Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
igoork

Post by igoork »

ice wrote:Igoork, pošto je sada na engleskom,bolje da omogućiš ostavljanje komentare, možda će i neki stranci hteti da prokomentarišu nešto.
Svaka čast inače kako ovo dobro radiš.
Procenat stranaca bi bio smesan u odnosu na ovo sto rade nasi.
Veruj mi upaljuju me sa porukama, evo ti jedan primer :
Smešan ti je klip šmekeru, ciganska škola kao i obično, izvađen kontekst svuda i prikazani samo faulovi Partizana ali očekivano od vas crvendaći.
Svi ste isti a ustvari ste sramota ove zemlje zajedno sa onim kriminalcem Buturovićem što se pokazali i pri dolasku u Beograd, pre kao i prekidom meča.
Nemate vi obraz imate đon. Aj doviđenja i gledaj nas na jesen za malim ekranom u Evropi....
:roll:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Salvador

Post by Salvador »

AntonioKasano wrote:http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... bina!.html
Ево их кренули су! Не знам да ли је неко већ ставио овај линк, али ускоро треба очекивати још сличних текстова. Идиотима који овако нешто пишу, са све дебелим министром који нам је закувао све ово јуче, поручујем да нико осим њих самих не уплиће политику у ово и спорт уопште, банда једна најобичнија!!!
Stara proverena ekipa nastavlja svoj dobro uvežbani plaćenički db-ovski posao. Neka me izvine administracija, ali da im se poserem svima i svim njihovim plodovima koji su naš narod i državu doveli do ovoga gde smo sada. Kako im se tako moralnima jednom ne desi da budu na strani pravednih i oštećenih?! Zašto neko od njih nije ništa objavio o skandiranju igrača partizana (da smo mi ustaše i mađari)?
Moramo ta go**a da zajednički da rezjebemo, inače će nas večito trovati i tome neće biti kraja.
I zato poruka umesto zaključka svoj toj ekipi - prevršili ste svaku granicu i borićemo se protiv vas dok vas ne isteramo do kraja! Više neće biti što smo gledali svih prošlih godina, sada ste naši zakleti neprijatelji!
igoork

Post by igoork »

Ja sam za, nek uleti uefa nak nas suspenduju iz svih takmicenja i reprezentaciju, sve!

DOSTA VISE OVO MORA DA STANE JEDNOM!

Jedino cega se bojim,to je autogol uprave! Ako sada a vec vidim da su krenuli da posustaju sa pricama tipa "neka i oni priznaju" nepise nam se dobro.

Ova prica da prodje da se sudija kazni i da se mi kaznimo a FSS nista ako prodje mi svi kolektivno imamo samo 2 izbora:

1.Da vise nepratimo fudbal
2.Da izvrsimo svu mogucu presiju na nas grad i klub da krenu u borbu do kraja

Sve ostalo je da prostite na izrazu zaje*avanje...
ice

Post by ice »

igoork wrote:
ice wrote:Igoork, pošto je sada na engleskom,bolje da omogućiš ostavljanje komentare, možda će i neki stranci hteti da prokomentarišu nešto.
Svaka čast inače kako ovo dobro radiš.
Procenat stranaca bi bio smesan u odnosu na ovo sto rade nasi.
Veruj mi upaljuju me sa porukama, evo ti jedan primer :
Smešan ti je klip šmekeru, ciganska škola kao i obično, izvađen kontekst svuda i prikazani samo faulovi Partizana ali očekivano od vas crvendaći.
Svi ste isti a ustvari ste sramota ove zemlje zajedno sa onim kriminalcem Buturovićem što se pokazali i pri dolasku u Beograd, pre kao i prekidom meča.
Nemate vi obraz imate đon. Aj doviđenja i gledaj nas na jesen za malim ekranom u Evropi....
:roll:
U pravu si.
Neka nam se ti franjini poletarci sagnu svi odreda.

Image
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

igoork wrote:Ja sam za, nek uleti uefa nak nas suspenduju iz svih takmicenja i reprezentaciju, sve!

DOSTA VISE OVO MORA DA STANE JEDNOM!

Jedino cega se bojim,to je autogol uprave! Ako sada a vec vidim da su krenuli da posustaju sa pricama tipa "neka i oni priznaju" nepise nam se dobro.

Ova prica da prodje da se sudija kazni i da se mi kaznimo a FSS nista ako prodje mi svi kolektivno imamo samo 2 izbora:

1.Da vise nepratimo fudbal
2.Da izvrsimo svu mogucu presiju na nas grad i klub da krenu u borbu do kraja

Sve ostalo je da prostite na izrazu zaje*avanje...
Tacno tako - mora se ici do kraja, samo tako mozemo nesto da promenimo, Stanemo li sad na pola puta onda bolje da smo juce odigrali do kraja i "sportski" cestitali "velikom" partizanu na jos jednoj "velicanstvenoj pobedi"...

