Tebi je vazno da si se uslihto navijacima,da pijes i da se druzis sa njima a rezultate ko je.e.Sto se ne pohvalis da si pijuci sa navijacima u Pesti zakasnio na autobus i da zbog tebe nije obavljen rucak kako treba vec se zurilo da se stigne na utakmicu.
Pa nije Djumi solodrinker A rucak - ma jebes ga.
Mene samo nervira sto su se igraci trudili kada su igrali protiv Ferencvarosa (moz` misliti),ali zato nemogu protiv Fjutoga da prdnu
Cini mi se da je vasa danasnja poseta na VosaLIVE malo zatajila,a odradjen je jedan od najkvalitetnijih prenosa do sada.Nadam se uskoro jos vecoj podrsci od strane izvestaca... a inace,najvredniji danas bio je Stara Garda,dok mu je podrsku povremeno pruzao Mile (valjda je milebronx).Svaka cast momci!!!
Bice isti princip ali kao sto sam ranije rekao, samo za gostujuce tekme. 13og radim i ne mogu da radim prenos utakmice Buducnost BD - Vojvodina, ali za svako sledece gostovanje posle toga bice prenosa. Naravno, prenos cu slati i na WAP
Utakmica Obilic - Vojvodina (27.08.) bice prenosena preko firmanovisad.net sajta i preko WAP-a.
Podbara, SG, BondNS, KoKanidja..nadam se da ce neko od vas biti na tom gostovanju. Ako ima jos ljudi koji su u mogucnosti da izvestavaju sa ove utakmice, neka mi se jave...hvala
Zanima me,da li iko od vas obraca paznju na WAP prenose utakmica koji za sada idu svako kolo redovno.... istina nekada su siromasniji a nekada odisu kvalitetom prenosa!!!?