26. kolo: Borac-Vojvodina 1:1

Vase prognoze

Poll ended at Thu May 12, 2011 1:55 pm

Pobeda Vojvodine
38
73%
Nereseno
14
27%
pobeda Borca
0
No votes

Total votes: 52

madda fakka

Post by madda fakka »

http://www.mondo.rs/s205257/Sport/Fudba ... Cacku.html

Meni prosto neverovatan ovaj naslov... Da nisu potrosili vise od jedne recenice na nkp... :shock:
I Bog je Slaninar...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

@ Novosadjanin

Taj sudija, Grujić Danilo nam više nikada ne sme suditi! Posle onog sramotnog suđenja protiv nkp i ne davanja Krstajiću i Saviću crvene kartone, i ne sviranja faula na centru, kada nam je nkp umalo dao gol. Nemam reči. Još sad vidim na fejsbuk profilu da je fan Moreire i gledajući mu lisu prijatelja, da mu je većina rodbine crno bela. :evil:

U Borcu sigurno imaju velikih finansijskih problema, igrači im nisu platu dobili ko zna koliko dugo, i za sitnu lovu će biti spremni da nam "izlome noge". Posebno što Borcu bodovi nisu potrebni.

Videćemo kakav će kriterijum gosn Grujić imati u subotu, ne bi voleo da se ponovi kao protiv nkp i ne zaštiti noge našim igračima! Nadam se da će uzeti u obzir objektivne okolnosti i da će u skladu sa tim da nas u sredu očekuje Finale kupa imati odgovrajaući tretman, skladno situaciji i neće dozvoliti igračima Borca da se nečasnim radnjama služe za vreme utakmice.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ima li,sem nas... jos neko posten u ovoj nasoj ligi!?
Najiskrenije,prijatelji moji... ogadiste mi ovaj nas fudbal totalno :roll:
Image
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Voja po ko zna koji put je u pravu.

Sto je puno, puno je!!!
TomaNS

Post by TomaNS »