Ako se Bata sad uplasi pa izda - onda on mora leteti iz kluba!

Posle onog juce nema nam povratka, sa stitom ili na njemu, moramo istrajati i pobediti ili ce nas dusmani ugasiti necemo ni stogodisnjicu docekati!!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Kada tacno je u17 finale mislim u koliko sati ?
TomaNS

Post by TomaNS »

Tekst je inace iskonstruisan delom i od ovih komentara, koje sam JA prikupio zarad ISTINE, a ne manipulacije, a sada sta se desilo - desilo se...tako to ide. Elem, evo sta kazu o utakmici sledeca gospoda:

Reakcije klubova iz Srbije:

Darko Bradonjić, generalni sekretar FK Radnički Kragujevac - Želim da čestitam Vojvodini na osvojenom trofeju kupa, jer su to igrom, stavom i poštenjem zaslužili, a jutros sam mom prijatelju Butoroviću poslao i telegram tim povodom. Sramota je šta se radi, dokle će vedriti i oblačiti ljudi u crnom i krugovi moći, a nas koji smo van Beograda, terorisati i omalovažavati.

Dragan Simović, predsednik FK Spartak Zlatibor Voda - Potpuno razumem i podržavam reakciju Vojvodine, ovo je kap koja je prelila čašu - pljačka, rezervacija trofeja i ujdurme traju već decenijama. Nije isključeno da će i Spartak, kada naredni put budemo gubili zbog nepostojećih penala, postupiti isto. Dosta je, više, nije Srbija samo Beograd!

Saša Marković, generalni sekretar Radničkog iz Niša - Siguran sam da je gol Mojsova bio regularan, kao i penal za Vojvodinu. Nije to seoska utakmica, već finale kupa i mislim da su stvarno ovoga puta prevršili sve mere u tendencioznom suđenju i favorizovanju određenih klubova. Ovo je bila puka demonstracija moći!

:oops: Predrag Mitić, generalni sekretar Slobode Sevojno - Neću ulaziti u ono što se dešavalo na terenu, ali mislim da su Novosađani preterali kada su napustili teren i bacili ljagu na finale. Premda, suđenje je stvarno bilo diskutabilno... :oops:

Ratko Šarac, generalni sekretar Novog Pazara - To nije ništa novo, određeni klubovi i centri favorizovani su od Superlige do najnižeg ranga takmičenja, valjda je cilj na kraju imati tramvaj ligu, a nas neka puste da igramo između sebe.

Aleksandar Jovanović, predsednik skupštine grada Novog Sada - Ponosan sam na ove momke, jer su sačuvali dostojanstvo i sprečili da budu statisti u loše izrežiranoj predstavi.Ako se sada ne lupi šakom o sto i ne kaže dosta, favorizovanje Beograđana nastaviće se godinama.

Aleksandar Kravić, član gradskog veća Novog Sada za sport - Iako sam poznat kao čovek koji je odmeren na rečima, moram konstatovati da smo bili svedoci klasične pljačke, demonstracije moći i nasilja nad zdravim razumom, što dugoročno gledano, može samo podgrejati animozitet prema Beogradu. To, valjda, nikome nije cilj.

Goran Ješić, FK Inđija: Ovakvu ligu ne treba ni igrati, neka njima njihovi Hajduci, Smedereva, Metalci, a nas neka ostave na miru, pa ako treba, i u beton ligi!

Danilo Ikodinović, bivši vaterpolista - Sramota, bruka, to je slika našeg fudbala i našeg celog društva, baš me zanima ko će preuzeti odgovornost ne samo za ovo, nego za celu situaciju i sve loše stvari u našem fudbalu, koji polako dotiče dno dna. Mislim da je Vojvodina bila oštećena, ali i da nisu smeli napustiti teren.

