Dajte ljudi da se svi saberemo.
Treba da smo svi jedinstveni u cilju Vosinog boljitka,a u pravcu toga treba da ide i nasa rasprava ovde.
Mislim da je jako pozitivno to sto nam Prijatelj ovde iznosi neke informacije,jer to razotkriva neke ljude iz kluba i donekle im onemogucava da rade sta im se prohte.
Meni licno smeta to sto vecinu nas ovde na forumu smatraju za neke beskorisne,glupe i nevazne osobe koje bi eto morale da se pojave na Vosinim utakmicama bez obzira na sav javasluk u klubu,a sa druge strane da cute i da ih ne sme interesovati nista sto se desava u klubu.
Zar se misli da ima ovde nekoga kome do Vose nije stalo?
A naprotiv ja mislim da ovde nema coveka koji nije dobro istrenirao svoje zivce zbog Vose i ko je lud za njom uprkos svemu.
Niko nema privilegiju na Vosu i niko nije Bogom dan.O tome treba da misle svi u klubu i oko njega.Privilegiju na Vosu imaju samo Novi Sad i njeno celokupno navijacko telo.
A ako neko misli da neki ljudi sa ovog foruma nisu zasluzili da budu obavesteni o desavanjima u klubu,opet se vara.Ko je merodavan uopste da tako nesto proceni i na osnovu cega?Ljudi se razlikuju,ali to ne znaci da sa manjim zarom deluju u korist Vosinog boljitka,bez obzira na koji nacin.
Za moderatore
Predlog: Pored smajlica koje mozete ubaciti u tekst, staviti i prozor sa dozvoljenim porukama koje mozete koristiti (tipa "Go, Vukelja", "Zamalo, MJ", "Pokrao nas sudija", itd) i nema potrebe za brisanjem.
Inace, ja pocinjem da se pitam sta cu ja ovde. Plan mi je da procitam ono sto ce Podbara da napise o legendama i dovidjenja...
Inace, ja pocinjem da se pitam sta cu ja ovde. Plan mi je da procitam ono sto ce Podbara da napise o legendama i dovidjenja...
UPRAVA NAPOLJE!!!
U cemu je problem? Svako ima pravo na slobodno iznosenje misljenja i u tome nema problema, problem su informacije(neke treba da se nadju a neke ne treba) i njihovo plasiranje. Normalno je da su se ljudi iz uprave pobunili protiv toga jer nigde u nasoj zemlji ne postoji da se na zvanicnom klubskom forumu pojavljuje dnevni bilte aktnivnosti uprave. Jos veci je problem jer ne znaju ko bi mogao biti prijatelj. Zato molim Prijatelj da pazljivo plasira informacije jer nam ne treba da se ugasi ovaj forum. I u krajnjem slucaju cime vas je prijatelj uverio da uopste navija za VOjvodinu? Mozda je to neki grobar ili cigan koji je blizak nekoj nezadovoljnoj grupi u klubu koji minira i dobre i lose stvari iz kluba! Razmislite malo o tome.
I meni i Ice i jos drugim ljudima su brisani postovi.. Znam da boli ali na to se treba navici. Vidim da je vecina razocarana sa putem kojim je forum krenuo ali to je normalno jer nas je Djumi napustio tako da se forum vraca na broj postova od pre Djumijeve ere. Zto apelujem na Turiju,VOju, Red-Firm, Staru Gardu, Nboyu, Deju, Gabrica i ostale(nemojte se ljutiti ako vas nisam nabrojao) da sad malo skupe snage da iznesemo ovaj forum u ovom teskom trenutku.
p.s. Cenzure nece biti jer cu ja prvi napusiti ovaj forum kada se ovo dogodi.
U subotu je Buducnost i dosta vise price o jednom obrisanom postu.
Lock!
I meni i Ice i jos drugim ljudima su brisani postovi.. Znam da boli ali na to se treba navici. Vidim da je vecina razocarana sa putem kojim je forum krenuo ali to je normalno jer nas je Djumi napustio tako da se forum vraca na broj postova od pre Djumijeve ere. Zto apelujem na Turiju,VOju, Red-Firm, Staru Gardu, Nboyu, Deju, Gabrica i ostale(nemojte se ljutiti ako vas nisam nabrojao) da sad malo skupe snage da iznesemo ovaj forum u ovom teskom trenutku.
p.s. Cenzure nece biti jer cu ja prvi napusiti ovaj forum kada se ovo dogodi.
U subotu je Buducnost i dosta vise price o jednom obrisanom postu.
Lock!