Pajovic debituje, Meda kapiten. Par igraca suspendovano, par povredjeno, par se odmara.
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Ima li,sem nas... jos neko posten u ovoj nasoj ligi!?
Najiskrenije,prijatelji moji... ogadiste mi ovaj nas fudbal totalno :roll:
Vojo, druže naš dragi (pretpostavimo) kada bi Ti, na primer, dolazio (na utakmice) u Novi Sad (iz B Palanke ) biciklom exyu klase, a vetar ti duvao u lice, u kakvom stanju bi stigao na tribine :?: (verovatno bi želeo da prvo sedneš, pa da malo odmoriš do tekme - naravno, ako nisi u nekoj strava kondiciji ,,alias Vulićećević & Medojević :lol: ?) ili bi poželeo, na putu, da vetar malo okrene ,,i u leđa"? ( ja bih, ipak, najviše voleo da on, uopšte, nikad ne duva - po onoj mornarskoj ,,sretan put i mirno more" :wink: ).
Posle (kad bi malo predahnuo) i sudija svirnuo u pištaljku za početak utakmice, možda bi i Ti stekao nešto drugačiju sliku na terenu o sudijskim aršinima za prekršaje, kartone, ofsajde... od one početne - zamišljene? :lol: .
Kada sudija pošteno greši, onda su greške gotovo egal.Danas, zaista, postoji trend pomoći ,,velikima" (po novcu) u to se uveravamo, čak, i na televizijskim prenosima evropskih utakmica.Kad se bune manji (karavan, naravno mirno prolazi), a kad počnu da se bune protiv sudijskih aršina i veći (Murinjo, Ronaldo...., biće kažnjeni, možda sutra i gosn Milinković, od otuđene administracije koja vodi fudbal u sigurnu propast i prazne tribine).Na zapadu je velika inercija (i novac) tako da sporije staje mašina, ali će zaribati, ako se ništa ne promeni.
Ja mislim da mora biti promena, i da je jako dobro, što se oglasio npr Murinjo, bez obzira što Barsa trenutno ima tim vanzemaljaca, ali završiće karijere Mesi, Iniesta, Ćavi... a novi se ne mogu stvoriti u ovakvim uslovima :cry: .
Dugoročno, sve je izvesno (da parafraziram reči trenera Milinkovića) i u svetskom fudbalu.Murinjo je (još uvek na vreme upalio alarm) i upitao:
ima li pilota u avionu :?:
Last edited by Turija on Sat May 07, 2011 4:06 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija,niko ovde ne spori da li "ima vetra u ledja".Ima ga,to svi znamo,i kao sto ti rece na strani je uvek veceg kluba.Pa tako iz nase konstantne kuknjave sleduje da smo mi ujedno i najmanji klub u nasoj ligi.I to me strasno nervira.Razumem ja da ima gresaka na nasu stetu,da ima navlacenja za druge,ali citate li vi malo,sta KONSTANTNO pisete!?
Ne postoji mec u ovoj sezoni na kom sudija nije ispljuvan i Vosa nije ostecena.Retki su i mecevi na kojima su Zvezda i Partizan dobili utakmice regularno.Dok opet mi smo sve dobili postenim radom.Ljudi... ne znam da li je neko od vas gledao film The Experiment!?Film govori o jednom eksperimentu,na osnovu kojeg je kasnije postao Big Brother show.Posmatralo se ponasanje ljudi,koji su bili sami u jednoj izolovanoj grupi odredjen broj dana.Pogledajmo nase prvenstvo kroz tu prizmu.Koliko god da si ti dobar,posten,radan... kad se nadjes u ekipi od 20 ljudi (u ovom slucaju timova),moras se menjati i prilagodjavati svoje ponasanje ponasanju vecine,inace propadas.Nema opstanka.Kao najslabija karika,pucas.... Tako je i u nasem takmicenju.Ako se vec namesta (a svi kazu da je tako),ne verujem da postoji cista i nevina ekipa.I samim tim se razgovor na tu temu zavrsava.Sve ostalo je stvar sposobnosti da se izdvojis kao lider tj. da povedes kolo.Kako preuzeti inicijativu!? Verovatno postoji milion nacina.Evo recimo,mi smo infrastrukturom u Veterniku podigli ugled kluba na mnogo veci nivo nego sto je bio nekoliko godina pre te izgradnje.Samim tim,dobili smo borbu na polju igraca,koji se vise kad prelaze iz "manje sredine" ne izjasnjavaju kao pre: "Zvezda ili Partizan",sad postoji i Vojvodina,koju su pre mnogi izbegavali.Sta to znaci?Podigao se ugled kluba,raste autoritet.E tim tempom je trebalo i nastaviti.Jel namestaljka sto Zvezda izleti sa programom "Marakana tura"?Ko je nama branio da svaki nedelje vodimo po nekoliko djaka u obilazak SC "Vujadin Boskov"!?I tako se gradi imidz,ugled,autoritet... to je ujedno i jedan od puteva kojim klub postaje sve veci,a samim tim,gradi autoritet,kako i u svetu fudbala,tako i narodnoj masi.I dok ne dodje do omasovljenja navijaca,mozemo mi kukati koliko god hocemo,jer se nista nece promeniti,jer nemamo SVEDOKE.Svaki vikend samo 2000 ljudi zna da je Vosa pokradena.Kome ce ta cifra skrenuti paznju!?I ok,mozda neko i pogleda,baci oko na nas teren,kad ono medjutim... i kad sve bude ok,Vosin navijac i dalje kuka.Automatski gubi i kredibilitet kod javnosti.A dokle smo daleko dogurali... pokazuje i najava za ovaj mec gde su igraci Borca vec deklarisani maltene kao validni konkurenti za Haski tribunal.Mozes misliti,oni ce nama lomiti noge!?Ne mogu da verujem o cemu se ovde pise.Gledamo stvari samo onako,kako nama odgovara.I mene licno je to oteralo sa stadiona,nikako me nije pozvalo na njega.

p.s.nemoj samo da mi se neko kao pojedinac nadje prozvan ovde,jer sve manje snage imam za replike takvog tipa :wink:
Image
21114