Slobodan Kačar, proslavljeni bokser - Fudbaleri Vojvodine žrtvovani su pre početka susreta, jer je unapred bilo određeno da pobediti ne smeju ni po koju cenu. Nije to od juče, a izlazak sa terena u potpunosti podržavam i opravdavam!
TomaNS

Post by TomaNS »

Neusatzer wrote:
AntonioKasano wrote:http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... bina!.html
Ево их кренули су! Не знам да ли је неко већ ставио овај линк, али ускоро треба очекивати још сличних текстова. Идиотима који овако нешто пишу, са све дебелим министром који нам је закувао све ово јуче, поручујем да нико осим њих самих не уплиће политику у ово и спорт уопште, банда једна најобичнија!!!
Stara proverena ekipa nastavlja svoj dobro uvežbani plaćenički db-ovski posao. Neka me izvine administracija, ali da im se poserem svima i svim njihovim plodovima koji su naš narod i državu doveli do ovoga gde smo sada. Kako im se tako moralnima jednom ne desi da budu na strani pravednih i oštećenih?! Zašto neko od njih nije ništa objavio o skandiranju igrača partizana (da smo mi ustaše i mađari)?
Moramo ta go**a da zajednički da rezjebemo, inače će nas večito trovati i tome neće biti kraja.
I zato poruka umesto zaključka svoj toj ekipi - prevršili ste svaku granicu i borićemo se protiv vas dok vas ne isteramo do kraja! Više neće biti što smo gledali svih prošlih godina, sada ste naši zakleti neprijatelji!
Ovo za ustase i madjare sam poslao, trebalo bi da bude u nedelju, videcemo...
fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

TomaNS wrote: Reakcije klubova iz Srbije:

...

:oops: Predrag Mitić, generalni sekretar Slobode Sevojno - Neću ulaziti u ono što se dešavalo na terenu, ali mislim da su Novosađani preterali kada su napustili teren i bacili ljagu na finale. Premda, suđenje je stvarno bilo diskutabilno... :oops:

...
Bruka. Sa njima se mucimo na 3 fronta: identitet, marketing, odnos prema blizancima ... ne mozes sa tom generaciom da izadjes na kraj, zatrovani ideologiom do srzi. Hoce nekada da poslusaju, hoce oko sitnica da izadju u susret, ali treba covek oko svega da im soli pamet, ne mogu nista sami da skontaju. Dogodine ce sve biti drugacije kada predjemo u Uzice i promenimo ime i grb. Boricemo se.
Izvinjavam se u ime Slobode! Pun nam je vise Q podanistva.
Last edited by fksloboda.org on Fri May 13, 2011 1:37 am, edited 2 times in total.
igoork

Post by igoork »

nboya
Administrator

Post by nboya »

Tole priznao da smo osteceni.

Image
UPRAVA NAPOLJE!!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Ocekivano kaznice sudiju sa 2 do 4 meca suspenzije i nikom nista,kod nas ce kazniti par igraca do kraja sezone i verovatno nesto novcano i kao i protiv spartaka ocekuje da ce sve otici u zaborav ... NE SMEMO TO DA DOZVOLIMO MORAMO ISTERATI DO KRAJA !
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

kuzma liman wrote:Ocekivano kaznice sudiju sa 2 do 4 meca suspenzije i nikom nista,kod nas ce kazniti par igraca do kraja sezone i verovatno nesto novcano i kao i protiv spartaka ocekuje da ce sve otici u zaborav ... NE SMEMO TO DA DOZVOLIMO MORAMO ISTERATI DO KRAJA !
Mislim da ce sankcije protiv nas biti mnogo teze. Suvise smo digli glavu zadnjih godina, treba od nas napraviti primer za ostale kako prolazi onaj ko se drzne da ide protiv ustaljenog sistema.

Bas zato ne smemo pristati na kompromise, idemo do kraja - ili oni ili mi!

Sto'no kazu u starim kaubojcima - "ovaj grad nije dovoljno velik za obojicu"!
ice

Post by ice »

Nebo se otvorilo. :rolll: :valcer:

Ja bih voleo da nas žestoko kazne, ajde samo neka to urade, neka se usude.U stvari treba sami sebe da izbacimo iz lige, videćete da oni bez nas ne mogu, nemaju na kome da grade legitimitet i uspehe, crćiće bez nas i igrati smejurije sa filijalama.Liga će se raspati i neka, treba.
Ajde tole, izbaci nas baš ti ili nam nabi pola godine bez publike.Ajde tole uradi to i žigoši samog sebe, lepu ćeš si uslugu učiniti, jedva čekamo.A Novi Sad je naš i mi ćemo ga braniti kako znamo i umemo kao i našu voljenu staru damu, skoro stogodišnjakinju.
Taj sudija ne sme da ima mira celog života, kakva 2 meseca kazne?Ali mi ga nikada ne smemo zaboraviti, ne sme se ponoviti situacija sa Vidićem iz Užica koji nas je strašno pokrao 94-95.
Samo da ne vrate Ninoslava Spasića umesto njega, eno već su ga proglasili najboljim sudijom prve telekom tole b teleoptik lige.U stvari, to je sasvim realno.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
TomaNS

Post by TomaNS »

Elem, ko zeli kartu za zapad za finalni susret, neka mi se javi na PM, mislim da cu moci nesto da obezbedim...
Locked