedan drugom... najiskrenije mislim da bih.... navijao za B tim!!!

Imao sam ideju,da se ne zadrzimo samo na ovom sirovom izboru,vec bas da pokusamo ovo sto su Vecernje danas uradile,da napravimo malu analizu,da se uvek tokom nastavka prvenstva vracamo na ovaj topic,i na neki nacin sami iniciramo taj revijalni mec.Mada,moja prvobitna ideja je bila da TIM decenije,sa sve rezervama izadje na megdan nekoj drugoj ekipi... pa sam mastao,zamisljao ko bi to mogao biti.Znam da je ime nekog jaceg protivnika tesko obezbediti,a onda sam pomislio da mozda ne bi bilo lose angazovati jednog ucesnika lige sampiona,za sparing partnera... cisto da vidimo,gde bi ovaj tim otprilike bio,a mislim,da ne bi bio samo revijalni mec,jer bi igraci verovatno imali i motiva... ja zamislio da protivnik bude.... Partizan :wink:

mada,i ovaj duel Tima decenije i B tima bi bio fudbalski spektakl,za sve nas.Dajem svoj glas,za odrzavanje takvog meca!!!!
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ja bih rado gledao Tim Decenije (sa sve rezervama i B tima) protiv sadasnjeg prvog tima Vose...
Post Reply