Preduhitrio si me ovo nama treba. Mozda su se oni pomirili sa onima ALI mi sigurno nismo i necemo nikad. Stoji kod mene da oni crni za mene vise ne postoje i to ce zauvek ostati. Sto se tice nekih koji su se toliko razocarali da u skorije vreme nece krociti na stadion (ne podrzavam) ali razumem i svaciju odluku nasih navijaca cu da postujem. Mene nece tek tako oterati ja ih podrzavati necu ali klub itekako hocu. Meni neki foteljasi nece promeniti misljenje i onaj dan nikad necu zaboraviti i nabijacu im na nos svaki put.trelos gia fcv wrote:Naravno da NE!djape_ns wrote:NE!
Eee, da je sreće i VOLJE pa da se protiv musavih ponovo pojavi 6.500 naših po celom stadionu pa da djubrad iz uprave osete ISTOK 11.5.2011.![]()
![]()
Kup Srbije - sezona 2010/11
-
- slanobarac
Ne zanosite se.Kod tih ljudi nema emocija! ONI NE VOLE VOJVODINU.trelos gia fcv wrote:Naravno da NE!djape_ns wrote:NE!
Eee, da je sreće i VOLJE pa da se protiv musavih ponovo pojavi 6.500 naših po celom stadionu pa da djubrad iz uprave osete ISTOK 11.5.2011.![]()
![]()
(mislim na potpisnike saopštenja)
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Upravo je u tome poenta - nije reč o njima, nego O NAMA KOJI VOLIMO VOJVODINU!slanobarac wrote:Ne zanosite se.Kod tih ljudi nema emocija! ONI NE VOLE VOJVODINU.trelos gia fcv wrote:Naravno da NE!djape_ns wrote:NE!
![]()
(mislim na potpisnike saopštenja)
- slanobarac
Ajd' i ja da kazem koju pametnu.Sa svojih 40 i kusur i 30 i nesto godina navijanja za Vosu imam iskustva da posavetujem mladje Vojvodinase.
Uprave odlaze i prolaze,igraci takodje,Vosa ostaje,mi ostajemo !
Ne ici na utakmice znaci,okrenuti ledja VOJVODINI.
Moj predlog je : navijati kao i do sada,igracima i strucnom stabu pruziti svu podrsku,iz sveg glasa traziti ostavku uprave,iz sveg glasa vikati parole protiv FSS-a,blizanaca i ministra Dacica. Traziti objasnjenje od Bate otkud ovaj zaokret,ako nas kazne za sledecu sezonu treba izvesti jos neki pefrormans i recimo prekinuti utakmicu protiv cigana.Zaostriti akcije protiv FSS i angazovati neku advokatsku kancelariju koja bi tuzila isti zbog prenebregavanja cinjenica koje je izneo budababa u nekom postu iznad (makar to uradili i mi sami,navijaci).Jos bih svasta rekao ali mi misli jos nisu sasvim sredjene i jos uvek sam sklon ishitrenim odlukama,tako da necu vise palamuditi.Mislim ,da je najvaznije traziti objasnjenje od uprave i onda ciniti sledece korake.
Uprave odlaze i prolaze,igraci takodje,Vosa ostaje,mi ostajemo !
Ne ici na utakmice znaci,okrenuti ledja VOJVODINI.
Moj predlog je : navijati kao i do sada,igracima i strucnom stabu pruziti svu podrsku,iz sveg glasa traziti ostavku uprave,iz sveg glasa vikati parole protiv FSS-a,blizanaca i ministra Dacica. Traziti objasnjenje od Bate otkud ovaj zaokret,ako nas kazne za sledecu sezonu treba izvesti jos neki pefrormans i recimo prekinuti utakmicu protiv cigana.Zaostriti akcije protiv FSS i angazovati neku advokatsku kancelariju koja bi tuzila isti zbog prenebregavanja cinjenica koje je izneo budababa u nekom postu iznad (makar to uradili i mi sami,navijaci).Jos bih svasta rekao ali mi misli jos nisu sasvim sredjene i jos uvek sam sklon ishitrenim odlukama,tako da necu vise palamuditi.Mislim ,da je najvaznije traziti objasnjenje od uprave i onda ciniti sledece korake.
Tacno!
Sto vise razmisljam shvatam da ako neodemo radimo isto sto i uprava!
Okrecemo se u korenu i pravimo preokret! IZDAJEMO IGRACE!
Ljudi svi u Indjiju a kamoli na Karadjordje protiv gana!
NEMA STAJANJA KADA JE NAJTEZE MORAMO DA SE POKAZEMO!
A ako je negde pravo mesto da pokazemo stavove to je stadion, forum je samo sporedan!
Sto vise razmisljam shvatam da ako neodemo radimo isto sto i uprava!
Okrecemo se u korenu i pravimo preokret! IZDAJEMO IGRACE!
Ljudi svi u Indjiju a kamoli na Karadjordje protiv gana!
NEMA STAJANJA KADA JE NAJTEZE MORAMO DA SE POKAZEMO!
A ako je negde pravo mesto da pokazemo stavove to je stadion, forum je samo sporedan!
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
- slanobarac
Nema ni mene vise na stadionu, jednostavno posle one silne energije koja je pokrenuta povlacenjem igraca u finalu, usledilo je ovo jadno, bedno, tuzno saopstenje....neka hvala neka na tekmu ide bata sa svojim grobarima ( upsss, navijacima vojvodine )
Edit: Imas Firmin forum, pa tamo iznosi svoje optuzbe vezane za grupu! Poslednja opomena pred ban!
Administracija
Edit: Imas Firmin forum, pa tamo iznosi svoje optuzbe vezane za grupu! Poslednja opomena pred ban!
Administracija
Mene nije sta sad ?SlaninarNS wrote:
Mene bi bilo sramota da napisem ovako nesto,ciji si ti derane?!Sa takvim ponasanjem i razmisljanjem nam ni trebas,evo odmah da ti kazem !
Sta te boli posebno u mom pisanju ? Ako cutimo o nekim stavrima, onda se one nisu ni desile ?
Ima li na tribini bivsih grobara ? IMA
Sta je firma uradila povodom silnih kradja nase Vose ? NISTA, nikada nista
Ima li na Batinom platnom spisku navijaca ? IMA
Ajd sad, konkretno sta ti je najveci problem od ovoga, pa da napisemo dalje.
ps.Eh ti si bas pravi, prvo nesto napises pa obrises.....ajd odo ovo je smesno....
SVI U INDJIJU ....cirkus
To su ti instant navijači, -tu smo kada je popularno, a kada je teško nema nas.smor wrote:Nema ni mene vise na stadionu, jednostavno posle one silne energije koja je pokrenuta povlacenjem igraca u finalu, usledilo je ovo jadno, bedno, tuzno saopstenje....neka hvala neka na tekmu ide bata sa svojim grobarima ( upsss, navijacima vojvodine )
ps.Firma da nesto uradi xaxaxaxaxa kao i do sada ima da CUTE po necijem nalogu....ili vodja ( vecina do skora bili grobari ) ili zbog batinih 50-100E ...zivi bili pa videli...

