Meni prosto neverovatan ovaj naslov... Da nisu potrosili vise od jedne recenice na nkp...

Vojo, druže naš dragi (pretpostavimo) kada bi Ti, na primer, dolazio (na utakmice) u Novi Sad (iz B Palanke ) biciklom exyu klase, a vetar ti duvao u lice, u kakvom stanju bi stigao na tribineVoja wrote:Ima li,sem nas... jos neko posten u ovoj nasoj ligi!?
Najiskrenije,prijatelji moji... ogadiste mi ovaj nas fudbal totalno
Neka!! Ovakvim utakmicama i ovakvim timom pravimo jos duzu klupu!! Srecno momci dajte sve od sebe!!Grof Žekula wrote:Sastav Vojvodine koji će istrčati na teren u Čačku:
Pajović - S. Novaković, Nestorović, Medojević (kapiten), M. Novaković - Ađuru, Mitošević, Merebašvili - Stevanović, Katai, Jao.
Na klupi su svi nedavno licencirani "klinci" (možda neko danas i debituje) + Lazetić i Bilbija.
Momci - srećno!!!
Ah, Murinjo... Odličan primer, rekao bih, u pravom kontekstu, ali sa pogrešnim zaključkom. Svojom krivicom je izgubio utakmicu, da bi kasnije kokodakanjem na sudije i nipodaštavanjem Gvardiole pokušao da prikrije vlastite greške i nemoć da se suprotstavi Barsi. Navijači Reala, zanimljivo, nisu ga u tome podržali. Naprotiv, bili su kivni na njega, zbog rušilačke taktike koju je postavio, bez trunke želje za nadigravanjem. Oni su jasno rekli - to nije Real. Nama, s druge strane, nikako nije dobro da klizimo po toj arogantnoj (murinjovskoj) liniji. Zato bih se pre složio sa Vojom. Naročito u poslednje vreme, često vidimo tuđe zle namere i sve greške sudija, a mnoge svoje (igračke i trenerske) svesno previđamo.Turija wrote:Murinjo je (još uvek na vreme upalio alarm) i upitao:
ima li pilota u avionu