Post by 21114 »

Bio sam juce u SC Vujadin Boskov, Brkic nece braniti vec Pajovic, Meda je kapiten, Abu ne igra, povredjen, Trajkovic takodje. Bice dosta klinaca koji ce nastupiti. Milinkovic je najavio da ce odmarati neke prvotimce bas ybog finala i livade kraj Morave.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
budababa

Post by budababa »

Vojo, opet ložiš masu? 8) Interesantna je paralela sa Das Experiment, pa kada smo već krenuli na tu stranu, znaš i sam kako su se stvari posle odvijale. Dok nije ustala kuka i motika... :lol: Niko ne kaže da smo mi tu jedini jaganjci među vukovima, pa preživljavamo nekim čudom, ali razlika je što mi takve stvari eventualno možemo raditi u pravcu toga da sebi obezbedimo pošteno suđenje i ravnopravan tretman, a ovi "veliki" klubovi u pravcu toga da oštete konkurenciju i sebi stvore uslove u kojima je osvajanje jednog boda najmanje što se podrazumeva, i to ako stvari baš krenu loše po njih. Što se tiče ovoga oko teorija zavere sa Čačanima, delimično si u pravu. Verovatno je da ekipa kao celina neće dobiti instrukcije da nam slomi noge, pa će svih 11 na terenu da rade samo na tome. Ali dovoljno je nekad naći dve trule jabuke u tih jedanaest, koje mogu da pokvare ukus cele pite. Ako tebi to izgleda kao neverovatan scenario, onda možda još nisi svestan u koliko mutnoj bari mi zaista plivamo. Ako su Tadiću pre finala kupa prošle godine napravili onakav gest u tunelu, pred pedeset svedoka, zamisli šta se radi iza kulisa. Šta reći za utakmicu u Nikšiću pre par godina, kada je naše igrače u poluvremenu utakmice čekao špalir batinaša u tunelu? Imali smo prilike da radimo intervjue sa Kačarom i Despotom za Huk, da divanimo sa Đumijem, sa Bukijem pravimo intervju za naš sajt, itd. Nasluša se čovek i gorih priča od ovih hipotetičkih priča "a šta ako oni...", a koje su već prošlost i koje su, što je najbitnije, istinite. Možda od svega toga i ne bude ništa (i ja verujem da će domaćini odigrati korektno), ali ako se teorije zavere i obistine, to neće biti ništa čudno. Sve je već viđeno...

Našim momcima puno sreće u današnjoj utakmici, da sve prođe bez povreda i žutih kartona. Rezultat jeste važan, ali nekada se stvari moraju podrediti višem cilju. Samo borbeno!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Budo,znam da ima svega i ne sporim to,ali.... zasto kukati?Mislis li da je samo Vojvodina dozivela to u Niksicu npr.!?Ili recimo...svi ospemo drvlje i kamenje na BSK s kojim timom su izasli protiv Partizana,a sta ako mi danas (a verovatno hocemo) izadjemo sa ko zna kakvom ekipom,jel to regularno prema ekipama koje jure Borac na tabeli!?
Dakle,svi smo u istom kosu... mislim da ne treba kukati,nego uci muski u borbu.A STOP na transfere u Zvezdu i Partizan jasno nam pokazuje da koliko god mocni,nisu i nepobedivi u bilo kom segmentu.Samo se treba muski uhvatiti u kostac... zajebi kuknjavu!!!

Inace,gledajuci Totall Soccer prosli vikend,primetih da nahvalise rad trenera Borca koji je dosao iz Nemacke i doneo germansku disciplinu u igri... pa ajd da vidimo i to cudo... ako ih dobijemo,zreli smo za Bundesligu :wink:
Image
budababa

Post by budababa »