Čist malograđanski sindrom, a u isto vreme i razlog zašto većina našeg naroda navija za cz&p. Možda bi i tebi bilo bolje, manje ćeš se nervirati

PS meni je najveći problem što su k*****i kao ti gori nego svi ovi koje si gore nabrojao.
-
Kunem vam se svima koji osuđuju "smor"-a za ovu rečenicu da bih najradije od srca zaplakao što ću ovo napisati:smor wrote: ps.Firma da nesto uradi xaxaxaxaxa kao i do sada ima da CUTE po necijem nalogu....ili vodja ( vecina do skora bili grobari ) ili zbog batinih 50-100E ...zivi bili pa videli...
OVA NJEGOVA REČENICA JE TAKO SUROVO ISTINITA

Last edited by trelos gia fcv on Fri May 20, 2011 2:26 pm, edited 1 time in total.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Ми смо пали када је ова управа дошла на чело клуба. Ако једног дана дође и нормална управа, видећеш пун Карађорђе правих људи.igoork wrote:Ne sumnjam ja da ce svi ovi koji su danas okrenuli ledja prvi da se pojave kada reflektori zasijaju!
Uvek sam i govorio bolje 3000 pravih nego 6000 ljudi koji se okrecu kako vetar duva!
SVI NA STADION ! UPRAVA JE PALA ALI MI JOS UVEK NISMO!