Tekst je inace iskonstruisan delom i od ovih komentara, koje sam JA prikupio zarad ISTINE, a ne manipulacije, a sada sta se desilo - desilo se...tako to ide. Elem, evo sta kazu o utakmici sledeca gospoda:
Reakcije klubova iz Srbije:
Darko Bradonjić, generalni sekretar FK Radnički Kragujevac - Želim da čestitam Vojvodini na osvojenom trofeju kupa, jer su to igrom, stavom i poštenjem zaslužili, a jutros sam mom prijatelju Butoroviću poslao i telegram tim povodom. Sramota je šta se radi, dokle će vedriti i oblačiti ljudi u crnom i krugovi moći, a nas koji smo van Beograda, terorisati i omalovažavati.
Dragan Simović, predsednik FK Spartak Zlatibor Voda - Potpuno razumem i podržavam reakciju Vojvodine, ovo je kap koja je prelila čašu - pljačka, rezervacija trofeja i ujdurme traju već decenijama. Nije isključeno da će i Spartak, kada naredni put budemo gubili zbog nepostojećih penala, postupiti isto. Dosta je, više, nije Srbija samo Beograd!
Saša Marković, generalni sekretar Radničkog iz Niša - Siguran sam da je gol Mojsova bio regularan, kao i penal za Vojvodinu. Nije to seoska utakmica, već finale kupa i mislim da su stvarno ovoga puta prevršili sve mere u tendencioznom suđenju i favorizovanju određenih klubova. Ovo je bila puka demonstracija moći!

Predrag Mitić, generalni sekretar Slobode Sevojno - Neću ulaziti u ono što se dešavalo na terenu, ali mislim da su Novosađani preterali kada su napustili teren i bacili ljagu na finale. Premda, suđenje je stvarno bilo diskutabilno...
Ratko Šarac, generalni sekretar Novog Pazara - To nije ništa novo, određeni klubovi i centri favorizovani su od Superlige do najnižeg ranga takmičenja, valjda je cilj na kraju imati tramvaj ligu, a nas neka puste da igramo između sebe.
Aleksandar Jovanović, predsednik skupštine grada Novog Sada - Ponosan sam na ove momke, jer su sačuvali dostojanstvo i sprečili da budu statisti u loše izrežiranoj predstavi.Ako se sada ne lupi šakom o sto i ne kaže dosta, favorizovanje Beograđana nastaviće se godinama.
Aleksandar Kravić, član gradskog veća Novog Sada za sport - Iako sam poznat kao čovek koji je odmeren na rečima, moram konstatovati da smo bili svedoci klasične pljačke, demonstracije moći i nasilja nad zdravim razumom, što dugoročno gledano, može samo podgrejati animozitet prema Beogradu. To, valjda, nikome nije cilj.
Goran Ješić, FK Inđija: Ovakvu ligu ne treba ni igrati, neka njima njihovi Hajduci, Smedereva, Metalci, a nas neka ostave na miru, pa ako treba, i u beton ligi!
Danilo Ikodinović, bivši vaterpolista - Sramota, bruka, to je slika našeg fudbala i našeg celog društva, baš me zanima ko će preuzeti odgovornost ne samo za ovo, nego za celu situaciju i sve loše stvari u našem fudbalu, koji polako dotiče dno dna. Mislim da je Vojvodina bila oštećena, ali i da nisu smeli napustiti teren.
Slobodan Kačar, proslavljeni bokser - Fudbaleri Vojvodine žrtvovani su pre početka susreta, jer je unapred bilo određeno da pobediti ne smeju ni po koju cenu. Nije to od juče, a izlazak sa terena u potpunosti podržavam i opravdavam!