Vojo, nisam za "kuknjavu", ali neke stvari se moraju reći jasno i glasno. Ako te lupaju po ušima, a ti ćutiš, da li možeš da očekuješ da tako nešto stane samo od sebe? E sad, druga je stvar da li i reakcijom možeš nešto promeniti, ali barem si sam pred sobom ispao "čist". Što se utakmice sa Borcem tiče i izvođenja rezervnog sastava, tu je i logično da mi na prvom mestu gledamo sopstveni interes. Uostalom, Borac najbližem kandidatu za ispadanje beži 7 bodova, pa ne vidim koga smo mi tu zakinuli. Ako bude ikakve sumnje da puštamo Inđiju u 28. kolu, prvi ću opljuvati po upravi i igračima. Muška borba? Pa u redu, nismo mi nikada bežali od toga, ali ako partizan u dve takmičarske sezone doživi poraze samo od nas (a oko sedamdeset utakmica je "u igri", prošlu sezonu jedini poraz u domaćim takmičenjima su doživeli od nas u kupu i ove dva u prvenstvu, za sada), onda se postavlja pitanje u koliko oni mečeva godišnje imaju mušku borbu, a u koliko lakši trening lupanja vreće koja ne pruža otpor i tu je da zadovolji formu "protivnika". Slažem se da treba biti dostojanstven i gord, ali u toj gordosti ne treba ići protiv svojih interesa. Kao što ni radniku koji nije dobio platu par meseci nemaš pravo da kažeš "ajde šta kukaš, naći će se uvek koji dinar za jučerašnji hleb..." :?

Da ne gušim dalje temu, očekujem pobedu u Čačku, bez obzira na sve okolnosti.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Sastav Vojvodine koji će istrčati na teren u Čačku:

Pajović - S. Novaković, Nestorović, Medojević (kapiten), M. Novaković - Ađuru, Mitošević, Merebašvili - Stevanović, Katai, Jao.

Na klupi su svi nedavno licencirani "klinci" (možda neko danas i debituje) + Kosović i Bilbija.

Momci - srećno!!!
Last edited by Grof Žekula on Sat May 07, 2011 5:28 pm, edited 1 time in total.
madda fakka

Post by madda fakka »

Grof Žekula wrote:Sastav Vojvodine koji će istrčati na teren u Čačku:

Pajović - S. Novaković, Nestorović, Medojević (kapiten), M. Novaković - Ađuru, Mitošević, Merebašvili - Stevanović, Katai, Jao.

Na klupi su svi nedavno licencirani "klinci" (možda neko danas i debituje) + Lazetić i Bilbija.

Momci - srećno!!!
Neka!! Ovakvim utakmicama i ovakvim timom pravimo jos duzu klupu!! Srecno momci dajte sve od sebe!!
I Bog je Slaninar...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Za nijansu smo bolji, po jedna odlična prilika sa obe strane (Boske glavom), a Mereba je već tri puta opalio ka golu sa distance...
021

Post by 021 »

Turija wrote:Murinjo je (još uvek na vreme upalio alarm) i upitao:
ima li pilota u avionu :?:
Ah, Murinjo... Odličan primer, rekao bih, u pravom kontekstu, ali sa pogrešnim zaključkom. Svojom krivicom je izgubio utakmicu, da bi kasnije kokodakanjem na sudije i nipodaštavanjem Gvardiole pokušao da prikrije vlastite greške i nemoć da se suprotstavi Barsi. Navijači Reala, zanimljivo, nisu ga u tome podržali. Naprotiv, bili su kivni na njega, zbog rušilačke taktike koju je postavio, bez trunke želje za nadigravanjem. Oni su jasno rekli - to nije Real. Nama, s druge strane, nikako nije dobro da klizimo po toj arogantnoj (murinjovskoj) liniji. Zato bih se pre složio sa Vojom. Naročito u poslednje vreme, često vidimo tuđe zle namere i sve greške sudija, a mnoge svoje (igračke i trenerske) svesno previđamo.

Naravno, ovo što sam napisao ne odnosi se konkretno na utakmicu u Čačku. Pošto vidim sastav, sa sigurnošću tvrdim da ćemo pobediti. (S druge strane, 11. će nam za slavlje biti potrebno da se ponovi scenario sa prethodne utakmice na JNA, što istiovremeno znači da ćemo u slučaju da prvi primimo gol najverovatnije proći kao protiv OFK-e).
Locked